Da ponovim. Cim te se "udari" tvojim sopstevnim rijecima, ti onda pribjegavas skretanju teme ili blatantno kazes neistinu.respo je napisao/la: ↑03 sep 2020, 15:35 cuj kakav ateizam
jbt ti mene zajebavas
i onda se pitas sto moram crtati
ko uopste pominje banove mene kad neko vrijedja ne treba dobivati ban i ja uopste to ne trazim
ps. vidis kako pogresno zakljucujes jer nisam nigdje rekao kako ce ko pisati nego sta mi smeta a ti pisi na arapskom ako zelis citavo vrijeme
jbt tacno ste vi vjernici onaj sloj ljudi koji drugima uskracuju krivo interpretiraju i za sve mislite da ste vi upravu jer vam je to vjera rekla
Ovo zadnje... Nisi ti samo rekao da ti smeta. Rekao si (ne jednom) da ti neko nesto namece. I to ni manje ni vise, tako sto ljudi pisu normalne stvari. Znaci, govoris kako ti se namece, ne smeta!
Sto se bana tice, ako neko grubo prekrsi pravila foruma, makar se radilo i uvredi na tvoj racun, ja necu pitati tebe da li je nesto za ban ili ne.
Sta mi to tebi sada uskracujemo? Bilo ko? Mi ne mislimo da smo upravu svemu, nego mislimo da smo upravu kada se tice postojanje Boga. I ti imas pravo misliti da mi nismo upravu.
Ali nemas pravo pokusavati, da nekome zabranis upotrebu rijeci, koje su inace, dopustene pravilnikom foruma. Toga se drzi i admin ovog foruma, pa ces morati i ti.