Negdje pocetkom marta cu znati... Ali, ni ovdje ja nemRem pobjeci od amerika, tako da vec imam poprilicno dobru sliku kako je.
Ostavljam ti poruku... (2020. - 2025.)
Re: Ostavljam ti poruku...
0
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
baš si ispala bezze 
1
1
You know who is coming for you, you've always known.
ti si ispao jos bezvezniji...
1
1
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
-
pametna budala
- Perspektivni član

- Reactions: 490
Uhh dobro si se sjetio pitati gdje sam
2
2
Moraš da istreniraš svoj um da bude jači od tvojih osjećanja,ili ćeš izgubiti samog sebe.
-
pametna budala
- Perspektivni član

2
2
Moraš da istreniraš svoj um da bude jači od tvojih osjećanja,ili ćeš izgubiti samog sebe.
-
pametna budala
- Perspektivni član

Udala si se za mexikanca afroazijskog porijekla i čiji korijeni su iz aboridžanskih plemena?
2
2
Gluho bilo :facepametna budala je napisao/la: ↑02 feb 2022, 20:43Udala si se za mexikanca afroazijskog porijekla i čiji korijeni su iz aboridžanskih plemena?
Daleko mu kuca od moje
1
1
Cim stignem.Polaris...
Kad hodas nakon što tinse zavrti, nosi li te u stranu ?
0
To mi se nekad desi ujutru kad ustanem, ali inace kad legnem na ledja i zatvorim oci imam osjecaj kao da se vrtim, kao da cu spasti sa kreveta.. zato i ne lezim na ledjima skoro nikad, uvijek na stranu, ili ako bas na ledjima onda budem izdignuta i tad mi se ne manta.. ili kad dignem glavu gore i tad mi se pocne vrtiti (ne da ja vidim da se nesto vrti, nego osjecaj kao da se ja pomjeram u krug).. ne znam kako da bolje objasnim haha
Mislila sam da to svako ima onda sam pitala svoje i onu su mi rekli da im se to nikad nije desilo
0
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 10100
Pa idi doktoru i vidi šta je tačno u pitanju.
0
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”

1