Hoću da kažem! (2020. - 2025.)
Re: Hoću da kažem!
Ni ja burek bas ne volim. Tezak mi. Najdraža mi je zeljanica i sirnica. E toga mogu tepsiju
2
1
1
1
test 
dobro jutroooo

4
3
1
1
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
Dobro jutro 
3
3
Moraš da istreniraš svoj um da bude jači od tvojih osjećanja,ili ćeš izgubiti samog sebe.
Sto su neki forumasi toliko opsjednuti time sto je na ovom forumu lijepo.. jel se to moramo stalno svadjati, vrijedjati, provocirati, trolati da bi valjao forum? Ne kontam stvarno

1
1
- Russki
- prince of idiotism

- Reactions: 25263
Opcenito na drugim forum pisu kako ovaj forum ne valja jer pobogu eto se svi volimo navodno..
Nije da sad o tome nonstop ali se desi tu i tamo da spomenu ali sve u negativnom smislu.
I jest citam druge forume. Imam puno pravo da to radim.
Nije da sad o tome nonstop ali se desi tu i tamo da spomenu ali sve u negativnom smislu.
I jest citam druge forume. Imam puno pravo da to radim.
1
1
- toxic
- Etablirani član

- Reactions: 10001
To sto se ne svadjamo, ne znaci da se volimo 
E, cuj, citas drugi forum.. to mu dodje kao varanje ovog foruma?
E, cuj, citas drugi forum.. to mu dodje kao varanje ovog foruma?
5
5
⇻ Nᴏᴛ Aʟʟ Wʜᴏ Wᴀɴᴅᴇʀ Aʀᴇ Lᴏsᴛ ⇺
- toxic
- Etablirani član

- Reactions: 10001
Nista coveka ne progoni vise nego svesnost da je nekoga povredio. Vise ti zameras sam sebi, kolega je sigurno ok (:Russki je napisao/la: ↑16 mar 2022, 17:40 što je najgore, dobar sam s tim frajerom, dobar je lik, i ja ono ko pravi idiot agresivno reagovo..nidje veze ba, sreća nije čovjek ters i zlopamtilo ali nema veze to, zlo mi pravo došlo ocm
uputiti iskreno izvinjenje je iznimno moćna stvar, no malo ko to i zaista i uradi, bar iz mog iskustva..ne znam, moguće je da je ljudima iz nekog razloga teško to reći..kako zašto ne znam...
e moja toxi, sranja se dešavaju eto
neb mi ni sekunde bilo krivo da je neka spodoba i uhljup ali fakat je momak dobar čovjek.. i pojelo me
A izvinjenja.. ne znam, ima i onih koji se olako izvinjavaju, tek da kazu nesto. Valjda i izvinjenja treba vagati
2
1
1
1
⇻ Nᴏᴛ Aʟʟ Wʜᴏ Wᴀɴᴅᴇʀ Aʀᴇ Lᴏsᴛ ⇺