Ovako je nekada bilo.
Za vecinu danasnjih zena idealan muskarac mora imati glavu i kur@c.
Onda se te iste praznoglave dame nadugacko zale kako su otudjene i duhovno prazne.
Ovako je nekada bilo.
Naveo sam, brt, sex. Čitaj pažljivije.
Duhovna praznina ne potiče niti je uzrokovana bilo kakvim karakteristikama druge osobe vec nas samih.

Odmah se vidi, da si mlad i neiskusan...
kad govori jos i nekako al kad suti to ti je jako zajebanoMehaning je napisao/la: ↑29 okt 2024, 15:36 Da pitam:
Čuo sam, a i životno izkustvo me uči, da riječi kod žena mogu imati više značenja. To sam nekako prihvatio, i iako me to često zbunjuje, ipak mislim da sam tu negdje u prosjeku sa ostalim muškarcima. Zbunjen...![]()
Nedavno sam bio opozoren, da nisu samo riječi te, koje treba dešifrirati, nego čak i pauza među riječima...![]()
Ako ti žena kaže jednostavni odgovor, "ne hvala", navodno je jako bitna pauza među riječima...![]()
Navodno, ako je pauza duža od tri sekunde, ne okreči se, nego sami biježi...![]()
Može li mi neka iskusna žena pomoči oko tih nedoumica, a može me i opozoriti na još koji trik...![]()
Tek toliko, da proživimo u ovome čudnome svijetu...![]()
A ja sve mislim, da me pušta odmarati...Pekmeza je napisao/la: ↑31 okt 2024, 18:48kad govori jos i nekako al kad suti to ti je jako zajebanoMehaning je napisao/la: ↑29 okt 2024, 15:36 Da pitam:
Čuo sam, a i životno izkustvo me uči, da riječi kod žena mogu imati više značenja. To sam nekako prihvatio, i iako me to često zbunjuje, ipak mislim da sam tu negdje u prosjeku sa ostalim muškarcima. Zbunjen...![]()
Nedavno sam bio opozoren, da nisu samo riječi te, koje treba dešifrirati, nego čak i pauza među riječima...![]()
Ako ti žena kaže jednostavni odgovor, "ne hvala", navodno je jako bitna pauza među riječima...![]()
Navodno, ako je pauza duža od tri sekunde, ne okreči se, nego sami biježi...![]()
Može li mi neka iskusna žena pomoči oko tih nedoumica, a može me i opozoriti na još koji trik...![]()
Tek toliko, da proživimo u ovome čudnome svijetu...![]()