Ommadawn je napisao/la: ↑23 apr 2021, 08:32
storm je napisao/la: ↑23 apr 2021, 08:00
Luđak... Ja rijetko pogledam te clipove, ali onda nisam mogao prestati... Haj što će sebe skrkati, nego što je ugrozio hrpu ljudi na cesti... Još se smiju na kraju.
Idioti.
Rijetko se koji smije kad se skrka tako pa pukom srecom ostane ziv.
Nikad necu zaboraviti lika sto napravi citavo sranje na cesti 1986 u kanjonu Vrbasa, na relaciji Banja Luka - Jajce.
Doduse, isao je Stojadinom. Ljudi dobili tri infarkta zbog njega. I on se skrkao pored puta, izasao i povraca i govori "Jao sta uradih?".
Pa yebo ti mater svoju!
Oj ja se jednom zatekao sa nekim diverzantima u selu kod Bradine na pivi u prodavnici, kazu haj'mo u Podrum u Konjic pustice nas gazda i kad je zatvoreno ... i u auto, i kad je vozac stisnuo gas tek tad sam shvatio da su svi napuseni i pijani ... ovaj gasa nizbrdo ostali urlaju i loze ga, govori vozac hocete li da nas okrenem, ovi vriste ne smijes picko ja vristim ljudi pustite me van, onaj povlaci rucnu auto se okrece niz Ivan Sedlo, ovi sretni vriste ja vristim ali ne zbog srece, odjednom nesta puce ugasi se motor samo svjetla rade i auto lagano ide prema provaliji tacno gdje nema ograde ... ova cetvorica nista, samo tupavo zure u ponor i govore uuuu

... ja jedini pri sebi vicem na njih iskacite iz auta, niko nista otupjeli skroz, a ne mogu od ove dvojice do vrata jer sam u sredini na zadnjem sjedistu ... i nesto zaskripa i auto stade samo na rubu provalije ... izasli vani ona cetiri narkomana se dozvali, govore sto nam je ovo trebalo. Umalo ih ne pobacah u tu provaliju.