O čemu trenutno razmišljate
Re: O čemu trenutno razmišljate
Kako doista sebe ne bih mogla zamisliti da sam drugacija od ovoga sto jesam 
3
1
2
2
Moraš da istreniraš svoj um da bude jači od tvojih osjećanja,ili ćeš izgubiti samog sebe.
Gdje sve ove godine idu...
Danas sam pozvan na večeru prilikom 40 godišnjice mature...
Moram polako prema Kopru krenuti...
Danas sam pozvan na večeru prilikom 40 godišnjice mature...
Moram polako prema Kopru krenuti...
4
3
1
1
- Russki
- prince of idiotism

- Reactions: 25263
bgm stjeo sam te nazvat jutros da vidim situaciju hehe
2
1
1
1
abysmal depths are flooded
- toxic
- Etablirani član

- Reactions: 10001
Kako me odusevljava mastovitost manipulatora
ali ne privlaci.
ali ne privlaci.
4
2
2
2
⇻ Nᴏᴛ Aʟʟ Wʜᴏ Wᴀɴᴅᴇʀ Aʀᴇ Lᴏsᴛ ⇺
O
I kako su ljudi apsolutno nesvjesni sta je u zivotu imperativ. Jer svega moze nestati ali p.vala ne bi smjelo..
1
1
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 9894
O tome da se nikada nisam uklapao sa većinom, to mi u suštini pruža najveću blagodat koja dolazi u paru sa samoćom.
Prirodno nisam introvert, iako se nikada neću stapati sa masom od koje osjećam prazninu.
Niko ne zna sa sigurnošću: šta želi, kuda ide, s kim ide, koja je njegova svha, kakva je njegova uloga u drutšvu, da li je ovo ili ono dobro za njega / nju?
Masa ne voli drugačije moguće mišljenje, ili za njih klizavu filozofiju, "to smara mozak", podarite nam nešto veselo, da nam zaokupi mozak od neugodne stvarnosti....
Hajde da se dosađujemo do same smrti, već kada smo bili vrijedni i magistrirali, šta nam uostalom život može ponuditi više od toga?
Pa bi dodali "Flozofija" je za društvene gubitnike.
Možda su u pravu, i tu bi se u jednu ruku složio sa njima, mada je sama razlika smislu življenja između "gubitnika" i "vesele mase" znatna.
Prirodno nisam introvert, iako se nikada neću stapati sa masom od koje osjećam prazninu.
Niko ne zna sa sigurnošću: šta želi, kuda ide, s kim ide, koja je njegova svha, kakva je njegova uloga u drutšvu, da li je ovo ili ono dobro za njega / nju?
Masa ne voli drugačije moguće mišljenje, ili za njih klizavu filozofiju, "to smara mozak", podarite nam nešto veselo, da nam zaokupi mozak od neugodne stvarnosti....
Hajde da se dosađujemo do same smrti, već kada smo bili vrijedni i magistrirali, šta nam uostalom život može ponuditi više od toga?
Možda su u pravu, i tu bi se u jednu ruku složio sa njima, mada je sama razlika smislu življenja između "gubitnika" i "vesele mase" znatna.
4
2
2
2
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
Ja nisam socijalna osoba i ne volim druzenja.
Gdje su 2,3 osobe da.
Ne smatram to lose
Gdje su 2,3 osobe da.
Ne smatram to lose
2
1
1
1
SmokingMan je napisao/la: ↑22 maj 2022, 00:04 O tome da se nikada nisam uklapao sa većinom, to mi u suštini pruža najveću blagodat koja dolazi u paru sa samoćom.
Hmmmm ,, sasvim opravdan subjektivitet ali rekla bih temelj generalizacije previše podložan potresu.
0
-
Gospodin savršeni
- Novi behar

- Reactions: 126
Jel se ovde računa ravna ili frčkava kosa kao da je isto? Tj. nisi drugačija s različitim izgledom i oblikom kose.
1
1
Gospodin savršeni je napisao/la: ↑22 maj 2022, 22:44Jel se ovde računa ravna ili frčkava kosa kao da je isto? Tj. nisi drugačija s različitim izgledom i oblikom kose.![]()
1
1
Moraš da istreniraš svoj um da bude jači od tvojih osjećanja,ili ćeš izgubiti samog sebe.

5
5
Shoot for the moon! Even if you miss, you'll land among the stars.
-
Gospodin savršeni
- Novi behar

- Reactions: 126
Samo jedna stranica aktivnih tema 
Ahhhh što ste zakazali
Ahhhh što ste zakazali
0
Dragulj ne gubi vrijednost i kad padne u blato, a prašina ostaje prašina i kad se do neba digne
Evo o cemu
2
1
1
1
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 9894
O tome ko u gluho doba noći pali kontejnere na Stupu. 
2
1
1
1
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”