nemaš pojma koliko
svaki put dođem u market ovaj, uzmem boga oca, kaže ova prodavačica koliko bi tek uzimo da zaista postiš ko mi
reko sve hahaha
obožavam ih
a i vama želim. da sve bude tip top u ove ramadani days, a i više

nemaš pojma koliko

hvala ti

opaSmokingMan je napisao/la: ↑01 apr 2022, 23:35 Abd vjerovatno moj prvi let avionom, aaaaaaa, iako se malo bojim visine, sve je ipak u glavi. Ako sam pobjedio napad panike, i to u najgorim trenucima, kada sam kući ostao potpuno sam u poprilično lošem stanju, mogu i ovo prevaliti. Samo dva sata leta do Dortmunda.![]()

Idem kod Sestere i malca malog, Papazina Papazinovića.smajlic je napisao/la: ↑02 apr 2022, 04:25opaSmokingMan je napisao/la: ↑01 apr 2022, 23:35 Abd vjerovatno moj prvi let avionom, aaaaaaa, iako se malo bojim visine, sve je ipak u glavi. Ako sam pobjedio napad panike, i to u najgorim trenucima, kada sam kući ostao potpuno sam u poprilično lošem stanju, mogu i ovo prevaliti. Samo dva sata leta do Dortmunda.![]()
sta ces tamo![]()
lijepoooSmokingMan je napisao/la: ↑02 apr 2022, 07:35Idem kod Sestere i malca malog, Papazina Papazinovića.![]()
a nije meni ni to strasno

Ma brt, ništa strašno. S obzirom da ti je prvi put, ta dva sata će ti proći u roku odmah, dok se ukrcaš, dok se smjestiš, dok prozvirljaš okolo, dok baciš malo oko na one fine tete što hodaju po avionu ma brdu ma strmu i što ti nude da pojedeš i popiješ nešto, pa dok baciš pogled kroz prozor, u tom vakat i sać na zemlju opetSmokingMan je napisao/la: ↑01 apr 2022, 23:35 Abd vjerovatno moj prvi let avionom, aaaaaaa, iako se malo bojim visine, sve je ipak u glavi. Ako sam pobjedio napad panike, i to u najgorim trenucima, kada sam kući ostao potpuno sam u poprilično lošem stanju, mogu i ovo prevaliti. Samo dva sata leta do Dortmunda.![]()
1
Meni je let dosadan...Russki je napisao/la: ↑02 apr 2022, 09:35Ma brt, ništa strašno. S obzirom da ti je prvi put, ta dva sata će ti proći u roku odmah, dok se ukrcaš, dok se smjestiš, dok prozvirljaš okolo, dok baciš malo oko na one fine tete što hodaju po avionu ma brdu ma strmu i što ti nude da pojedeš i popiješ nešto, pa dok baciš pogled kroz prozor, u tom vakat i sać na zemlju opetSmokingMan je napisao/la: ↑01 apr 2022, 23:35 Abd vjerovatno moj prvi let avionom, aaaaaaa, iako se malo bojim visine, sve je ipak u glavi. Ako sam pobjedio napad panike, i to u najgorim trenucima, kada sam kući ostao potpuno sam u poprilično lošem stanju, mogu i ovo prevaliti. Samo dva sata leta do Dortmunda.![]()
![]()
![]()
I meni je bila prpa kad sam prvi put letio, a sad..ne bih avion mijenjao ni za šta. Najbolje prevozno sredstvo definitivno. Doduše, govorim za letove po Europi jer je relativno sve blizu. Da moram preko oceana, dobro bih se zamislio, nemam ja živaca toliko sjediti, a još nedaju ni zapalit' jednu.![]()
P.S. dobroj'tro
1