Znaci tu problem lezi.
Hoću da kažem! (2020. - 2025.)
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31150
Re: Hoću da kažem!
Sta da upisem ovdje, nick i pass s foruma ne prihvata 

1
1
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
zajebavaju li vas ljudi ko mene???
znaci majstor za auto me slomi
nedavno mijenjala dizne
vise pare i ne brojim
i sad mu neki cepovi sa tih dizna otisli il sta vec...
umjesto neki dan da ga odmah pocne raditi kaze dodjite u cetvrtak
od juce auto ko traktor zvuci
sad cu ga opet ostaviti kod njega
ko zna hoce li ga opet popraviti
znaci majstor za auto me slomi
nedavno mijenjala dizne
vise pare i ne brojim
i sad mu neki cepovi sa tih dizna otisli il sta vec...
umjesto neki dan da ga odmah pocne raditi kaze dodjite u cetvrtak
od juce auto ko traktor zvuci
sad cu ga opet ostaviti kod njega
ko zna hoce li ga opet popraviti
2
2
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
baš je gadno kad to krene. primjećujem kod kolega, rodbine da dosta kriju, muljaju kad ih pitaš, znaš da je imao problem, bio kod majstora i onda ma nije ništa, bez veze, sitnica,... čini mi se da bi bilo bolje da se razmjenjuju iskustva, ali eto. Ili je do kruga u kojem se ja krećem, nemam pojma.
0
i toga imadmr je napisao/la: ↑03 jul 2025, 08:50 baš je gadno kad to krene. primjećujem kod kolega, rodbine da dosta kriju, muljaju kad ih pitaš, znaš da je imao problem, bio kod majstora i onda ma nije ništa, bez veze, sitnica,... čini mi se da bi bilo bolje da se razmjenjuju iskustva, ali eto. Ili je do kruga u kojem se ja krećem, nemam pojma.
mi kad odvucemo i ako nekome kazes da je kod majstora prve njegove/njene rijeci su : "opettttt"
a kad ga on vozi onda krije kao da je pentagon
1
1
jutros nista za umociti
.. dobro jutro
2
1
1
1
Love like you'll never be hurt
Sing like there's nobody listening
And live like it's heaven on earth
Sing like there's nobody listening
And live like it's heaven on earth
huh, znači nije samo kod menesmajlic je napisao/la: ↑03 jul 2025, 09:14i toga imadmr je napisao/la: ↑03 jul 2025, 08:50 baš je gadno kad to krene. primjećujem kod kolega, rodbine da dosta kriju, muljaju kad ih pitaš, znaš da je imao problem, bio kod majstora i onda ma nije ništa, bez veze, sitnica,... čini mi se da bi bilo bolje da se razmjenjuju iskustva, ali eto. Ili je do kruga u kojem se ja krećem, nemam pojma.
mi kad odvucemo i ako nekome kazes da je kod majstora prve njegove/njene rijeci su : "opettttt"
a kad ga on vozi onda krije kao da je pentagon
moguće da se ljudi pripremaju za situaciju kad dođe trenutak da ga prodaje, ko zna. Onda opet ispada da bi prevario svoje najbliže i prećutao im problem koji je imao.
0
3
3
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
e to
nedavno mi kod majstora ovog svog bili i pita hocemo li ga prodati...neko kao trazi bas ovakvog
a gdje cu ga prodati kad ima tu jednu gresku koju ni on ne zna rijesiti...
sta treb, da lazem cojeku?
a kamoli rodbini, zamisli...
1
1
a da potražiš jačeg majstora? kolega je imao problema s diznama na passatu cc, išao od jednog do drugog majstora, sramotio ga
Naravno, u Nipex (ovlašteni VW servis) nije išao, nije lud, oni te oderu
0
a zvali smo nekoliko majstoradmr je napisao/la: ↑03 jul 2025, 09:35a da potražiš jačeg majstora? kolega je imao problema s diznama na passatu cc, išao od jednog do drugog majstora, sramotio ga... ugasi se u po grada u tri sata i u najvećoj špici i onda podiži ga na šlepu
ljudi sviraju
... i onda je našao boljeg majstora, s nekom superiornijom dijagnostikom, slao dizne na reparaciju u srbiju, ... i haman riješio problem. Kasnije ga prodao, kaže imao problema s nekim sitnicama i tako
Naravno, u Nipex (ovlašteni VW servis) nije išao, nije lud, oni te oderu![]()
ja pisala na fb grupu s majstorima
niko se ne javlja...kao treba provjeriti pritisak ulja al nemaju alat...
kaze mi lik na fb...stani nasred ceste i zovi bihamk... kao da oni pogledaju sta je
a meni moj mozak ne da da lazem

2
2
ne mogu se te stvari raditi bez dobre dijagnostike, mora očitati pritiske goriva na diznama i bezbeli još hrpu parametara.
1
1