Pa zna Iskra znanje. Ocekujem zaruke uskoro
❄️❄️Sex zimi ❄️❄️⛄
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31198
- neodoljivi
- PRO behar

- Reactions: 4140
Re: ❄️❄️Sex zimi ❄️❄️⛄
cijenim iskustva starijih i bogatijih
1
1
Tako je sinko. I povecaj frekvencu dok mozes. Kasnije ti to bude jednom ili dva puta godisnje. Ja npr sada samo jednom godisnje. A razmisljam da i to ukinem.neodoljivi je napisao/la: ↑10 okt 2025, 11:42cijenim iskustva starijih i bogatijihfala Bogu pa imam od koga učiti
![]()
2
2
- neodoljivi
- PRO behar

- Reactions: 4140
MunDzi je napisao/la: ↑10 okt 2025, 11:50Tako je sinko. I povecaj frekvencu dok mozes. Kasnije ti to bude jednom ili dva puta godisnje. Ja npr sada samo jednom godisnje. A razmisljam da i to ukinem.neodoljivi je napisao/la: ↑10 okt 2025, 11:42
cijenim iskustva starijih i bogatijihfala Bogu pa imam od koga učiti
![]()
0
Tako je. To ti je isto ko biciklo. Vidis da znas vozit i izgubis interesovanje da ga vozis svaki dan. Gore je kad ga zelis voziti, a bicikla nema.
Jel tako Damire?
1
1
Jos gore je ljeti, jbt kad je vruce nije mi do sebe a ne do sexa, da ne govorim o tome kad je vruce prisloniti se uz nekog da ti bude jos vise vruce, tad se samo odmicem od ljudi. Isto tako bilo kakva fizicka aktivnost ne dolazi u obzir po vrucinama, samo da se jos vise znojim i umaram.
Zimi taman dodje kao dobar nacin da se zagrijes.
3
2
1
1
E ali ako se bucnete u neko jezerce, potocic, uvalicu da se malo rashladite.......Spock je napisao/la: ↑10 okt 2025, 12:34Jos gore je ljeti, jbt kad je vruce nije mi do sebe a ne do sexa, da ne govorim o tome kad je vruce prisloniti se uz nekog da ti bude jos vise vruce, tad se samo odmicem od ljudi. Isto tako bilo kakva fizicka aktivnost ne dolazi u obzir po vrucinama, samo da se jos vise znojim i umaram.
Zimi taman dodje kao dobar nacin da se zagrijes.![]()
Steta ti je propustati ljetni seks.
1
1
Ima i toga, sto jest jest, ne mogu reci da i ljeti nema nekih prednosti.MunDzi je napisao/la: ↑10 okt 2025, 12:56E ali ako se bucnete u neko jezerce, potocic, uvalicu da se malo rashladite.......Spock je napisao/la: ↑10 okt 2025, 12:34
Jos gore je ljeti, jbt kad je vruce nije mi do sebe a ne do sexa, da ne govorim o tome kad je vruce prisloniti se uz nekog da ti bude jos vise vruce, tad se samo odmicem od ljudi. Isto tako bilo kakva fizicka aktivnost ne dolazi u obzir po vrucinama, samo da se jos vise znojim i umaram.
Zimi taman dodje kao dobar nacin da se zagrijes.![]()
Steta ti je propustati ljetni seks.
0
Sve bih ja vas uvela u sistem.pdv-a, pa da vidite sta je sex i zimi i ljeti 
3
1
1
1
1
1