Da se požalim
Re: Da se požalim
utorak je laksi samo, jer se naviknu. a u biti je isti ko ponedeljak .
ljudi bi bez sata i kalendara bili opusteniji.
ljudi bi bez sata i kalendara bili opusteniji.
1
1
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31129
Moj drug zubar cesto nosi onaj zavoj/steznik na podlaktici, sjebe misic, zglob, ne znam tacno sta,… dok ga vadi 
3
3
- hani_jong_un
- Pjur seks

a to mu je nesta od prije
ne primjenjuju se tolike sile da bi mogo da se povrijedis
ne primjenjuju se tolike sile da bi mogo da se povrijedis
1
1
1811
- hani_jong_un
- Pjur seks

- hani_jong_un
- Pjur seks

on ko da vadi onaj eskalibur
il kako se zove onaj mac zaglavljen u kamenu
il kako se zove onaj mac zaglavljen u kamenu
2
2
1811
Meni je zubar na kraju bukvalno sjeo u krilo kad je vadio zub. Kapala mu znoj sa cela. Fuj.
3
3
I jel bilo sta?
2
2
Pa malte ne. Stimo me na onoj stolici mali milion puta. I kako god krene nesto mu smeta. I na kraju malo poljuto zajaha preko mene i stolice.....sav znojav i kapa mu sa cela. Fuj. Horor.
3
3
Nije nista neprimjerno. Mislim, jbg jeste neprimjerno sjesti pacijentu u krilo, ali mislim da nije bio ni svjestan da je na kraju zajaho. Nameracio se da ga savlada. Sva sreca pa me je odlicno izbocao injekcijom, nisam imala nikakve bolove. Ali se jesam i ja sva preznojila, kao da sam ja vadila zub.
3
3
Ko li je kome sta tu vadio MundziMunDzi je napisao/la: ↑15 okt 2025, 20:36Nije nista neprimjerno. Mislim, jbg jeste neprimjerno sjesti pacijentu u krilo, ali mislim da nije bio ni svjestan da je na kraju zajaho. Nameracio se da ga savlada. Sva sreca pa me je odlicno izbocao injekcijom, nisam imala nikakve bolove. Ali se jesam i ja sva preznojila, kao da sam ja vadila zub.![]()
1
1
Ne znam sestro. Ali na kraju smo oboje bili oznojeni.Namazana je napisao/la: ↑15 okt 2025, 20:40Ko li je kome sta tu vadio MundziMunDzi je napisao/la: ↑15 okt 2025, 20:36
Nije nista neprimjerno. Mislim, jbg jeste neprimjerno sjesti pacijentu u krilo, ali mislim da nije bio ni svjestan da je na kraju zajaho. Nameracio se da ga savlada. Sva sreca pa me je odlicno izbocao injekcijom, nisam imala nikakve bolove. Ali se jesam i ja sva preznojila, kao da sam ja vadila zub.![]()
![]()
2
2

1