ne laži, nisu dali tvoji da u dvorištu pravite zemunicu od blata i bambusa...
plus si joj lago da ćete vatat tigove po srednjoj bosni.

nisam joj mogo to slagat brt, ona je majstor u vatanju tigrova, al sam joj reko da ćemo svašta radit bgmradostan dan je napisao/la: ↑28 mar 2023, 16:00ne laži, nisu dali tvoji da u dvorištu pravite zemunicu od blata i bambusa...
Nije lago, već je bio pujdu ofarbo na žuto... Taman da mu crne šare stavi, raskinuse...radostan dan je napisao/la: ↑28 mar 2023, 16:00ne laži, nisu dali tvoji da u dvorištu pravite zemunicu od blata i bambusa...
To ono veza bez obaveza

trebo si uzet sprejova i malo doradit šta ufatiš, kera, ovcu i kažeš joj - tajger hani, let s go bejbi.Russki je napisao/la: ↑28 mar 2023, 20:08nisam joj mogo to slagat brt, ona je majstor u vatanju tigrova, al sam joj reko da ćemo svašta radit bgmradostan dan je napisao/la: ↑28 mar 2023, 16:00

a ne videh da si mu već dao savjet...nema šta, to je trebo učinjet da je kanio da veza zaživi.storm je napisao/la: ↑28 mar 2023, 20:24Nije lago, već je bio pujdu ofarbo na žuto... Taman da mu crne šare stavi, raskinuse...radostan dan je napisao/la: ↑28 mar 2023, 16:00
Osta pujdo žut, sad ga zove žućo

sve je oprob'oradostan dan je napisao/la: ↑29 mar 2023, 11:29 o tome kako je ovo momče bilo 75-80 godina ispred svog vremena...
![]()

menjo vojske ko danas što menjaju stranke...šta ti je demokratija brate.
Ah, tako sam i ja na FB ugledala sliku moje velike ljubavi sa zenom i pomislila auuuuuu jest grohno.

I bivši i budući su nula bodova...

ja ovo čitam peti put...i sve ti je napisano u muškom rodu.

potpuno si u pravu brt, tisuću prednosti u odnosu na ovaj radnički seks.Russki je napisao/la: ↑28 mar 2023, 14:42i onlajn seks ocmSmokingMan je napisao/la: ↑28 mar 2023, 13:10 Mislila je valjda da je BIH graniči sa njenom domovinom. Žažalit će ona, najjača je ljubav na daljinu.