Šta trenutno radite / Šta ste radili danas?
- radostan dan
- Etablirani član

- Reactions: 6581
Re: Šta trenutno radite / Šta ste radili danas?
Zalio cvijeće po stanu i haustoru
Očistio filter klime
Zapalio svijeće na groblju
Oprao auto
Usisao komplet spavaću, svaki kvadratni milimetar
Danas sam baš radno raspoložen...možda ću večeras i malo seksualisati, ne znam, vidjeću.
Očistio filter klime
Oprao auto
Danas sam baš radno raspoložen...možda ću večeras i malo seksualisati, ne znam, vidjeću.
1
1
I jel bilo sta ili....radostan dan je napisao/la: ↑04 feb 2024, 16:37 Zalio cvijeće po stanu i haustoru
Očistio filter klime
Oprao auto
1
1
- radostan dan
- Etablirani član

dosta sam radio u februaru...možda mart, april.exliberal je napisao/la: ↑05 feb 2024, 20:51I jel bilo sta ili....radostan dan je napisao/la: ↑04 feb 2024, 16:37 Zalio cvijeće po stanu i haustoru
Očistio filter klime
Oprao auto
Danas sam baš radno raspoložen...možda ću večeras i malo seksualisati, ne znam, vidjeću.![]()
1
1
Pauza za rucak...Izasao napolje jer me glava rastura cijeli dan.
2
1
1
1
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Kazu lokalna anestezija je ok
Kako me povalila jedva sam se dovezao kuci, zaspao sjedeci u stolici dok me ovaj ko salamu sjeckao, ona sestra me budi ja neznam gdje sam.....Evo ko pijan hodam

Kako me povalila jedva sam se dovezao kuci, zaspao sjedeci u stolici dok me ovaj ko salamu sjeckao, ona sestra me budi ja neznam gdje sam.....Evo ko pijan hodam
1
1
pa sta su ti sjeckali bolan

0
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
Ma iskocilo nesto iza uha, al vise prema potljku...ja sve kontao dlaka ukrivo raste...kazu neka cista, nemoras vadit al mozes...posto mi je tu kosa opala a I smeta mi kad kantu za glavu stavim reko sjeci...3 kopce na kraju dobio...
1
1
uhhh
hajd nek nije nista opasno hB
a bolje je sto si skinuo, bezveze to smeta samo...
0
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
Kosim travu....I uzivam u tisini
1
1
Volim gledat brodove
1
1
- radostan dan
- Etablirani član

Jedem neke debele palačinke sa plazmom i eurokremom koje sigurno imaju neki fensi eu ili usa naziv...
a u biti su iste one što mi ih je i baba pržila na smederevcu kad nije štedila na brašnu i jajima.
Jesu ova đeca glupa, bog te...
a u biti su iste one što mi ih je i baba pržila na smederevcu kad nije štedila na brašnu i jajima.
3
3
Psujem od jutros....prvo se izvalim $200 za akumulator za punicinog golfa, odem instaliram..nesto oko kuce gledao kad uleti pcela pod majicu spuca me kod plecke ...trznem se ispadnu mi naocale naravno izgrebem ih skroz to ce biti jedno $300 da popravim...vracam se kuci posvadjam se sa drotom jer nece da regulise saobracaj, sve zaglavilo on izigrava manekena...on mi kaze da zacepim ja njemu da pazi sta prica jer on je na poslu posao.. da mi prijet da me mi tiket dat dok na njega nije osula paljbu crnkina koja vozi gradski....ko zna sta bi bilo da se ona nije umjesala......krenulo me danas momacki
3
1
1
1
1
1
Danas ti je to sve takoradostan dan je napisao/la: ↑27 jun 2024, 23:27 Jedem neke debele palačinke sa plazmom i eurokremom koje sigurno imaju neki fensi eu ili usa naziv...
Aj što su djeca glupa, nego što je i ogromno odraslih...
0