Da se požalim
Re: Da se požalim
Konacno pala temperatura da se moze spavat uz otvoren prozor.... glupa babetina sto zivi iznad mene pustila svoja dva terijera na balkon..poceli lajat u 6...e ima da joj jebem mater kad je vidim
1
1
- Russki
- prince of idiotism

- Reactions: 25263
pozvan sam na jedno sjelo sutra
sve od zla oca mraka, vjerovatno će i koze hodat po cesti i uz muziku
ne znam evo šta da radim pa da vam se eto požalim
sve od zla oca mraka, vjerovatno će i koze hodat po cesti i uz muziku
ne znam evo šta da radim pa da vam se eto požalim
1
1
abysmal depths are flooded
Jel to neka party u prirodi
0
Moraš da istreniraš svoj um da bude jači od tvojih osjećanja,ili ćeš izgubiti samog sebe.
- Russki
- prince of idiotism

Prenesi nam utiske kasnije
0
Moraš da istreniraš svoj um da bude jači od tvojih osjećanja,ili ćeš izgubiti samog sebe.
- Russki
- prince of idiotism

- neodoljivi
- Moderator

- Reactions: 3830
Odbila mi hladna Neretva bubrege, ubila me juce na raftingu. Sad haman pisam vatru
3
1
2
2
- Moonlight
- Menadžerska legenda

- Reactions: 15625
A termo odijelo? Jedna solja uve ce to rijesitineodoljivi je napisao/la: ↑17 aug 2025, 20:56 Odbila mi hladna Neretva bubrege, ubila me juce na raftingu. Sad haman pisam vatru
0
Control + Alt + Delete
| Control Yourself | Alter Your Thinking | Delete Negativity |
| Control Yourself | Alter Your Thinking | Delete Negativity |
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31132
- neodoljivi
- Moderator

- Reactions: 3830
Dobio sam email od avio companies da su imali data breach I da su i moji podatci ukradeni..ukljucujuci broj pasosa, adresa,email. Lafo su obecali da ce pratit hoce li ko pocet koristit te podatke....sad cekam da vidim ko ce da ih tuzi 
2
1
1
1
Ih, pa nije to nista. To ti se sada desava svakodnevno. Provaljuje se u sisteme, kradu se data, blah, blah, blah. Ne zanosi se da su nase privatne informacije tajna. Zivimo u doba elektronike. Znaju sta jedemo, koliko cesto idemo frizeru, sta gledamo na TV, koji tariguz kupujem, imaju uvide u sve i svasta, a da kao ne trebaju znati broj pasosa, adresu i emaila. Nisu to nikakvi aman zaman podaci do kojih se ne moze doci.
Opusti se i udri brigu na veselje. U protivnom, covjek bi se morao totalno izolovati od svakodnevnog zivota ako zeli da zadrzi privatnost.
1
1
bgm meni znaju da koristim violetin sa mirisom breskve
4
3
1
1
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
Hajmo otvoriti temu koji tariguz koristite?
Meni znaju da koristim extra mehak i da nije parfemiran. A znaju i kad muza posaljem u shopping. On se vrati malte ne sa smirgl papirom tvrdeci da je kupio tariguz. Skrtac, zgrabi najjeftiniji.
Meni znaju da koristim extra mehak i da nije parfemiran. A znaju i kad muza posaljem u shopping. On se vrati malte ne sa smirgl papirom tvrdeci da je kupio tariguz. Skrtac, zgrabi najjeftiniji.
2
2