Da se pohvalim
- vjesticanametli
- PRObehar

- Reactions: 13783
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31122
Re: Da se pohvalim
zabranjuju svima da puse, a svaki doktor pusiVeca je napisao/la: ↑05 jan 2023, 19:11vjesticanametli je napisao/la: ↑05 jan 2023, 13:07 storme jes bio
veco i meni kazu sto duvanis
reko et hocu pa nek riknem
a zbog mog sranja ne bi trebaloi jos cugam
ma ja cu sama sebe ubit
i jos mi je dosadno na poslu pravi uhljeb titami![]()
...doktori zabranjuju svima pusenje, to im je duznost! :ha ...a posebno kad imas probleme sa srcem, pluca itd.
...ja sam njima ipak izasla u susret, pusim pola od onoga sto sam pusila, mozda i vise al' necu da racunam...alkohol, evo kupi prasinu u vitrini
al' kad mi dodje ceijf, nea tog boge koji ce mi zabraniti!
...onda me je jednom huja uhvatila kod doktora, rekoh, hocetel' vi da ja vama lazem ili sta? ...ja rekoh lagati necu, to je moj zivot, sve sam smanjila, a skroz da prestanem, nea teorije! ...pusim toliko, pijem toliko, zapalim yebeni joint bas kad extra ceif dobijem i to je to!![]()
1
1
1811
Dobroe, sve je prošlo oke....
Ali sam bio umoran ko pas.
Mašine kao svemirskom brodu, operater Talijan, ekipa sve muski6, majstorcine.
Evo čekam još pregled, pa otpust...
Tenkyu
Ali sam bio umoran ko pas.
Mašine kao svemirskom brodu, operater Talijan, ekipa sve muski6, majstorcine.
Evo čekam još pregled, pa otpust...
Tenkyu
6
5
1
1
- Veca
- Etablirani član

- Reactions: 2368
...haj, dobro, nek' si prezivio
...poslje ces nam o detaljima! 
0
Bice kad se sjetim 
- vjesticanametli
- PRObehar

Ma jebes sve napravih dobru sarmu....eno polako se krcka u slow cooker skoro gotova al izgleda bas dobro.

0
Nije mi baš dobro, ali su rekli da simptomi mogu još trajati dok se kao ne uhoda sve...
Ova noć je bila u neredu u Visokom pulsu, evo sad ujutro je solidno...
Zvao kardiologa, kaže da je to okej, imam njegov mob..
Operater rfa je bio Gaetano Paparella, Talijan koji je rezident u Bruxellesu, ali nisam ni ja bilo tko
I još dva slovenska operatera...
3
1
2
2
O tome šta su mi turali sve, nisam raspoložen sad...
Krioablacija sa smrzavanjem nimalo ugodna, pa su me na trenutke bacali u totalnu anesteziju...
Krioablacija sa smrzavanjem nimalo ugodna, pa su me na trenutke bacali u totalnu anesteziju...
4
2
1
1
1
1
- vjesticanametli
- PRObehar

Razvališe te storme ko beba zvečku 
1
1
Dragulj ne gubi vrijednost i kad padne u blato, a prašina ostaje prašina i kad se do neba digne
- Veca
- Etablirani član

...rekla sam ti da se na hladnocu pripremis, ne znam da li si procitao! ...mene nisu bacali u anesteziju, do kraja pregleda bila svake sekunde pri svijesti! ...samo sto sam drhtala!
1
1
Bice kad se sjetim 
- Veca
- Etablirani član

...nimalo ugodno, ali sto se mora, nije ni tesko, samo da se stanje poboljsa! @storm brz oporavak ti zelim i da sve bude kako treba! 
1
1
Bice kad se sjetim 
@storm, javi kad stignes. Drzi se pasha.
2
1
1
1
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
- Veca
- Etablirani član

...ko ne podnosi krv, neka ne klika na video! 
Storme, ovako je bilo kod mene, bas ovako! ...ovo su mi radili prije glavne operacije, jos ovdje u mom gradu, stentovi pripremljeni, nista extra mi nije trebalo
...malkice su bili rascarani 
...ako oces da ti uturim i moju operaciju, live ...za doktore, kad sam otisla u bolnicu, doktor meni pokazuje na pc-u kako ce to oni raditi, rekoh, ja sam to vec sve pregledala na netu i jos gore, jbg. bas live prenos, on ovako
...a doktorici za anesteziju sam rekla, molim vas, ako nesto krene po zlu, niposto me ne budite, vice, dobro! :ha
Storme, ovako je bilo kod mene, bas ovako! ...ovo su mi radili prije glavne operacije, jos ovdje u mom gradu, stentovi pripremljeni, nista extra mi nije trebalo
...ako oces da ti uturim i moju operaciju, live ...za doktore, kad sam otisla u bolnicu, doktor meni pokazuje na pc-u kako ce to oni raditi, rekoh, ja sam to vec sve pregledala na netu i jos gore, jbg. bas live prenos, on ovako
1
1
Bice kad se sjetim