Cekaj imas ih samo nisu izbile ili ih nemas nikako? Mislim ni korijen. Ja ih u donjoj vilicu bukvalno nemam, nema ni korijena
Da se požalim
Re: Da se požalim
1
1
nemam pojma, nešto je tvrdo kad pipnem, dizvineš
0
- neodoljivi
- Moderator

- Reactions: 3830
- neodoljivi
- Moderator

moze
mada sam kontala trojku iducu uzeti
audi
ne golf
0
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31129
taj na vojnickom sto ti je vadio je hirurg specijalista, dosta dobar, samo ego do plafona. na ilidzi su ti vjerovatno opsti stomatolozi to radili. zato se bgm uvijek prije vadjenja uradi snimak, ja se ne upustam u jebena vadjenja, ne treba mi to.Đimšiti je napisao/la: ↑23 okt 2025, 12:09 Meni su zub pod 4 anestezije vadili ukupno u dva navrata nekih 1,5 sata, jer je korijen pokvarenog bio unornjen ispood korijena drugog zuba. Prvo sam u ambulanti na ilidži proveo dobrih sat vremena dok su se divije djevojke pod dvije anestezije mučile da mi izvade zub, jesu ga dobro izlomile, ali je tada nastao pristojan problem, šta sada? Kada su napokon odustale, pomalo razočarane u svoje neiskustvo, onda sam se sa vilicom koja bridi, uputio do ambulante na Vojničkom, gdje sam napokon prispio u prave ruke. Uz još dvije igle zabodene u gornje nepce i dobru zajebanciju zubara i asistentice, uradili su mu operaciju. Fakat sam se brzo oporavio, niti je poslije bilo nekoog obilnijeg krvarenja.
a gornje osmice obicno imaju sprcene korjenove i dosta lako se vade, al eto kod tebe drugaciji slucaj
2
1
1
1
1811
- neodoljivi
- Moderator

Fakat nemam, jos mi sitni zubi, i sad kako nemam nijednu sesticu u donjoj vilici, sve mi se zubi ispomjerali, pa izmedju nekih imam bas razmaka
1
1
Ma jel. Onaj zubar sto se znojio i sto je meni na kraju sjeo u krilo je vadio osmicu gornju.
A nije bio moj obicni zubar. Moj zubar nije smio da ga vadi, narucio drugog kome je specijalnost vadjenje. I reko mi je da veci korijen u zuvotu nije vidio. Vjetovatno je mislio na osmice, a ne na opcenito sve zube.
2
1
1
1