Da se pohvalim
- radostan dan
- Etablirani član

- Reactions: 6566
Re: Da se pohvalim
Dvoumio sam se da li da se javim... Malo me je sramota, a sa druge strane malo sam obavezan lajkovima iz gornjeg posta...radostan dan je napisao/la: ↑08 feb 2022, 18:53 evo i ja da upišem neki post bez idiotluka - ona moja malecka sa tamnim okama osvojila prvo mjesto na školskom takmičenju iz matematike i ide kao predstavnik škole na opštinsko.
pri tom, matematika joj uopšte nije glavni predmet interesovanja.
stariji brat joj je vukovac (ranije ognjen prica), i odličan je i u srednjoj školi.
klinka će izgleda isto biti.
jebite me ako su moji....![]()
Malecka je osvojila prvo mjesto na opštinskom takmičenju i ide na regionalno.
Sva je na mene...
I babo joj je razvaljivao matematiku... Najbolji bio na popravnom, svaki avgust.
3
1
2
2
radostan dan je napisao/la: ↑19 feb 2022, 16:28Dvoumio sam se da li da se javim... Malo me je sramota, a sa druge strane malo sam obavezan lajkovima iz gornjeg posta...radostan dan je napisao/la: ↑08 feb 2022, 18:53 evo i ja da upišem neki post bez idiotluka - ona moja malecka sa tamnim okama osvojila prvo mjesto na školskom takmičenju iz matematike i ide kao predstavnik škole na opštinsko.
pri tom, matematika joj uopšte nije glavni predmet interesovanja.
stariji brat joj je vukovac (ranije ognjen prica), i odličan je i u srednjoj školi.
klinka će izgleda isto biti.
jebite me ako su moji....![]()
Malecka je osvojila prvo mjesto na opštinskom takmičenju i ide na regionalno.
Sva je na mene...
I babo joj je razvaljivao matematiku... Najbolji bio na popravnom, svaki avgust.
Bravooooooo
1
1
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 9943
2
2
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
- radostan dan
- Etablirani član

hoće li biti puno ako podijelim sa vama da klinka dijeli i prvo mjesto iz fizike na školskom, i ide na opštinsko?

7
2
5
5
neceradostan dan je napisao/la: ↑03 mar 2022, 22:30 hoće li biti puno ako podijelim sa vama da klinka dijeli i prvo mjesto iz fizike na školskom, i ide na opštinsko?
![]()
cestitam i njoj a i tebi sto imas tako pametno dijete
2
2
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
- vjesticanametli
- PRObehar

- Reactions: 13768
zbogom bih
5
1
2
2
2
2
Zadnja izmjena: vjesticanametli, dana/u 27 mar 2022, 21:39, ukupno mijenjano 1 put.
Svaka častradostan dan je napisao/la: ↑03 mar 2022, 22:30 hoće li biti puno ako podijelim sa vama da klinka dijeli i prvo mjesto iz fizike na školskom, i ide na opštinsko?
![]()
0
Dragulj ne gubi vrijednost i kad padne u blato, a prašina ostaje prašina i kad se do neba digne
- radostan dan
- Etablirani član

hvala...krajem marta ima regionalno iz matematike, a za desetak opštinsko iz fizike.Malena je napisao/la: ↑04 mar 2022, 14:19Svaka častradostan dan je napisao/la: ↑03 mar 2022, 22:30 hoće li biti puno ako podijelim sa vama da klinka dijeli i prvo mjesto iz fizike na školskom, i ide na opštinsko?
![]()
![]()
mala je opičena 100 gradi...
evo je večeras prvi put otišla u bioskop sa drugaricama.
ako ne uči, po čitav dan pleše u sobi i zamišlja da je neka pjevačica, igračica.
brat joj je veći kliker...ali za razliku od nje, brat je veliki vjernik.
gleda u vis i čeka da sve samo padne sa neba.
2
1
1
1
Neka je, samo nek fura svoj sistem. Ja volim borce, energičnu djecu. Nisu mi simpatična djeca koja se kriju iza roditelja i samo šute.
Mala će biti zvijer
Mala će biti zvijer
1
1
Dragulj ne gubi vrijednost i kad padne u blato, a prašina ostaje prašina i kad se do neba digne
I još jedna medalja u nizu, bronca za našeg indijanca 
4
2
2
2
- radostan dan
- Etablirani član

osim matematike, uze mala prvo mjesto na opštinskom i iz fizike...
sad u naredne dve tri nedelje ima dva regionalna takmičenja.

7
5
2
2
- toxic
- Etablirani član

- Reactions: 10001
Bravo, cestitke!radostan dan je napisao/la: ↑12 mar 2022, 15:56 osim matematike, uze mala prvo mjesto na opštinskom i iz fizike...
![]()
Sretno dalje
1
1
⇻ Nᴏᴛ Aʟʟ Wʜᴏ Wᴀɴᴅᴇʀ Aʀᴇ Lᴏsᴛ ⇺

2