Bas hocete da se naljutim
Prvi demokratski izbori - BEHAR
Re: Prvi demokratski izbori - BEHAR
A ne mogu ja napraviti screenshot, ne da samsung, kad surfas incognito :haya
Ko ne vjeruje nek proba
Ko ne vjeruje nek proba
3
3
Izgovori
1
1
Moraš da istreniraš svoj um da bude jači od tvojih osjećanja,ili ćeš izgubiti samog sebe.
- lejlamo
- Komorebi

- Reactions: 13994
Ne možeš tako uređivati demokratske izbore.
Nema potrebe za izdvajanjem pojedinaca u nekoj grupi kada se to temelji na nečijim simpatijama/antipatijama i sl. Takmičenja te vrste nisu poželjna.
Nema to veze sa balkanskim mentalitetom, nezrelošću i sl što ste navodili. Ima mnogo drugih načina da se organizuje igra, uspostavi dobra komunikacija i našali. Ovo nije jedan od njih.
0
De nam prijedloglejlamo je napisao/la: ↑06 sep 2020, 09:09Ne možeš tako uređivati demokratske izbore.
Nema potrebe za izdvajanjem pojedinaca u nekoj grupi kada se to temelji na nečijim simpatijama/antipatijama i sl. Takmičenja te vrste nisu poželjna.
Nema to veze sa balkanskim mentalitetom, nezrelošću i sl što ste navodili. Ima mnogo drugih načina da se organizuje igra, uspostavi dobra komunikacija i našali. Ovo nije jedan od njih.
Fala
Ode ja sad na vodu
:mmm
0
I say what I think, I think what I say
- lejlamo
- Komorebi

- Reactions: 13994
Čestitam Iskra
Glasala sam za pobjednicu jer mi je nova forumska osoba koja mi je legla na srce
Glasala sam za Miss Y jer mi je slatkica i lavica u isto vrijeme, nekako mi je simpa
Glasala sam za Divlje
moje a zna ona zašto 
Glasala sam za pobjednicu jer mi je nova forumska osoba koja mi je legla na srce
Glasala sam za Miss Y jer mi je slatkica i lavica u isto vrijeme, nekako mi je simpa
Glasala sam za Divlje
1
1
Dragulj ne gubi vrijednost i kad padne u blato, a prašina ostaje prašina i kad se do neba digne
Ne mogu ništa vidjeti, osim svojih glasova...
Tako je u svakoj anketi bio reg korisnik, bio mod, bio admin...
1
1
Ja dobio 0 glasova, pa se ne bunim... 
U biti sam tek danas skužio o čemu točno glasamo,a nisam ni došao na forum, da budem nekom simpatičan...
U real sam još puno gori...
U biti sam tek danas skužio o čemu točno glasamo,a nisam ni došao na forum, da budem nekom simpatičan...
U real sam još puno gori...
5
5
..ja i ti smo manjine Vis kakvi su Bosanci ..a gradjansku hi državu...
5
5
Ja sam volio vidjeti vise kategorija. Medjutim, to bas i nije "minut posla".lejlamo je napisao/la: ↑06 sep 2020, 09:09Ne možeš tako uređivati demokratske izbore.
0
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
Kažeš, kad bi sam trčao, ne bi pobijedio
3
3
Zavrsio bi kao treci.
2
2
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
5
5
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Storm, glancaju te li glancaju. Zato ti kazem, naredni put pusti mene da saopstim tuzne/radosti vijesti. Ovome bi odmah spucao kineza, cim bi me uporedio sa Staljinom.
2
1
1
1