evo brt, američki
Hoću da kažem! (2020. - 2025.)
Re: Hoću da kažem!
Allahraziola i dobro vece admine 
1
1
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
Dzesi Dzejms i te priče.
Danas sam kupio cd nakon deset godina.
Iron Maiden live chapter, ustvari dva... I legacy tour...
Imam koncerte u autu.
1
1
- Russki
- prince of idiotism

- Reactions: 25327
ybt to se kupuje još
meni je želja gramofon ocm onda bih sve pare spičko na ploče bgm
1
1
abysmal depths are flooded
Izgleda ne... Ali ja eto, htio
1
1
- Russki
- prince of idiotism

- Russki
- prince of idiotism

jest to yebo maiku haha isto konj zavreš zbog nečeg bgm još ko nije u formi popije i upalu mišića hehe
2
2
- Russki
- prince of idiotism

ja radio u jednoj firmi što izvode radove na cesti, težak poso malo je reć, a noć ranije zaglavim s jednom mladom, šu ša ovo ono, a ovi me skontali, malo se ja i upalio, vidim ne mogu na noge ujtru a moram na teren, jarane, polomili me, sve mi se smijali i prstom upirali u mene, dvi sedmice na bolovanju završio hahah počeo i testament pisati
2
2
Hladan u sprint, bez zagrijavanja, oj mladostiRusski je napisao/la: ↑25 mar 2022, 20:41 ja radio u jednoj firmi što izvode radove na cesti, težak poso malo je reć, a noć ranije zaglavim s jednom mladom, šu ša ovo ono, a ovi me skontali, malo se ja i upalio, vidim ne mogu na noge ujtru a moram na teren, jarane, polomili me, sve mi se smijali i prstom upirali u mene, dvi sedmice na bolovanju završio hahah počeo i testament pisati
2
2
- Russki
- prince of idiotism

ja ba yebo mater, svaku priliku iskoristiti mrtvi oportunista hahahahstorm je napisao/la: ↑25 mar 2022, 20:43Hladan u sprint, bez zagrijavanja, oj mladostiRusski je napisao/la: ↑25 mar 2022, 20:41 ja radio u jednoj firmi što izvode radove na cesti, težak poso malo je reć, a noć ranije zaglavim s jednom mladom, šu ša ovo ono, a ovi me skontali, malo se ja i upalio, vidim ne mogu na noge ujtru a moram na teren, jarane, polomili me, sve mi se smijali i prstom upirali u mene, dvi sedmice na bolovanju završio hahah počeo i testament pisati![]()
2
2