Miss Y. je napisao/la: ↑06 sep 2020, 19:06
Obično mi je sve na prvu, i jedino tad nikad ne fulim, kada poslusam sebe.
Jedne prilike sam jednom muškarcu dala 3 sanse da mi se svidi.
Stvarno mu nista nije falilo al nije bilo to-to, vjerovatno nam se svima dešavalo.
Treći izlazak u kino, izlazimo, on krene da me zagrli...lampice A-aa ne može ovo...

I gdje ćemo sad na piće?
Moram kući.
Ma daj, rano je...
Moram stvarno, antibiotik popiti, nisam ponijela :face
Ma moze to čekati sat.
Nema šanse odma mi se nesto iskomplikuje.
Skontao čovjek, nije blesav.
Ma ko ono meni nako glupo šapnu da slažem, Boze sačuvaj.

Od tad slusam sebe, kad ne ide-ne ide, neću se ja tu crvenit bzvz :haya
Ganjao ja jednu curu da izađemo. Mala ono baš super izgleda ali ja se njoj nisam svidio. Kaže mi njena rodica da je za mene rekla “Zar ono i rođena mater može voljeti, pogledaj ga kakav je?”. Ja se tu malo sjebao ali nekim čudom ona pristane sa mnom. Hajde sve je prošlo okej. Hoćemo li se opet vidjet, ona se nešto nećka, ja neću da navaljujem i odbacim je fino kući, kulturno se zahvalim, ona izađe iz auta, ja kući i hajd. Kad kasnije, par sati, šalje ona sms “Hej, hajd mogli bi izaći”.
Izađemo mi drugi put.
Sve je prošlo sasvim okej, ja baš i nisam imao neka očekivanja ali ono boli me briga, cooliram i eto.
Treći put završimo u autu ljubeći se.
Eh sad, njeni su “elita”, to akademici, to nešto zategnuto, pa su smatrali da nisam za nju. Ona se jadna rastezala između mene i njih, meni pukne film i napravim neko manje sranje i raskinemo. Svako svakome. Jeste, bilo mi je krivo ali šta sad tu.
Nađe ona drugu vezu, momak fin, super, baš po njihovom kroju, obrazovan, fin posao, fin auto, sve. I vjenčaju se.
Nakon vjenčanja, njena sestra mi šalje poruku “Ja ne znam šta je bilo među vama. Ali moja sestra jučer kad smo je spremali za vjenčanje kaže da si ti u tom momentu došao i rekao joj da pobjegnete, ona se ne bi razmišljala ni sekunde”.
Eh eto budale.
Tako da nekad moraš i dati još jednu šansu. A dobro je pratiti i svoj osjećaj.
Ko nije taslačio tuđu ženu - ne zna šta je prava ljubav.