Srbija
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31149
Re: Srbija
jbt gorivo u srbiji skoro 200 dinara
znaci preko 3 marke
a nize im plate nego ovdje
dobro su zivi
znaci preko 3 marke
a nize im plate nego ovdje
dobro su zivi
1
1
1811
Znači protesti u Srbiji i službeno propali
Studenti isto nedavači Kosova, protiv EU, i ostale bia/ kgb rabote...pardon FSB
Znači kurčina
Studenti isto nedavači Kosova, protiv EU, i ostale bia/ kgb rabote...pardon FSB
Znači kurčina
1
1
Brnabić iz Izraela: EU šuti o Thompsonovom koncertu. Mi nećemo šutjeti
Inace je nekidan bila i u Bratuncu.
Seselj prijeti da ce poslati svoje da ociste Zemun od Ustasa. dao rok...
ako nije montaza....
Inace je nekidan bila i u Bratuncu.
Seselj prijeti da ce poslati svoje da ociste Zemun od Ustasa. dao rok...
ako nije montaza....
0
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31149
nije montaza, gledo sam i vucicevu reakciju
seselj dao rok 72 sata vucicu da ocisti ustase iz zemuna ili on salje svoje cetnike. vucic mu reko nece bit potrebe, zavrsicu ja to brzo. pod ustasama seselj misli na ove sto blokiraju ceste haha
seselj dao rok 72 sata vucicu da ocisti ustase iz zemuna ili on salje svoje cetnike. vucic mu reko nece bit potrebe, zavrsicu ja to brzo. pod ustasama seselj misli na ove sto blokiraju ceste haha
0
1811
cudno sve to skupa za samostalnu i suverenu drzavu.
mada mozda nije, ako vidimo da je postala samostalna tako sto su je svi napustili...
mada mozda nije, ako vidimo da je postala samostalna tako sto su je svi napustili...
1
1
Brutalnost srbijanske policije je zastrasujuca. Pozavidili bi im i izraelski panduri i vojnici. S tom razlikom sto ovi katili svoj vlastiti narod satrase.
Iako u biti nemam prema Srbiji nikakvih emocija osim posmatrackih, zbog proslosti iz 90 tih.....i sto jedan pametan ciko rece - Sarajevo vas samo posmatra, ne mogu, iako u biti mislim o sebi se bavite, a da ne primjetim kolike su zvijeri srbijanski policajci.
Iako u biti nemam prema Srbiji nikakvih emocija osim posmatrackih, zbog proslosti iz 90 tih.....i sto jedan pametan ciko rece - Sarajevo vas samo posmatra, ne mogu, iako u biti mislim o sebi se bavite, a da ne primjetim kolike su zvijeri srbijanski policajci.
2
2
Sta ce mi pendrek. Ja pogledom ubijam.Šabović Adis je napisao/la: ↑17 aug 2025, 16:56 Bajdvej, ti si samo ljubomorna što drotovi imaju pendreke a ti nemaš.![]()
1
1
Gdje su oni gnjevni i nadrkani koji su ga zvali cetnikom, smradom i beskicmenjakom.
Otkad je poceo da pumpa, takva osjecanja prema njemu nisu vise u modi na Zapadu, ni u Jagomiru. Merkwürdig, ich muss sagen.
Dosadno je biti obozavan, u Srbiji pogotovo.
Iduce godine osvaja jedan GS, AO ili Vimbldon, kao znak zahvalnosti ljudi na visokim polozajima u Londonu.
Otkad je poceo da pumpa, takva osjecanja prema njemu nisu vise u modi na Zapadu, ni u Jagomiru. Merkwürdig, ich muss sagen.
Dosadno je biti obozavan, u Srbiji pogotovo.
Iduce godine osvaja jedan GS, AO ili Vimbldon, kao znak zahvalnosti ljudi na visokim polozajima u Londonu.
0
Kako se pise "Ti si idiot"?
Problem je sto to uopste nije srbijanska policija nego huligani kojima je navucena policijska uniforma. Jer dobar dio policajaca, ne zeli biti vise dio te price pa su neki otvorili bolovanja, neki otisli na godisnje odmore...etc...MunDzi je napisao/la: ↑15 aug 2025, 23:58 Brutalnost srbijanske policije je zastrasujuca. Pozavidili bi im i izraelski panduri i vojnici. S tom razlikom sto ovi katili svoj vlastiti narod satrase.
Imam jednu dobru jaranicu u Beogradu koja mi svako malo salje razne postove snimaka brutalnosti srbijanske policije i moram reci da mi je to ponovo pokrenulo flashback od onoga cemu sam svjedocio u Banjaluci tokom 1992 i 1993. Ista stvar. U redove policije postavljeni poznati banjalucki (i okolni) kriminalci (nizeg ranga) i olos i brutalno marisali narod. I nije da nisu imali podrsku tadasnjeg Beograda koji je korijen danasnjih desavanja u Srbiji.
Ne mogu a da ne osjecam empatiju zbog tih ljudi.
1
1
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem