O čemu trenutno razmišljate
Re: O čemu trenutno razmišljate
Šampioni za ismijavanje - ponižavanje - ma znaš ti nas ….radostan dan je napisao/la: ↑06 nov 2023, 17:52 Osoba ženskog pola koja je pre 15 dana snimljena kako urinira na cesti pored auta u b.luci, izvršila je suicid vješanem.
Dečko prošle godine sniman i ismijavan dok traži posao na benzinskoj pumpi, nedugo nakon toga takođe izvršio suicid.
Pozdrav za sve moralno-vrednosno-estetsko-političko-nacionalne jurišnike, pametologe i stručnjake za sve i svašta, po raznim forumima, portalima, sajtovima, pod raznim niknejmovima...
BRAVO KRETENI!
0
Ma neznam sta da kazem, nevalja to sto se volimo narugat I ismijavat bez pardona medjutim nevalja ni ovo na zapadu gdje je sve normalno....nesmijes nikom nista reci...sinoc u prodavnici ide ispred mene bradonja u mini suknji I stiklama ...ajde reci mu nesto....CocoMa je napisao/la: ↑06 nov 2023, 19:51Šampioni za ismijavanje - ponižavanje - ma znaš ti nas ….radostan dan je napisao/la: ↑06 nov 2023, 17:52 Osoba ženskog pola koja je pre 15 dana snimljena kako urinira na cesti pored auta u b.luci, izvršila je suicid vješanem.
Dečko prošle godine sniman i ismijavan dok traži posao na benzinskoj pumpi, nedugo nakon toga takođe izvršio suicid.
Pozdrav za sve moralno-vrednosno-estetsko-političko-nacionalne jurišnike, pametologe i stručnjake za sve i svašta, po raznim forumima, portalima, sajtovima, pod raznim niknejmovima...
BRAVO KRETENI!![]()
0
jednostavno treba zabraniti snimanje.
danas svaki debil drzi tel i snima.
ja tako nekad priupitam nekoga ko mu je dozvolio da me snima ili slika.
danas svaki debil drzi tel i snima.
ja tako nekad priupitam nekoga ko mu je dozvolio da me snima ili slika.
0
čula sam i da je osoba koju su anonimno zlastavljali neki kreteni skocila sa 7. sprata
meni jaran kaže ima RL real life and ima i VL virtual life
ja nikad nisam mislila sa postoji VL niti mi je trebo
i ovaj R je dosta i previše
meni jaran kaže ima RL real life and ima i VL virtual life
ja nikad nisam mislila sa postoji VL niti mi je trebo
i ovaj R je dosta i previše
0
Bolje ništa ne reci - svijet je postao previše osjetljiv na sve, posebno negativne kritike… Društvene mreže su + dodatni krivac za zlostavljanje svih vrsta. Ljudi se osjećaju slobodnije iza ekrana,/ smartphona, misleći da im se ne može stati u kraj.. Nažalost imamo puno primjera sa tužnim krajem..exliberal je napisao/la: ↑07 nov 2023, 17:13Ma neznam sta da kazem, nevalja to sto se volimo narugat I ismijavat bez pardona medjutim nevalja ni ovo na zapadu gdje je sve normalno....nesmijes nikom nista reci...sinoc u prodavnici ide ispred mene bradonja u mini suknji I stiklama ...ajde reci mu nesto....
Sinoć sam nešto čula da će EU unija za TikTok uvesti dodatna pravila..pojačati sigurnost korisnika a i komentari će se vise kontrolirati.. previše samoubojstava od nastanka istog.. :/
0
Ma ne treba zabraniti snimanje/ slikanje /trebaju pojedinci edukacije - šta snimiti / šta objaviti..
Debili svasta i komentarišu i bez da objave snimak ili fotos..sto znaci nije sve do snimaka.. nekada su komentari opasniji od samog objavljenog sadržaja …
0
da. dobro si se sjetila da trebaju edukacije.
to uvijek budalama pomogne.
0
o tome kako kazu, da pare kvare ljude...
to nije istina. karakter je karakter, pa ga pare cesto otkriju.
Jer da pare ljude kvare, pokvarile bi sve.
to nije istina. karakter je karakter, pa ga pare cesto otkriju.
Jer da pare ljude kvare, pokvarile bi sve.
0
Ja da se pitam ja bih za korištenje društvenih mreža uvela bih posebna pravila i ispite ..ono ko vozačku .. ideš na obuku …
0
- radostan dan
- Etablirani član

- Reactions: 6590
Kakve su mu sise?exliberal je napisao/la: ↑07 nov 2023, 17:13Ma neznam sta da kazem, nevalja to sto se volimo narugat I ismijavat bez pardona medjutim nevalja ni ovo na zapadu gdje je sve normalno....nesmijes nikom nista reci...sinoc u prodavnici ide ispred mene bradonja u mini suknji I stiklama ...ajde reci mu nesto....
1
1
Ne treba nista zabraniti, samo treba iskociti iz koze mekusca i jacati karakter.
Svako sebi bira gdje ce biti i sta ce raditi. Praviti nauku od prostih stvari je samodestruktivno.
Svako sebi bira gdje ce biti i sta ce raditi. Praviti nauku od prostih stvari je samodestruktivno.
0
Zadnja izmjena: Xeno, dana/u 08 nov 2023, 23:31, ukupno mijenjano 1 put.
radostan dan je napisao/la: ↑08 nov 2023, 23:19Kakve su mu sise?exliberal je napisao/la: ↑07 nov 2023, 17:13
Ma neznam sta da kazem, nevalja to sto se volimo narugat I ismijavat bez pardona medjutim nevalja ni ovo na zapadu gdje je sve normalno....nesmijes nikom nista reci...sinoc u prodavnici ide ispred mene bradonja u mini suknji I stiklama ...ajde reci mu nesto....
Veci stomak nego sise
2
2
Postoje već mnoge zabrane.
Postoje pravila i na forumu.
Zabranjeno je stavljanje na internet i tuđih slika bez odobrenja.
Nastavilo bi se i da se povećaju kazne.
Uglavnom, malo se digne galama i to je to...
Da je svijet i pokvaren i perverzan, znamo još od slucaja Severine.
Postoje pravila i na forumu.
Zabranjeno je stavljanje na internet i tuđih slika bez odobrenja.
Nastavilo bi se i da se povećaju kazne.
Uglavnom, malo se digne galama i to je to...
Da je svijet i pokvaren i perverzan, znamo još od slucaja Severine.
0