AI tata bi sine ....❤️❤️❤️

Figurae Veneris, i sve što niste znali...
neodoljivi
Moderator
Moderator
Reactions: 3815

Re: I tata bi sine ....

Post Postao/la neodoljivi »

MunDzi je napisao/la: 07 aug 2025, 22:27 Dajte ba odmorite malo sa tim fotoshopiranim slikama.
Bitno je da guuzovi nnisu fotosopirani, hebe se meni za face.
0
MunDzi
PRObehar
PRObehar
Reactions: 10262

Post Postao/la MunDzi »

neodoljivi je napisao/la: 08 aug 2025, 14:27
MunDzi je napisao/la: 07 aug 2025, 22:27 Dajte ba odmorite malo sa tim fotoshopiranim slikama.
Sinko dragi, sve ti je fotoshopirano. Strukovi, guzice, sise, butine, kukovi.
1
1 slika
neodoljivi
Moderator
Moderator

MunDzi je napisao/la: 08 aug 2025, 14:32
neodoljivi je napisao/la: 08 aug 2025, 14:27

Ja kontam ljudi samo face fotoglupiraju. A jesam i ja naivan. Nego koje efekte zele sa fotosopiranjem guze, jel tamo gdje je veca e kamo srece da je manja i obrnuto?
1
1 slika
MunDzi
PRObehar
PRObehar

Post Postao/la MunDzi »

neodoljivi je napisao/la: 08 aug 2025, 14:35
MunDzi je napisao/la: 08 aug 2025, 14:32

Ja kontam ljudi samo face fotoglupiraju. A jesam i ja naivan. Nego koje efekte zele sa fotosopiranjem guze, jel tamo gdje je veca e kamo srece da je manja i obrnuto?
Haman je sa kardijasankama postala moderna ogromna guzica, sto veca guzica i kukovi, i sto manji struk. E sad to polahko jenjava i dolazi nova moda, sudeci po exliberalu jer on haman prati modu. Sad u modu ulaze guzicice kao zrno kahve bez kukova i pomalesne sikice.

Te skladno tome idu I fotoshopovi.

A jesi li mozda razmisljao da se osvrnes oko sebe I vidis kako realne zene izgledaju. Ne samo ti nego I ostali obozavatelji fotoshopova. :D
1
1 slika
neodoljivi
Moderator
Moderator

MunDzi je napisao/la: 08 aug 2025, 15:30 A jesi li mozda razmisljao da se osvrnes oko sebe I vidis kako realne zene izgledaju. Ne samo ti nego I ostali obozavatelji fotoshopova. :D
Jesam jesam Mundzi, ne brini. Ne propustam ti ja nista, ni blizu ni daleko
1
1 slika
exliberal
Etablirani član
Etablirani član
Reactions: 6492

Post Postao/la exliberal »

Ama svi slike sredjuju sta je sad ti...dal je fotoshop I sta je fotoshop neznam ja stavim sta se meni ucini zanimljivo...
1
1 slika
exliberal
Etablirani član
Etablirani član

Sta je ovdje foroshop neznam al je kafeno zrno 😁
13.jpg
3
3 slika
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
MunDzi
PRObehar
PRObehar

Post Postao/la MunDzi »

exliberal je napisao/la: 08 aug 2025, 15:50 Ama svi slike sredjuju sta je sad ti...dal je fotoshop I sta je fotoshop neznam ja stavim sta se meni ucini zanimljivo...
:valja

Ko velis, daj sta das. :D

Joj, haman su fakat muski i zenski svijet razliciti kao zemlja i nebo. Kod vas je crno/bijeli svijet, pojednostavljen i bez dubine. A kod nas taj crno/bijeli svijet ima mali milion sivih nijansi, i povrh toga jos citavu lepezu svih boja i njihovih nijansi i podnijansi. Dakle totalno dva razlicita svijeta. I hajde ti to spoji nekako pa da se ostane normalno.

To je Bog pokuso sa jabukom. Nakon toga je nastalo citavo sranje, da izvines na mom francuskom. :D
0
exliberal
Etablirani član
Etablirani član

MunDzi je napisao/la: 08 aug 2025, 15:58
exliberal je napisao/la: 08 aug 2025, 15:50 Ama svi slike sredjuju sta je sad ti...dal je fotoshop I sta je fotoshop neznam ja stavim sta se meni ucini zanimljivo...
:valja

Ko velis, daj sta das. :D

Joj, haman su fakat muski i zenski svijet razliciti kao zemlja i nebo. Kod vas je crno/bijeli svijet, pojednostavljen i bez dubine. A kod nas taj crno/bijeli svijet ima mali milion sivih nijansi, i povrh toga jos citavu lepezu svih boja i njihovih nijansi i podnijansi. Dakle totalno dva razlicita svijeta. I hajde ti to spoji nekako pa da se ostane normalno.

To je Bog pokuso sa jabukom. Nakon toga je nastalo citavo sranje, da izvines na mom francuskom. :D
Al ko diktira to, muski ili zene...mi smo jednostavni kao sto sama kazes vi ganjate te ova poza tenova noja te nemoj me sa ove strane te daj da se istegnem da izgledam visa , da sam vise sexualni objekat...zene same sebe postave u te policies I onda smo mi svinje sto gledamo...?
0
exliberal
Etablirani član
Etablirani član

Jebe me autocorrect....😁

Da se vratimo na temu lijepih zena
Lee.jpg
3
3 slika
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
MunDzi
PRObehar
PRObehar

Post Postao/la MunDzi »

exliberal je napisao/la: 08 aug 2025, 16:10 Al ko diktira to, muski ili zene...mi smo jednostavni kao sto sama kazes vi ganjate te ova poza tenova noja te nemoj me sa ove strane te daj da se istegnem da izgledam visa , da sam vise sexualni objekat...zene same sebe postave u te policies I onda smo mi svinje sto gledamo...?
To o cemu ti pricas su najobicnije gluposti koje si neke zene dozvole da budu robovi iste gluposti.

To i dalje ne negira vasu nesposobnost da na zenu gledate realno, nego imate afinitet da se vizuelno kao ljepak prilljepite za vizuelno nerealne stvari. Kao da ste znog jednostavnosti konstrukcije vaseg bica nesposobni da razlucite razliku izmedju realnog i imaginarnog svijeta pa ste samim time izgubili osjecaj kako izgleda prirodno lijepa i zgodna zena.

Prirodno lijepa i zgodna zena ne mora imati 100% savrsene sve dijelove tijela. Ali ta prirodno lijepa, zgodna I atraktivna zena ce imati sto i jedan dodatni razlog zbog cega ce biti svrstana u atraktivnu zenu za razliku od neke koja tehnicki receno ima sve dijelove tijela savrsene, ali zbog nedostatka sto I jednog drugog razloga nece se moci svrststi u atraktivnu I lijepu zenu ni po kojim standardima, pa ni po standardima svih onih muskaraca koji su u stanju zaustaviti svoju povrsnost na 1 min i sami sebi priznati sta je zapravo atraktivna zena.
0
exliberal
Etablirani član
Etablirani član

MunDzi je napisao/la: 08 aug 2025, 16:38
exliberal je napisao/la: 08 aug 2025, 16:10 Al ko diktira to, muski ili zene...mi smo jednostavni kao sto sama kazes vi ganjate te ova poza tenova noja te nemoj me sa ove strane te daj da se istegnem da izgledam visa , da sam vise sexualni objekat...zene same sebe postave u te policies I onda smo mi svinje sto gledamo...?
To o cemu ti pricas su najobicnije gluposti koje si neke zene dozvole da budu robovi iste gluposti.

To i dalje ne negira vasu nesposobnost da na zenu gledate realno, nego imate afinitet da se vizuelno kao ljepak prilljepite za vizuelno nerealne stvari. Kao da ste znog jednostavnosti konstrukcije vaseg bica nesposobni da razlucite razliku izmedju realnog i imaginarnog svijeta pa ste samim time izgubili osjecaj kako izgleda prirodno lijepa i zgodna zena.

Prirodno lijepa i zgodna zena ne mora imati 100% savrsene sve dijelove tijela. Ali ta prirodno lijepa, zgodna I atraktivna zena ce imati sto i jedan dodatni razlog zbog cega ce biti svrstana u atraktivnu zenu za razliku od neke koja tehnicki receno ima sve dijelove tijela savrsene, ali zbog nedostatka sto I jednog drugog razloga nece se moci svrststi u atraktivnu I lijepu zenu ni po kojim standardima, pa ni po standardima svih onih muskaraca koji su u stanju zaustaviti svoju povrsnost na 1 min i sami sebi priznati sta je zapravo atraktivna zena.
To bas nije tako, zene same sebe prave seksualnim objektima...vecina zena se sredjuje da bude bolje od drugih zena ne da bi se muskima svidjeli...muskarci su jednostavna bica. Ove slike sto ja stavljam su slike koje se meni svidjaju ali nisam ih ja na internet postavio nego te iste zene. I ove slike samo pokazuju judnu stranu tu se slazem sa tobom...pa moja gospoja nije ni mrsava ni visoka ni plavusa ni sa kafenim zrnom... Ovo su samo slike lijepih zena u kojim.ja nadjem ljepotu..sad ako ti nevidis isto sto I ja je ok...o ukusima se neraspravlja.
0
MunDzi
PRObehar
PRObehar

Post Postao/la MunDzi »

exliberal je napisao/la: 08 aug 2025, 17:03 To bas nije tako, zene same sebe prave seksualnim objektima...vecina zena se sredjuje da bude bolje od drugih zena ne da bi se muskima svidjeli...muskarci su jednostavna bica. Ove slike sto ja stavljam su slike koje se meni svidjaju ali nisam ih ja na internet postavio nego te iste zene. I ove slike samo pokazuju judnu stranu tu se slazem sa tobom...pa moja gospoja nije ni mrsava ni visoka ni plavusa ni sa kafenim zrnom... Ovo su samo slike lijepih zena u kojim.ja nadjem ljepotu..sad ako ti nevidis isto sto I ja je ok...o ukusima se neraspravlja.
Ali jeste tako kako sam ja prethodno rekla. Zene ne prave sebe seksualnim objektom i nije tacno da se vecina zena sredjuje da bi bila bolja od drugih zena. Totalno pogresna slika.

Ali samo neke zene prave od sebe seksualne objekte, uprave te koje se fotoshopiraju radi vas koji se palite na fotoshopirane nerealne i nepostojece zene tj na slike takvih nepostojecih zena. Vi svojim povrsnim ponasanjem pridonosite glavnom ekonomskom principu zvanom ponuda/potraznja. Svojom potraznjom za nepostojecom zenom stvarate na trzistu potrebu da se stvori ponuda, pa se jave zene koje unovce te vase budalastinje tako sto se uvrcu i prevrcu, poziraju na nacine gdje obicne normalne guzice ispadnu prcaste. A kad bi stale normalno u opustenoj pozi, nestali bi loptasti guzovi i ostalo bi normalno zensko dupe. Isto bi vazilo i za one koje bi sa sebe skinule gace sa ugradjenim silikonskim poluloptama za guzove. I isto bi vazilo i za one koje bi pored svoje isfotosopirane slike stavili svoju realnu sliku.

To pod jedan. Pod dva, zene se ne sredjuju da bi bile bolje od drugih zena. Zene se sredjuju prvenstveno radi sebe i vlastitog samopouzdanja. Volimo da smo sredjene, uredne, da mirisemo na cistocu i svjezinu, jer se tada osjecamo izvrsno u vlastitoj kozi. Pa kad jos vidimo da nas i nas izgled podjednako ispostuju nama nepoznate i muske i zenske odobravajuce face sa iskrenim osmjesima, osjecamo se kao munara i ne skidamo osmijeh sa lica. A lijep osmijeh krasi svaku zenu.

I pod tri. Ruku dajem da tvoja godpodja koja nije ni plava, ni visoka, ni mrsava, ni guzice kafenastog zrna, spada u zgodne, lijepe i atraktivne zene. I da bi bila razocarana da zna da joj muz masta o nepostojecim zenama.
0
exliberal
Etablirani član
Etablirani član

Ok ako ti kazes ....
0
hani_jong_un
Pjur seks
Pjur seks
Reactions: 31165

Post Postao/la hani_jong_un »

nista vam nije sveto
2
1 slika 1 slika
1811
MunDzi
PRObehar
PRObehar

Post Postao/la MunDzi »

Uf, to ja ispadoh akrep jer vam kvarim zabavu i budala jer rekoh istinu.

Ma nemoj. Samo vi nastavite sa zaljubljenoscu u fotoshopiranje. Na svu srecu, niste vi predstavnici cijelog muskog roda!
1
1 slika
hani_jong_un
Pjur seks
Pjur seks
Reactions: 31165

Post Postao/la hani_jong_un »

ma nisam te ni cito
ja sam presto citat duge tekstove kad sam zavrsio fakultet
1
1 slika