Hoću da kažem! (2020. - 2025.)
Re: Hoću da kažem!
Deaktivirao sam Twitter i izlogovao se sa svih ostalih društvenih mreža, malo da odmorim.
1
1
Kad porastem biću Banovički behar
Treba mi odmor, previše vremena sve to oduzima, baš visim na mobu. Treba povremeno odmoriti
1
1
Kad porastem biću Banovički behar
Ne znam...Buckethead je napisao/la: ↑05 apr 2022, 10:43 Deaktivirao sam Twitter i izlogovao se sa svih ostalih društvenih mreža, malo da odmorim.
Kako će to podnijeti Twitter bebou crew
1
1
- toxic
- Etablirani član

- Reactions: 10001
Evo, taman isplaniram, oni proglase sesti talas.
Kontam kartu da kupim verovatno bi usledio lockdown
1
1
⇻ Nᴏᴛ Aʟʟ Wʜᴏ Wᴀɴᴅᴇʀ Aʀᴇ Lᴏsᴛ ⇺
- toxic
- Etablirani član

Gledaj da zauzmes mesto do prozora, i snimaj telefonom pogled iz aviona prilikom uzletanja i sletanja.SmokingMan je napisao/la: ↑01 apr 2022, 23:35 Abd vjerovatno moj prvi let avionom, aaaaaaa, iako se malo bojim visine, sve je ipak u glavi. Ako sam pobjedio napad panike, i to u najgorim trenucima, kada sam kući ostao potpuno sam u poprilično lošem stanju, mogu i ovo prevaliti. Samo dva sata leta do Dortmunda.![]()
Tako ja, mozak okupiram tim hoce li biti dobar kadar i ublazim trenutnu nelagodu
ostatak leta je kul, pa i s turbulencijama.
Kad letis?
1
1
- toxic
- Etablirani član

Dobro jutro Behari 
i to kakvo jutro.
Odvalila sam vratima od auta preko prsta, k'o da je tudja ruka.
Smotana.
i to kakvo jutro.
Odvalila sam vratima od auta preko prsta, k'o da je tudja ruka.
Smotana.
2
2
- toxic
- Etablirani član

al' ces vise vremena da providis s nama?Buckethead je napisao/la: ↑05 apr 2022, 10:43 Deaktivirao sam Twitter i izlogovao se sa svih ostalih društvenih mreža, malo da odmorim.
forum nije drustvena mreza, a ni ne umaramo
1
1
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 10379
Pvo, nemoj da se rugaš.toxic je napisao/la: ↑05 apr 2022, 15:12Gledaj da zauzmes mesto do prozora, i snimaj telefonom pogled iz aviona prilikom uzletanja i sletanja.SmokingMan je napisao/la: ↑01 apr 2022, 23:35 Abd vjerovatno moj prvi let avionom, aaaaaaa, iako se malo bojim visine, sve je ipak u glavi. Ako sam pobjedio napad panike, i to u najgorim trenucima, kada sam kući ostao potpuno sam u poprilično lošem stanju, mogu i ovo prevaliti. Samo dva sata leta do Dortmunda.![]()
Tako ja, mozak okupiram tim hoce li biti dobar kadar i ublazim trenutnu nelagodu
ostatak leta je kul, pa i s turbulencijama.
Kad letis?
A vala, ponije bi i kino da napravim spektakl. Samo mi se ne plaća dodatni prtljag koji nije jeftin.
0
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
- toxic
- Etablirani član

Ne rugam se svega mi nego sam se setila nekih svojih situacija, al' necu o tome dok ne sletisSmokingMan je napisao/la: ↑05 apr 2022, 16:46 Pvo, nemoj da se rugaš.![]()
A vala, ponije bi i kino da napravim spektakl. Samo mi se ne plaća dodatni prtljag koji nije jeftin.![]()
ozbiljno, snimaj, slusalice u usi i relax.
Zamisljaj da si ptica
1
1
- toxic
- Etablirani član

Evo ja napravila kafu, pa odo van
Sunce probija kroz grane, duva neki vetric... Bas lep dan.
Kako si ti @Russki ?
1
1
- Russki
- prince of idiotism

- Reactions: 25358
Kod nas več lijep zalazak sunca, evo sjeo na klupicu, malo se vozam bajkom,naumpalo mi pivo. Lijepo brate..
A dobro sam, hvala ti na pitanju, mislio sam da će gore biti kako sam se vratio sa odmora, ali brzo sam se adaptirao, stara škola, samo radi haha
Dobro je, lijepi dani idu, naziru se svakakve aktivnosti, ideje se rađaju, zahvalan sam.
Nadam se da si i ti dobro, lijepi Pokahontase
2
2
abysmal depths are flooded