Koliko procenata?
O čemu trenutno razmišljate
Re: O čemu trenutno razmišljate
Meni moji kazu da je to samo moj inat sto nista ne pijemDivlja_u_srcu je napisao/la: ↑11 sep 2020, 16:26Ista sam, ja trpim dokle god mogu, kad vidim da je vrag odnio šalu, ja kljuknem jednu.
Mogu da trpim bol ali kad prekipi odustajem.
0
Moraš da istreniraš svoj um da bude jači od tvojih osjećanja,ili ćeš izgubiti samog sebe.
Lana je napisao/la: ↑11 sep 2020, 16:31Meni moji kazu da je to samo moj inat sto nista ne pijemDivlja_u_srcu je napisao/la: ↑11 sep 2020, 16:26
Ista sam, ja trpim dokle god mogu, kad vidim da je vrag odnio šalu, ja kljuknem jednu.
Mogu da trpim bol ali kad prekipi odustajem.![]()
Može biti, da.
A opet ti znaš po sebi najbolje.
Nadam se da će popustiti
0
"Kimsenin fark edemeyeceği detayları görmeyi çok severim."
Lana je napisao/la: ↑11 sep 2020, 16:31Meni moji kazu da je to samo moj inat sto nista ne pijemDivlja_u_srcu je napisao/la: ↑11 sep 2020, 16:26
Ista sam, ja trpim dokle god mogu, kad vidim da je vrag odnio šalu, ja kljuknem jednu.
Mogu da trpim bol ali kad prekipi odustajem.![]()
I znaš šta? Nemoj ići doktoru.
0
Jastuk igra veliku ulogu.
Mene isto tako bolio vrat pa i rame, i odem u Jysk, i preporuče mi jastuk za mene.Od tada milina.
Ja spavam na strani i pase mi jastuk koji je visok, a za one koji spavaju na leđima, njima treba niži.
0
Malo samo,jer brzo zagrijava dio tjela gdje se nanosi.
Ne znam koliko je dobro da ikako grije
0
Moraš da istreniraš svoj um da bude jači od tvojih osjećanja,ili ćeš izgubiti samog sebe.
Eto vidis,sto me odma nisi pitala,cak bi ti i masazu preporucioDivlja_u_srcu je napisao/la: ↑11 sep 2020, 16:35Jastuk igra veliku ulogu.
Mene isto tako bolio vrat pa i rame, i odem u Jysk, i preporuče mi jastuk za mene.Od tada milina.
Ja spavam na strani i pase mi jastuk koji je visok, a za one koji spavaju na leđima, njima treba niži.
0
Zadnja izmjena: R4IN, dana/u 11 sep 2020, 16:36, ukupno mijenjano 1 put.
ALPHA ET OMEGA
I znas sta da znas da necu
1
1
0
Zezam je
Šta će joj vidiš da je sama.svoj doktor. Sad bih je nalupala po guzici
0
Aaaa oki.
A šta znam, ja svoju posjećujem barem jednom mjesečno
0
Ne vjerujem vise ni dr :haya
Samo sebi
1
1
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31150
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31150
ozbiljno razmisljam da se okrenem vjeri, ono danas sa autom je mozda bio neki znak
0
1811