Srbija
Re: Srbija
Ja kao skroman forumas, sa skromnim misljenjem mogu reci ovako: Nisam sinoc gledao rukomet. Gledajte i navijajte vi. Patriotski da pobjede ili komsijski da izgube.
Ako nekad nesto i pogledam, to je izbog dokonosti. Sve je to previse oko para i igara. O kruhu mozemo poslije ili i ne moramo.
Djokovic je uspjesan teniser, sportas. ok..po rezultatima i jeste najuspjesniji...ali teniser.
Sport je nesto drugo. Nema on ni blizu medalja, a ni para koliko mnogi drugi sportasi.
Ima samo jedan glas na izborima i na sudu ne bi trebao imati imunitet, niti za njega trebaju vrijediti druga pravila. A ko hoce da ga stiti, neka mu i kurtone navlaci. Pa nek se kandidira za predsjednika.
A koliko je sad bitno hoce li on biti uz Vucica ili uz mrtve sa Bahnohfa, to je njegova stvar. Vidjeli smo da se danasnji politicar umiljavaju i trce slikati sa sportasima. Prije je bilo obrnuto, svo su trcali da pokazu Titu medalju.
Studenti uhvatili zgodnu priliku. Morbidno do daske. Ali takvo je drustvo...ne samo u Srbiji, lakse cemo sa mrtvima u nove pobjede i pobede.
Vucic je propustio priliku da postane lider. Trebao je sve pohapsiti ko god ima imalo krivice za nesrecu.
Propustio je jednostavno iz jedng razloga-jer on nije za lidera. Ali opet, neka to kaze Srbija.
ja sam uvijek realan. budite i vi. ako ne znate kako, pitajte.
Ako nekad nesto i pogledam, to je izbog dokonosti. Sve je to previse oko para i igara. O kruhu mozemo poslije ili i ne moramo.
Djokovic je uspjesan teniser, sportas. ok..po rezultatima i jeste najuspjesniji...ali teniser.
Sport je nesto drugo. Nema on ni blizu medalja, a ni para koliko mnogi drugi sportasi.
Ima samo jedan glas na izborima i na sudu ne bi trebao imati imunitet, niti za njega trebaju vrijediti druga pravila. A ko hoce da ga stiti, neka mu i kurtone navlaci. Pa nek se kandidira za predsjednika.
A koliko je sad bitno hoce li on biti uz Vucica ili uz mrtve sa Bahnohfa, to je njegova stvar. Vidjeli smo da se danasnji politicar umiljavaju i trce slikati sa sportasima. Prije je bilo obrnuto, svo su trcali da pokazu Titu medalju.
Studenti uhvatili zgodnu priliku. Morbidno do daske. Ali takvo je drustvo...ne samo u Srbiji, lakse cemo sa mrtvima u nove pobjede i pobede.
Vucic je propustio priliku da postane lider. Trebao je sve pohapsiti ko god ima imalo krivice za nesrecu.
Propustio je jednostavno iz jedng razloga-jer on nije za lidera. Ali opet, neka to kaze Srbija.
ja sam uvijek realan. budite i vi. ako ne znate kako, pitajte.
0
Sto se tice sigurnosti gradjana, jos je puno baustela po balkanu bez ograda, a skele iz horora. O propustima u gradnji da se i ne prica. Cak je i kandidata medju studentima, koji ce i te kako zbog mita u buducnosti pustiti svasta....
Prolaze i studenti svaki dan kraj tih pojava i niko nista. Po zakonima i intervencijama (ajmo reci Austrije) za jedan dan bi vam sve baustele bile zatvorene i naplacali bi se kazni da bi sjebali proracune...sve.
licemjerno i kretenski.
Prolaze i studenti svaki dan kraj tih pojava i niko nista. Po zakonima i intervencijama (ajmo reci Austrije) za jedan dan bi vam sve baustele bile zatvorene i naplacali bi se kazni da bi sjebali proracune...sve.
licemjerno i kretenski.
0
- radostan dan
- Etablirani član

- Reactions: 6651
Aooo bato, pa ti se bodeš.Ommadawn je napisao/la: ↑03 feb 2025, 13:23 [
Kao prvo: ovo oko Djokovica.
Novak Djokovic je odlican teniser, sportista, ravnog mu nece biti zadugo i svaka mu cast.
Za sve ostalo ispada samo idiot bez potrebe.
Zatvoren je u Australiji jer je pokusao lazirati da se vakcinisao protiv Covid-19. Strpali su ga u zatvor gdje i ostale a sad sto je isti zatvor bas najgori, jebiga - i Novak Djokovic je isto covjek kao i ja i ti.
Novak Djokovic podrzava jednog prevaranta po imenu Semir Osmanagic i promovise njegovo prodavanje magle.
Novak Djokovic nije najbolji jer je Srbin.
Novaka Djokovica ne zatvaraju jer je Srbin.
Sve je pitanje covjeka.
Kao drugo: Djokovic je sutio kad se protestovalo protiv kopanja rude litijuma, sto je pogubno za prirodu, ljude koje tu zive, ekspolatacija neceg od cega cijela Srbija nece imati ni po kurca koristi. Sutio je kad je pala nadstresnica, sutio je kad su protesti krenuli. Sad kad su protesti nabujali, kad je to uzelo maha, odjednom eto i on da se prisloni kazanu odakle je corba topla.
Kao trece: zastava, bilo koja, pa i ta srpska nema vecu vrijednost nego obicne gace koje nosis na sebi. Gace ti koriste da ti griju i zastite medjunozje.
A zastava ce iskoristiti tvoje tijelo.
Yebo zastave i yebo simbole.
Jasta jarane.
0
A ne.radostan dan je napisao/la: ↑03 feb 2025, 19:39Aooo bato, pa ti se bodeš.Ommadawn je napisao/la: ↑03 feb 2025, 13:23 [
Kao prvo: ovo oko Djokovica.
Novak Djokovic je odlican teniser, sportista, ravnog mu nece biti zadugo i svaka mu cast.
Za sve ostalo ispada samo idiot bez potrebe.
Zatvoren je u Australiji jer je pokusao lazirati da se vakcinisao protiv Covid-19. Strpali su ga u zatvor gdje i ostale a sad sto je isti zatvor bas najgori, jebiga - i Novak Djokovic je isto covjek kao i ja i ti.
Novak Djokovic podrzava jednog prevaranta po imenu Semir Osmanagic i promovise njegovo prodavanje magle.
Novak Djokovic nije najbolji jer je Srbin.
Novaka Djokovica ne zatvaraju jer je Srbin.
Sve je pitanje covjeka.
Kao drugo: Djokovic je sutio kad se protestovalo protiv kopanja rude litijuma, sto je pogubno za prirodu, ljude koje tu zive, ekspolatacija neceg od cega cijela Srbija nece imati ni po kurca koristi. Sutio je kad je pala nadstresnica, sutio je kad su protesti krenuli. Sad kad su protesti nabujali, kad je to uzelo maha, odjednom eto i on da se prisloni kazanu odakle je corba topla.
Kao trece: zastava, bilo koja, pa i ta srpska nema vecu vrijednost nego obicne gace koje nosis na sebi. Gace ti koriste da ti griju i zastite medjunozje.
A zastava ce iskoristiti tvoje tijelo.
Yebo zastave i yebo simbole.
Jasta jarane.
0
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Krajičkom oka pratim
Ono tamo je zbunjola teška...sad tek ljudi ne znaju što da misle
Vidim jedino, da je sve više i više srbijanaca ovdje...i to onih sa vozilima više klase
Ono tamo je zbunjola teška...sad tek ljudi ne znaju što da misle
Vidim jedino, da je sve više i više srbijanaca ovdje...i to onih sa vozilima više klase
0
Neki dan gledam nekakav cica sa subarom i kokardom ocima punih suza grli i ljubi studente na putu za Kragujevac.
Taj isti je podrzavao upravo one koji su doveli do ovoga i do Vucicevog sistema.
Jucer djevojka iz nekog Audija sa studentima, mase srpskom zastavom - kokarda i subara na glavi.
Ako je to sve tako - dzaba krece.
A sad odjednom kritika za ove koji dolaze iz R.S. da daju podrsku Vucicu, odjednom im sad i Milorad Dodik smeta...
Je li to ono poznato ujedinjeno srpstvo u koje su toliko vjerovali?
Jer svaki put kad im krene po kurcu, oni nikad razjedinjeniji. Bljesak i Oluja za vrijeme rata, pa Kosovo pa sad ovo.
Nece da im dolaze ovi iz RS - momci, sto ste toliko dugo skrivali ratne zlocince poput Mladica, Karadzica pa i Mile Martica u Srbiji?
Doslo na naplatu sada.
De malo mucnite glavom.
Taj isti je podrzavao upravo one koji su doveli do ovoga i do Vucicevog sistema.
Jucer djevojka iz nekog Audija sa studentima, mase srpskom zastavom - kokarda i subara na glavi.
A sad odjednom kritika za ove koji dolaze iz R.S. da daju podrsku Vucicu, odjednom im sad i Milorad Dodik smeta...
Jer svaki put kad im krene po kurcu, oni nikad razjedinjeniji. Bljesak i Oluja za vrijeme rata, pa Kosovo pa sad ovo.
Nece da im dolaze ovi iz RS - momci, sto ste toliko dugo skrivali ratne zlocince poput Mladica, Karadzica pa i Mile Martica u Srbiji?
Doslo na naplatu sada.
De malo mucnite glavom.
2
2
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Eto to...potpis k'o kućaOmmadawn je napisao/la: ↑17 feb 2025, 08:07 Neki dan gledam nekakav cica sa subarom i kokardom ocima punih suza grli i ljubi studente na putu za Kragujevac.
Doslo na naplatu sada.
De malo mucnite glavom.
1
1
Vucic je izgubio. Samo ili se pravi glup pa to ne zna, ili ne zeli da zna ili mu to niko nije rekao.
Njegova vlada pada.
Problem koji se namece - ko ce doci?
A ovima sad tamo odjednom ovi iz RS nisu vise Srbi nego su Bosanci. Zapravo, sve sto su to do sada i bili.
Studentima stize podrska od ljudi iz Zagreba, stize sigurno i dobar dio iz Sarajeva.
Je li im u redu da se nose sajkace koje su zapravo iznjedrile Vucica i sav taj sistem koji ih je izjebao do daske?
I znamo dobro da ako Vucic padne, pasce i Dodik ukoliko se ne stigne prisloniti nekome drugom na vrijeme jer taj je spreman preci i na islam ako treba samo da zadrzi polozaj.
Neku vecer izjavljuje nesto pozitivno za Bosnjake. Aha, otkud sad to?
Pa odatle jer se zatreslo pod guzicom.
Njegova vlada pada.
Problem koji se namece - ko ce doci?
A ovima sad tamo odjednom ovi iz RS nisu vise Srbi nego su Bosanci. Zapravo, sve sto su to do sada i bili.
Studentima stize podrska od ljudi iz Zagreba, stize sigurno i dobar dio iz Sarajeva.
Je li im u redu da se nose sajkace koje su zapravo iznjedrile Vucica i sav taj sistem koji ih je izjebao do daske?
I znamo dobro da ako Vucic padne, pasce i Dodik ukoliko se ne stigne prisloniti nekome drugom na vrijeme jer taj je spreman preci i na islam ako treba samo da zadrzi polozaj.
Neku vecer izjavljuje nesto pozitivno za Bosnjake. Aha, otkud sad to?
Pa odatle jer se zatreslo pod guzicom.
0
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
- radostan dan
- Etablirani član

- Reactions: 6651
Etiketiraš bez osnova, samo zato jer ti je rečeno da to što živiš u Sloveniji te ne čini superiornim u diskusiji sa drugima, niti ti daje za pravo da druge ućutkuješ.
Jadno...
0
Koga ućutkujem?radostan dan je napisao/la: ↑18 feb 2025, 18:38Etiketiraš bez osnova, samo zato jer ti je rečeno da to što živiš u Sloveniji te ne čini superiornim u diskusiji sa drugima, niti ti daje za pravo da druge ućutkuješ.
Jadno...
Pišete šta vas volja, kao i ja...
Samo komentiram, da je po meni av autokrat u padu...
A još manje mislim da sam JA nekome superioran...
Moja država vjerojatno jest bolja od nekih, barem meni...
I kakva god, sa stotinu mana, barem nije autokracija, ostalo je do mene kako ću proći...
Moram primjetiti da si ti mene upravo etiketirao za nešto, ja tebe osobno i ne spominjem nikad
0
Gledam onaj intervju od sinoć, pa onda onaj klip gdje ga frizer šiša - toliki narcizam, tolika megalomanija…
Pa Vučić je fakat za psihijatrijsko liječenje.
Pa Vučić je fakat za psihijatrijsko liječenje.
0
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem