Žene pitaju muškarce...
Re: Žene pitaju muškarce...
Ja u njenim pitanju ne vidim nikakav trik. Pitanje nije glasilo : jeste li vi pravi muškarac i zašto? A svi se haman prepali, više ko misevi
0
MoroIskra je napisao/la: ↑04 sep 2020, 16:50Socrates je napisao/la: ↑04 sep 2020, 16:41
Iza svake prve reakcije na pitanje se krije odgovor, ako se pazljivo cita.
U zavisnosti od toga koliko poznajes osobu, cak I nereakcija moze biti prva reakcija.
I iz ostalih reakcija na reakcije ili na bilo sta drugo se moze citati, ali tada su ljudi skoro po pravilu oprezniji.
Zato je Storm.iza sna odgovarao.![]()
:mmm
2
2
I say what I think, I think what I say
- pink floydd
- Prvi Valentajn foruma

- Reactions: 17029
- pink floydd
- Prvi Valentajn foruma

cekaj, zar nije ovo miris za pravog muskarca?
:hohoho
:hohoho
2
2
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
Ako se neko javi sa teorijom da pravi muskarci ne mirisu, nemojte od mene trazit' da se prestanem kupat' I prat' zube.

2
2
- pink floydd
- Prvi Valentajn foruma

Ma dobro, neće nitko sad ustvrditi, da nije pravi muškarac.
Ja za sebe jesam, nekome opet možda nisam... Imam čitav niz "slabosti" koje su na Balkanu neoprostiv grijeh u slici muškarca...
Podržavam pravo lgbt populacije da se izrazi, kao i opća prava... Pa analogno tome i svih ostalih obespravljenih...
Osobe ženskog spola ravnopravno tretiram sebi, u ophodjenju...
Nemam problem sa bilo kojim poslom u domaćinstvu... Čak i peglam (znam, strašno)
Mislim da se muškarcem postaje ponašanjem, urednoscu, higijenom, stilom... .. Najlakse je biti krkan...
Mislim mogu ja i tako sa njima, nisam jednog debila razmontirao... Ali prerastao sam to odavno...
3
2
1
1
Bio sam u dvoumici da obrisem ovaj poststorm je napisao/la: ↑04 sep 2020, 18:49Ma dobro, neće nitko sad ustvrditi, da nije pravi muškarac.
Ja za sebe jesam, nekome opet možda nisam... Imam čitav niz "slabosti" koje su na Balkanu neoprostiv grijeh u slici muškarca...
Podržavam pravo lgbt populacije da se izrazi, kao i opća prava... Pa analogno tome i svih ostalih obespravljenih...
Osobe ženskog spola ravnopravno tretiram sebi, u ophodjenju...
Nemam problem sa bilo kojim poslom u domaćinstvu... Čak i peglam (znam, strašno)
Mislim da se muškarcem postaje ponašanjem, urednoscu, higijenom, stilom... .. Najlakse je biti krkan...
Mislim mogu ja i tako sa njima, nisam jednog debila razmontirao... Ali prerastao sam to odavno...
No medjutim
Pogodi kaj delam
3
2
1
1
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
I say what I think, I think what I say
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31199

1