nije al je slicno
ovo su osnove automatskog upravljanja
nije al je slicno
1
cuj i ti nasa

2
Svi smo iz mjesovitog, tako zakon nalazeBeogradjanIN je napisao/la: ↑10 sep 2025, 00:05 Iz mesovitog sam braka...arapsko/srpski... Tako da u meni tece krv sheika![]()
I ja sam iz mjesovitog - mana zena a otac muskarac, ali nismo bas svi, ima i drugih slucajeva.Xeno je napisao/la: ↑10 sep 2025, 12:18Svi smo iz mjesovitog, tako zakon nalazeBeogradjanIN je napisao/la: ↑10 sep 2025, 00:05 Iz mesovitog sam braka...arapsko/srpski... Tako da u meni tece krv sheika![]()
![]()
1
4
Dobro si ti ziv sta ti se sve desilostorm je napisao/la: ↑10 sep 2025, 13:44 Jedne sam prilike, na jednom stadionu, tako dobio po pičci, da su mi jedva oko spasili....
Kakve su ono bile batine poštovani gledatelji... nisam imao šanse ni u jednom trenutku![]()
Sedam dana sam imao plin u oku, jer su mi zbog zahvata doslovno morali isprazniti oko, rekonstruirati, pa je plin nadomjestio staklovinu...nakon sedam dana cca oko se napunilo ponovo, plin se absorbirao...
Zahvala doktoru maestru iz Egipta![]()
FB_IMG_1757504250035.jpg
Ne usudim se ja i napisati svePolaris je napisao/la: ↑10 sep 2025, 14:19Dobro si ti ziv sta ti se sve desilostorm je napisao/la: ↑10 sep 2025, 13:44 Jedne sam prilike, na jednom stadionu, tako dobio po pičci, da su mi jedva oko spasili....
Kakve su ono bile batine poštovani gledatelji... nisam imao šanse ni u jednom trenutku![]()
Sedam dana sam imao plin u oku, jer su mi zbog zahvata doslovno morali isprazniti oko, rekonstruirati, pa je plin nadomjestio staklovinu...nakon sedam dana cca oko se napunilo ponovo, plin se absorbirao...
Zahvala doktoru maestru iz Egipta![]()
FB_IMG_1757504250035.jpg
1