Pa stvarno ti kazem, ne zezam. Jos (relativno) malo, i dobijas novi satus. A zaista ti hvala za izbjegavanja kineza, a nije da ga nisam zasluzio, bar 1-2 puta.
1
1
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
Pa stvarno ti kazem, ne zezam. Jos (relativno) malo, i dobijas novi satus. A zaista ti hvala za izbjegavanja kineza, a nije da ga nisam zasluzio, bar 1-2 puta.
Koliko malo?
Meni se to govori ima već 1000 postova unazad...sad će sad će pa nikad
Treba nam.pf Psihologija.
Možemo obraditi temu maloljetničke delikvencije npr, ili devijantnog ponašanja kod djece ...tu bi Omma i Lejla iz prve ruke mogli da nam.ptenesu svoje utisak.i mišljenja. Takodje forumasi koji su se ostvarili kao roditelji, ukoliko su i.ali nekih poteškoća u odredjenim.periodu, mogli bi da nam kažu kako su to prevladali...
Iskra je napisao/la: ↑08 sep 2020, 14:37
A mogli bismo i temu "Snahe vs svekrve" tu da stavimo.
I zaista ozbiljnije razraditi tajne tog rijetko skladno odnosa.
odmah da ti kažem da ja neću pisat na toj temi. jer šta god da napišem bit ću kriv na jednoj strani
a vala leđa mi se iskrivila
Koliko malo?
Pa kod tebe zaista nema sumnje da ces brzo stici. Mozda dok ti prestane pisati "Behar", vec budes imala vec novi status. A dotad imas vise zvjezdica nego Tito.
2
2
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
Koliko malo?
Ah, moja majka a.r bila je mojoj supruzi vise prijateljica, nego bilo sta drugo. Ima toga cesto, znam, ali nije pravilo.
0
odmah da ti kažem da ja neću pisat na toj temi. jer šta god da napišem bit ću kriv na jednoj strani
a vala leđa mi se iskrivila
Ah, moja majka a.r bila je mojoj supruzi vise prijateljica, nego bilo sta drugo. Ima toga cesto, znam, ali nije pravilo.
Kod mojih roditelja to nije slucaj bio. Moj mama i majka (tatina mama, ona trazila da je tako zovemo) nisu pricale jeddno 10 i vise godina nikako i tek par mjeseci prije nego sto ce majka umrijeti njih dvije pocnu da pricaju. Inace je majka bila bas teska zena, iako mi je nana bila imala je stvarno ruzan karakter pa nije cudilo sto mama nije htjela da ista s njom ima.