Da se požalim
- Moonlight
- Menadžerska legenda

- Reactions: 15625
Re: Da se požalim
Gledaj ovih majstora sto im je pozlilo odmah 
0
Control + Alt + Delete
| Control Yourself | Alter Your Thinking | Delete Negativity |
| Control Yourself | Alter Your Thinking | Delete Negativity |
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31132
propo sam na svim zivotnim poljima, mislim da je vrijeme da odigram na kartu za sve su krive doslje.
a da, ja sam dosljo. nemam izgovora
a da, ja sam dosljo. nemam izgovora
3
3
1811
Hmmm da nisi trudnaMunDzi je napisao/la: ↑14 sep 2025, 02:25 Garant imam pantljicare nedo bog. U poslednje vrijeme sam stalno gladna. Evo u ovo gluho doba sam otisla do kuhinje, izvadila lazanje iz zamrzivaca, u mikrovalnu i pojela onako iz one plastike. I jos sam plastiku oblizala. :face
Ne treba me ostavljati samu u kuci.
1
1
Moram da otkazem cc, maznuli mi kinezi I non stop pokusavaju da skinu pare kao da kupujem nesto iz HK...ah moram se sad s tim zajebavat 
2
1
1
1
exliberal je napisao/la: ↑16 sep 2025, 17:43Hmmm da nisi trudnaMunDzi je napisao/la: ↑14 sep 2025, 02:25 Garant imam pantljicare nedo bog. U poslednje vrijeme sam stalno gladna. Evo u ovo gluho doba sam otisla do kuhinje, izvadila lazanje iz zamrzivaca, u mikrovalnu i pojela onako iz one plastike. I jos sam plastiku oblizala. :face
Ne treba me ostavljati samu u kuci.![]()
Palo mi je na pamet, ali sam se brzo sjetila da sam matora za to.
2
2
Iznenadna ovulacija tijekom klimaksa moze biti zbunjujuca. Klimaks ili menopauza oznacava razdoblje kada menstruacija prestaje, obicno između 45. i 55. godine zivota.
Tijekom ovog razdoblja, hormonske promjene mogu izazvati nepravilnosti i menstrualni ciklus, ukljucujući iznenadne ovulacije ili krvarenja.
Tijekom ovog razdoblja, hormonske promjene mogu izazvati nepravilnosti i menstrualni ciklus, ukljucujući iznenadne ovulacije ili krvarenja.
3
1
1
1
1
1
- BeogradjanIN
- Etablirani član

- Reactions: 1388
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31132