Mafija - Prijava za partiju - Prijedlozi o poboljsanju igre
Re: Mafija - Prijava za partiju - Prijedlozi o poboljsanju igre
damir je zeljan krvi 
2
1
1
1
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
upisite seeee
1. dmr
2. smajlic
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
1. dmr
2. smajlic
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
0
- medvjed23
- Administrator
- Reactions: 9227
- Kontakt:
Hajde, upisujte se. Ja se stvarno nadam da ću imati vremena da vodim igru.
Kad pročitate pravila https://www.beharforum.si/viewtopic.php?f=72&t=1350
možda će vam igra izgledati komplikovano. Al kad počnete igrati, vidjećete da ide lako. I da zna biti zanimljivo i zabavno.
Kad pročitate pravila https://www.beharforum.si/viewtopic.php?f=72&t=1350
možda će vam igra izgledati komplikovano. Al kad počnete igrati, vidjećete da ide lako. I da zna biti zanimljivo i zabavno.
1
1
I ja bih se toga igrala, nisam nikad prije, niti sam pratila. Procitala sam uputstvo davno i bilo mi komplikovano. Citam sad i opet mi zvuci komplikovano. Treba valjda probati pa kroz igru nauciti pravila.
A smiju li ti civili komunicirati na pp? Ono znam da ne znaju ko je ko, ali smiju li na pp kontaktirati druge igrace?
A smiju li ti civili komunicirati na pp? Ono znam da ne znaju ko je ko, ali smiju li na pp kontaktirati druge igrace?
0
- medvjed23
- Administrator
- Reactions: 9227
- Kontakt:
Ne. Oni tapkaju u mraku. Svako konta za sebe ko bi mogo biti mafijaš, a ko civil.MunDzi je napisao/la: ↑19 sep 2025, 21:10 I ja bih se toga igrala, nisam nikad prije, niti sam pratila. Procitala sam uputstvo davno i bilo mi komplikovano. Citam sad i opet mi zvuci komplikovano. Treba valjda probati pa kroz igru nauciti pravila.
Mafijaši međusobno komuniciraju putem privatnih poruka. To je njihova prednost u igri, koja je opravdana, jer je mafijaša mnogo manje nego civila.
0
- Bobi
- Etablirani član

- Reactions: 2971
- Kontakt:
Da, ma ko u pravom zivotuMunDzi je napisao/la: ↑19 sep 2025, 21:10 I ja bih se toga igrala, nisam nikad prije, niti sam pratila. Procitala sam uputstvo davno i bilo mi komplikovano. Citam sad i opet mi zvuci komplikovano. Treba valjda probati pa kroz igru nauciti pravila.
0

ne bi bilo fer da se to radi..MunDzi je napisao/la: ↑19 sep 2025, 21:10 I ja bih se toga igrala, nisam nikad prije, niti sam pratila. Procitala sam uputstvo davno i bilo mi komplikovano. Citam sad i opet mi zvuci komplikovano. Treba valjda probati pa kroz igru nauciti pravila.
npr. ako sam ja dobra sa lanom to ne znaci da joj mogu pisati na pp ili na viber i pitati je sta je u igrici
ako mislis na takvo kontaktiranje...
sve se na javnom chatu radi
0
Kakvom sad mraku? Moram procitati uputstva vise puta.medvjed23 je napisao/la: ↑19 sep 2025, 21:12Ne. Oni tapkaju u mraku. Svako konta za sebe ko bi mogo biti mafijaš, a ko civil.MunDzi je napisao/la: ↑19 sep 2025, 21:10 I ja bih se toga igrala, nisam nikad prije, niti sam pratila. Procitala sam uputstvo davno i bilo mi komplikovano. Citam sad i opet mi zvuci komplikovano. Treba valjda probati pa kroz igru nauciti pravila.
Mafijaši međusobno komuniciraju putem privatnih poruka. To je njihova prednost u igri, koja je opravdana, jer je mafijaša mnogo manje nego civila.
U svakom slucaju prijavljujem se.
0
upisite seeee
1. dmr
2. smajlic
3. bobi
4. storm
5. namazana
6. mundzi
7.
8.
9.
10.
1. dmr
2. smajlic
3. bobi
4. storm
5. namazana
6. mundzi
7.
8.
9.
10.
0
- Bobi
- Etablirani član

- Kontakt:
Ma smije svako sa svakim komunicirat na ppmedvjed23 je napisao/la: ↑19 sep 2025, 21:12Ne. Oni tapkaju u mraku. Svako konta za sebe ko bi mogo biti mafijaš, a ko civil.MunDzi je napisao/la: ↑19 sep 2025, 21:10 I ja bih se toga igrala, nisam nikad prije, niti sam pratila. Procitala sam uputstvo davno i bilo mi komplikovano. Citam sad i opet mi zvuci komplikovano. Treba valjda probati pa kroz igru nauciti pravila.
2
1
1
1

da ali to nije fer
dalje
neko ce pratiti desavanja kao hani kad gleda ko pise pp s kim...
odete na pocetnu stranicu i kliknete na online da vidite ko sta radi trenutno na forumu....
tako da se i mafija mora paziti kad pisu medjusobno
dalje
neko ce pratiti desavanja kao hani kad gleda ko pise pp s kim...
odete na pocetnu stranicu i kliknete na online da vidite ko sta radi trenutno na forumu....
tako da se i mafija mora paziti kad pisu medjusobno
0
- Bobi
- Etablirani član

- Kontakt:
Sta je smajlic, sta nije jasno, pa to je tako zamisljeno, jedinu praviu istinu zna narator, mafijasi se znaju medjusobno, ostali znaju samo za sebe, e sad do umijeca igraca je kako ce saznati ko je ko, pp se ukljucene u to, to se ne moze kontrolisati.Sve je dozvoljeno.
0