Hoću da kažem! (2020. - 2025.)
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 10338
Re: Hoću da kažem!
Volio bi da sam sada u Tadjikistanu.
1
1
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

Da sam gay sada bi bio negdje u nemačkoj stranci zelenih.
1
1
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
dosli kuciii
napunila se tetka ljubavljuuu
gnjavila sam svoju pilad malu
ono maleno od tri mjeseca uspavljivala u narucju
napunila se tetka ljubavljuuu
gnjavila sam svoju pilad malu
ono maleno od tri mjeseca uspavljivala u narucju
4
4
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
Jutro
Jutros prime example kako ne treba zavoditi kolegicu u taksiju... i to još na sabahu. Fazoni kao tinejdžer ono kad se prvi put momak zaljubi u curu.
Ona šutila, vjerovatno nenaspavana, a on se nije gasio bukvalno skoro 15 minuta. U jednom momentu vidim na retrovizoru da je ona okrenula očima. Sigurno joj je sladak
I meni fakat nisu jasni ovi ljudi da mogu toliko pričati čim oči otvore. Ja sam ženu naučio da me ništa ne pita što ne mora bar prvih pola sata-sat uz jutarnju kafu... jednostavno hoću mir dok ne dođem sebi. Kad dođem sebi ide sve. Počeo sam i mnogo ranije da ustajem zbog toga, pa dok one ustanu ja onda nemam kasnije problem.
Jutros prime example kako ne treba zavoditi kolegicu u taksiju... i to još na sabahu. Fazoni kao tinejdžer ono kad se prvi put momak zaljubi u curu.
Ona šutila, vjerovatno nenaspavana, a on se nije gasio bukvalno skoro 15 minuta. U jednom momentu vidim na retrovizoru da je ona okrenula očima. Sigurno joj je sladak
I meni fakat nisu jasni ovi ljudi da mogu toliko pričati čim oči otvore. Ja sam ženu naučio da me ništa ne pita što ne mora bar prvih pola sata-sat uz jutarnju kafu... jednostavno hoću mir dok ne dođem sebi. Kad dođem sebi ide sve. Počeo sam i mnogo ranije da ustajem zbog toga, pa dok one ustanu ja onda nemam kasnije problem.
2
2
Ja sve protiv toga pišem, a onda napisah ogroman post na sabahu. Samog sebe pobijam 
1
1
- Russki
- prince of idiotism

- Reactions: 25358
hvala brt @medvjed23
sad me srete poštar i uruči mi knjigu

sad me srete poštar i uruči mi knjigu
2
1
1
1
abysmal depths are flooded
Dobro jutro
Svega se nesto nacitati ovdje
Svega se nesto nacitati ovdje
2
2
Moraš da istreniraš svoj um da bude jači od tvojih osjećanja,ili ćeš izgubiti samog sebe.
radni ponedjeljak
nema zafrkancije
nema zafrkancije
1
1
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

Treba uvesti 25.satni radni dan kako bi za 10 godian prestigli Kinu.
2
2

1