Nikakvog pritiska, ni propisa nema za maloljetnike, ne izmišljaj sad nešto.Crvena Nit je napisao/la: ↑31 jan 2022, 10:27Naravno da su necijepljeni, ali koliko ih je po rangu godina i zd4astvenim problemima.storm je napisao/la: ↑31 jan 2022, 09:49 I da... Treba stigmatizirati osobe, zbog kojih više ljudi umire.
Nije me toliko ni briga ako oni vrisnu, neka im njihove odluke... Stigmatiziram laži i propagandu protiv nauke.
Sretnem neki dan baš poznanicu, radi u eit odjelu, intenziva nešto...
Rekoh, de iz prve ruke...
Kaže doslovno...
"od deset onih, koje još samo bog može spasiti, koji su na resp i leže tamo... Svih deset necijepljeni..."
Najviše umrlih u pandemiji su osobe iznad 65, a smrtnost je 80% u toj kategoriji.
Umiru osobe sv8h životnih dobi, djeca najmanje.
Švedska je prošli tjedan ukinula ideju o cijepljenju djece, dok istovremeno, u drugim državama vrše pritisak. Da li je to normalno? :face
Najnovije vijesti, izvještaji, sta kaze struka
Re: Najnovije vijesti, izvještaji, sta kaze struka
0
- Crvena Nit
- Etablirani član

- Reactions: 2219
Trebajubse cijepiti iznad 60.storm je napisao/la: ↑31 jan 2022, 10:47I šta... Trebaju umrijeti?Crvena Nit je napisao/la: ↑31 jan 2022, 10:31
Zašto svi, znam 10 osoba, necijepljene, preboljele. Ne razumijem tvoju tvrdnju da če svi zaglaviti na respiratoru. :face
Cjepljeni jednako umiru u bolnici, večinom starije osobe sa teškim zdrastvenim stanjem.
Kad imaš 80, i mjesec ti puno znači...
I ne... Cijepljeni ne umiru u jednakom broju.
Vidis protiv takvih obmana dizem glas!
Nisam rekla da umiru u istom broju kao cijepljeni, ali umiru i nakon boostera, jer starim osobam cjepivo slabije djeluje.
Zato su sad u HR počeli, na vijestima, detaljnije govoriti o statusu ne/cijepljenja, zdravlju i godinama.
Obmana je urađena sa cjepljenjem djece!
0
- Crvena Nit
- Etablirani član

Ne izmišljam, u Australiji su pokušali da djeca od 12 osobno donesu odluku.storm je napisao/la: ↑31 jan 2022, 10:48Nikakvog pritiska, ni propisa nema za maloljetnike, ne izmišljaj sad nešto.Crvena Nit je napisao/la: ↑31 jan 2022, 10:27
Naravno da su necijepljeni, ali koliko ih je po rangu godina i zd4astvenim problemima.
Najviše umrlih u pandemiji su osobe iznad 65, a smrtnost je 80% u toj kategoriji.
Umiru osobe sv8h životnih dobi, djeca najmanje.
Švedska je prošli tjedan ukinula ideju o cijepljenju djece, dok istovremeno, u drugim državama vrše pritisak. Da li je to normalno? :face
Pritisak je bio u Južnon Americi.
Jednako ne možeš opravdati prisak Austrije sa boosterima svih osoba iznad 18 godina.
0
Dobro
Nećemo polagati vozački ispit
Ionako umiru na cestama, oni koji polože, i oni bez...
Obmana!
Nećemo polagati vozački ispit
Ionako umiru na cestama, oni koji polože, i oni bez...
Obmana!
0
MoguCrvena Nit je napisao/la: ↑31 jan 2022, 10:54Ne izmišljam, u Australiji su pokušali da djeca od 12 osobno donesu odluku.
Jednako ne možeš opravdati prisak Austrije sa boosterima svih osoba iznad 18 godina.
Mrtvacnice opravdavaju neke zahtjeve.
0
- Crvena Nit
- Etablirani član

Aha, umiru sa dvije doze, pa se moraju boostati. :facestorm je napisao/la: ↑31 jan 2022, 10:55MoguCrvena Nit je napisao/la: ↑31 jan 2022, 10:54
Ne izmišljam, u Australiji su pokušali da djeca od 12 osobno donesu odluku.
Mrtvacnice opravdavaju neke zahtjeve.
0
Ipak više nego od tri.Crvena Nit je napisao/la: ↑31 jan 2022, 10:56Aha, umiru sa dvije doze, pa se moraju boostati. :face
Neka se jedan život spasio time, dovoljan je razlog da se svi boostamo.
A uopće ne vidim bitnu razliku izmedju dvije i tri... Ako si dvije preživio, i treća neće nastetiti..
I završio sam.
Uvijek zaboravim da je uzaludno sa vama.
0
- Crvena Nit
- Etablirani član

A tebi je prihvatljivo boostati zdravu osobu od 20 godina, jer tako kaže Austrija.storm je napisao/la: ↑31 jan 2022, 11:02Ipak više nego od tri.Crvena Nit je napisao/la: ↑31 jan 2022, 10:56
Aha, umiru sa dvije doze, pa se moraju boostati. :face
Neka se jedan život spasio time, dovoljan je razlog da se svi boostamo.
A uopće ne vidim bitnu razliku izmedju dvije i tri... Ako si dvije preživio, i treća neće nastetiti..
I završio sam.
Uvijek zaboravim da je uzaludno sa vama.
Kužim, ti ne vidiš razliku u broju doza, zdravlju i godinama za istu. :face
Tako su pokušali cijepiti dvije doze ispod 18, pa je Švedska rekla da odbijaju jer nemaju dovoljno naučnih dokaza, dok istovremeno neke države, poput tvog pfizer idola Izraela su cijepile djecu ispod 18.
0
- Crvena Nit
- Etablirani član

Razumjela sam, tvoje "da" pod yvojom izjavom, kako svaka osoba koja odbije booster, a zdrava, nije penzioner, je nedovoljno zaštičena i antibooster orijentirana.
0
Tako eCrvena Nit je napisao/la: ↑31 jan 2022, 11:48Razumjela sam, tvoje "da" pod yvojom izjavom, kako svaka osoba koja odbije booster, a zdrava, nije penzioner, je nedovoljno zaštičena i antibooster orijentirana.![]()
1
1
I say what I think, I think what I say
- Crvena Nit
- Etablirani član

Max je napisao/la: ↑31 jan 2022, 12:41Tako eCrvena Nit je napisao/la: ↑31 jan 2022, 11:48
Razumjela sam, tvoje "da" pod yvojom izjavom, kako svaka osoba koja odbije booster, a zdrava, nije penzioner, je nedovoljno zaštičena i antibooster orijentirana.![]()
0
Jeste.Crvena Nit je napisao/la: ↑31 jan 2022, 11:48Razumjela sam, tvoje "da" pod yvojom izjavom, kako svaka osoba koja odbije booster, a zdrava, nije penzioner, je nedovoljno zaštičena i antibooster orijentirana.![]()
I zašto stalno podvlačis zdrava osoba?
Cjepivo nije lijek, pa ga trebaju uzeti samo bolesni...
Malo si rastumači namjenu, definiciju, primjenu i smisao cjepiva...kako prema individui, tako i kao društvenu korist neke civilizirane sredine...
1
1
- Crvena Nit
- Etablirani član

storm je napisao/la: ↑31 jan 2022, 21:31Jeste.Crvena Nit je napisao/la: ↑31 jan 2022, 11:48
Razumjela sam, tvoje "da" pod yvojom izjavom, kako svaka osoba koja odbije booster, a zdrava, nije penzioner, je nedovoljno zaštičena i antibooster orijentirana.![]()
I zašto stalno podvlačis zdrava osoba?
Cjepivo nije lijek, pa ga trebaju uzeti samo bolesni...
Malo si rastumači namjenu, definiciju, primjenu i smisao cjepiva...kako prema individui, tako i kao društvenu korist neke civilizirane sredine...
Ja odlično pratim naučna istraživanja, postavila sam toliko članaka ovdje, neke si ciljano izignorirao komentirati.
0
Da... Ipak nemam toliko vremena u životuCrvena Nit je napisao/la: ↑01 feb 2022, 07:17![]()
Ja odlično pratim naučna istraživanja, postavila sam toliko članaka ovdje, neke si ciljano izignorirao komentirati.![]()
![]()
Ali kao avaks, barem se trudiš argumentima
1
1
- Crvena Nit
- Etablirani član

Naučnim argumentimastorm je napisao/la: ↑01 feb 2022, 07:42Da... Ipak nemam toliko vremena u životuCrvena Nit je napisao/la: ↑01 feb 2022, 07:17
![]()
Ja odlično pratim naučna istraživanja, postavila sam toliko članaka ovdje, neke si ciljano izignorirao komentirati.![]()
![]()
Ali kao avaks, barem se trudiš argumentima![]()
1
1