Ne mislim. Znam.vjesticanametli je napisao/la: ↑19 jan 2022, 17:41 nisam ba tu bila
valja eure slagat hjoj ti mislis sve ce samo![]()
O čemu trenutno razmišljate
Re: O čemu trenutno razmišljate
0
O nedostajanju....
Opet su nas dvije u kuci, kao.na početku...uskoro ni jedna. I stalno neko svraca, i nema razloga za uspješnost ali neki ljudi jednostavno toliko nedostaju. Sve se okrecem i učini mi se da joj cujem glas.
Opet su nas dvije u kuci, kao.na početku...uskoro ni jedna. I stalno neko svraca, i nema razloga za uspješnost ali neki ljudi jednostavno toliko nedostaju. Sve se okrecem i učini mi se da joj cujem glas.
0
Kvrguša?
uhhh predobra je, trebala bi probati, nećeš se pokajati
0
"Kimsenin fark edemeyeceği detayları görmeyi çok severim."
ja ti ne pratim neki recept, po maminom običaju sve ono na “oko”.
Stavim jedno jaje, casa jogurta i malo mutim, dodam brašna i praska za pecivo(mala čajna kasika praska) i mutim sve dok ne dobijem malo jaču gustinu nego za palačinke. Malo zagrijem tevsiju u rerni sa uljem i prelijem smjesu, poredam meso i u rernu na 220 cirka.
Bon apetit
0
Zadnja izmjena: Bella_, dana/u 22 jan 2022, 09:46, ukupno mijenjano 1 put.
Razmišljam kako bi večeras mogao pasti neki ses, ali pošto neće onda ništa
3
3
Kad porastem biću Banovički behar
Razmišljam koliko toga mi se izdešavalo od onih dana kada sam visila ovdje, i kada smo igrali mafiju 
2
2
İnsanın en iyi yoldaşı onu seven değil, anlayan kişidir. Anlamakla başlar yolculuk.
Piletinu. ? A jel je termicki obradis prije ?Bella_ je napisao/la: ↑22 jan 2022, 09:46ja ti ne pratim neki recept, po maminom običaju sve ono na “oko”.
Stavim jedno jaje, casa jogurta i malo mutim, dodam brašna i praska za pecivo(mala čajna kasika praska) i mutim sve dok ne dobijem malo jaču gustinu nego za palačinke. Malo zagrijem tevsiju u rerni sa uljem i prelijem smjesu, poredam meso i u rernu na 220 cirka.
Bon apetit![]()
Probati ću obo, otkad namjeravam
0
Danas za temu koju je zadaća @Skin kuham kompot po naninom receptu
Na hajr
Na hajr
1
1
da, možeš batake, manje batačiće ili bez kosti, kako voliš.Iskra je napisao/la: ↑22 jan 2022, 09:51Piletinu. ? A jel je termicki obradis prije ?Bella_ je napisao/la: ↑22 jan 2022, 09:46
ja ti ne pratim neki recept, po maminom običaju sve ono na “oko”.
Bon apetit![]()
Probati ću obo, otkad namjeravam
ja ih samo operem par sati prije, dodam začine i stavim u frižider da se sjedini i to je to.
samo ja pečem kvrgusu u tevsiji sto dođe uz sporet, sto veća to bolja, jer bude lijepo tanka, mekana i meso se bolje ispeče. U manjoj bude debela i ne toliko ukusna.
1
1
Aha, vidis ti fazona tih...hvala ti, kad napravim slikati cu pa da me ocjenisBella_ je napisao/la: ↑22 jan 2022, 09:54da, možeš batake, manje batačiće ili bez kosti, kako voliš.
ja ih samo operem par sati prije, dodam začine i stavim u frižider da se sjedini i to je to.
samo ja pečem kvrgusu u tevsiji sto dođe uz sporet, sto veća to bolja, jer bude lijepo tanka, mekana i meso se bolje ispeče. U manjoj bude debela i ne toliko ukusna.
1
1
Ma da, sve radiš ono kako ti odgovara, sama vidiš šta i kako, ja ju nikad ne napravim istuIskra je napisao/la: ↑22 jan 2022, 09:56Aha, vidis ti fazona tih...hvala ti, kad napravim slikati cu pa da me ocjenisBella_ je napisao/la: ↑22 jan 2022, 09:54
da, možeš batake, manje batačiće ili bez kosti, kako voliš.
samo ja pečem kvrgusu u tevsiji sto dođe uz sporet, sto veća to bolja, jer bude lijepo tanka, mekana i meso se bolje ispeče. U manjoj bude debela i ne toliko ukusna.![]()
Nema tu ocjene, bitan je okus
Sretno
1
1
Muški dio ekipe ima.excluzivu na temi brushalter
Naime, @Crvena Nit nit je slikala.svoje primjerke
#samokazem
Naime, @Crvena Nit nit je slikala.svoje primjerke
#samokazem
2