I meni je dobar,doci ce na red da ga potrosimDigla_da_kreči je napisao/la: ↑10 sep 2020, 21:36Imam i ja ovaj, tako mi odgovaraju note i divan je![]()
Parfemi
Re: Parfemi
0
Moraš da istreniraš svoj um da bude jači od tvojih osjećanja,ili ćeš izgubiti samog sebe.
Nemam neki poseban, jer kad god bih imala brzo bih se zasitila. Sad imam puno raznih parfema, onih u malim flašicama, sto dobiješ kao probu. I to mi je super, a i uštedim para 
1
1
"Kimsenin fark edemeyeceği detayları görmeyi çok severim."
Ustvari najdrazi mi je Amouage Beach Hut, ali mi je kuci, pa kad dodjem na odmor onda ga obucem.

0
- vjesticanametli
- PRObehar

- Reactions: 14381
- uvijek_kontra
- Etablirani član

- Reactions: 6621
Danas se ponovio ... Paco Rabanne Invictus ...
Na poklon dobio testere koje cu kasnije probati, i bebu od "Le Male".
Recenzija - nisam odusevljen ... nije bas moj tip parfema ali moze proci za svakodnevno nosenje. Na papiricu je bio mnogo ostriji i podsjecao je na Le Male sa malo ostrijom linijom, ali na kozi nakon pola sata je ugodno blag, tipican ljetni parfem, vise romantican nego zavodljiv.
Isao sam iskreno da uzmem Sauvage ali mi je za ovu klimu definitivno preostar pa cu to ostaviti za zimu kad se vratim.

Ovo sto sad imam ovdje :
Chanel - Egoiste ... definitivno prvo mjesto. Najvise radi prvog otvaranja kad je bas ono jbt jes' dobaaar! kasnije se pocne lagano gubiti i to mi je jedina zamjerka, ne traje dovoljno dugo.
Jean Paul Gaultier - Le Male ... drugo, mada njega najvise volim nositi jer je trajan, na odjeci ostaje i desetak dana.
Antonio Banderas - The Secret, pravi muski, ostar i zavodljiv, prepoprucujem ga za poklon decku kad vam se ne daje velika lova za dobar poklon. Mislim da kosta nekih 30-tak KM, a trenutno mi se vise svidja od Invictusa. Malo cu ih nositi oba da provjerim ovo jos jednom ...
Paco Rabane Invictus, cetvrto mjesto, kao sto rekoh blag je za moju narav.
La Coste peto, ali to je cologne pa mozda i ne spada u ovu grupu, ali je osvjezavajuci, definitivno ugodan ljetni miris.

Na poklon dobio testere koje cu kasnije probati, i bebu od "Le Male".
Recenzija - nisam odusevljen ... nije bas moj tip parfema ali moze proci za svakodnevno nosenje. Na papiricu je bio mnogo ostriji i podsjecao je na Le Male sa malo ostrijom linijom, ali na kozi nakon pola sata je ugodno blag, tipican ljetni parfem, vise romantican nego zavodljiv.
Isao sam iskreno da uzmem Sauvage ali mi je za ovu klimu definitivno preostar pa cu to ostaviti za zimu kad se vratim.

Ovo sto sad imam ovdje :
Chanel - Egoiste ... definitivno prvo mjesto. Najvise radi prvog otvaranja kad je bas ono jbt jes' dobaaar! kasnije se pocne lagano gubiti i to mi je jedina zamjerka, ne traje dovoljno dugo.
Jean Paul Gaultier - Le Male ... drugo, mada njega najvise volim nositi jer je trajan, na odjeci ostaje i desetak dana.
Antonio Banderas - The Secret, pravi muski, ostar i zavodljiv, prepoprucujem ga za poklon decku kad vam se ne daje velika lova za dobar poklon. Mislim da kosta nekih 30-tak KM, a trenutno mi se vise svidja od Invictusa. Malo cu ih nositi oba da provjerim ovo jos jednom ...
Paco Rabane Invictus, cetvrto mjesto, kao sto rekoh blag je za moju narav.
La Coste peto, ali to je cologne pa mozda i ne spada u ovu grupu, ali je osvjezavajuci, definitivno ugodan ljetni miris.

1
1
Ja samo njih i koristim.
1
1
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
Buki probaj neke novitete ako ima tamo, to su ti sve stari parfemi...Invictus izašao ihahaj davno 
C.Herrera je top i Chanel
C.Herrera je top i Chanel
0
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran

Nesto mi naumpalo banovati koga...a moram naci razlog. Citam sve sto arslan pise, tu je to, jos malo.
2
1
1
1
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
Mošus mi je oduvijek bio najbolji, onaj uljani, ali već odavno ga nema u prodaji.
Sada koristim bilo koji a da u sebi sadrži mošus. Inače volim malo jače parfeme.
Sada koristim bilo koji a da u sebi sadrži mošus. Inače volim malo jače parfeme.
2
1
1
1
Dragulj ne gubi vrijednost i kad padne u blato, a prašina ostaje prašina i kad se do neba digne
- pink floydd
- Prvi Valentajn foruma

- Reactions: 17029
@Buki Jean Paul Gaultier
Jedan od najljepsi muski
Jedan od najljepsi muski
0
Moraš da istreniraš svoj um da bude jači od tvojih osjećanja,ili ćeš izgubiti samog sebe.
1.milion dobar al prevaziđen
212 divan
212 divan
0
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran

- pink floydd
- Prvi Valentajn foruma

- Reactions: 17029