Boga pitaj
Sex u prirodi ( javnim mjestima)
Re: Sex u prirodi ( javnim mjestima)
Joj, ženo, moja prijateljica tako, u autu, ono, pa ona gore, a prozor otvoten, skroz, ljeto, odjednom neko je mlatnu po goloj gzc :hohoho
Naka djeca bila :hohoho
4
4
Hakuna Matata
- Spreca
- Perspektivni član

- Reactions: 352
Sve je dobro dok ne zatraze bujruma ili da malo pridrzis svjecu :hohohostorm je napisao/la: ↑01 aug 2020, 21:24Dosta sam puta imao prilike to vidjeti, na moru pogotovo...CocoMa je napisao/la: ↑01 aug 2020, 20:02 Praktikujete li sex u prirodi, ili javnim mjestima..?
Jeste li slučajno nekad naišli na slično?Kako ste reagirali?![]()
Danas u prolazu sam bila svjedok " ljubavne igre"..u sred dana, na obali rijeke...
Uz sumve vode, cvrkut ptica par se totalno opustio..
Lično mi ne smetaju takve scene, sreća pa nisam bila sa djetetom..![]()
Razumijem i uzbuđenje, i da mogućnost da te netko vidi, kod nekih dodatno pojačava strast...
Ali daj malo gledaj okolo, pripazi
Jesam za, ali ne bih volio da me netko vidi...
1
1
- Spreca
- Perspektivni član

cuj koja koncentracija....to znaju ovi koji su sluzili armiju,da na gadjanju moras se maksimalno skoncentrisati ,inace ode u bojevo brdo
0
- Spreca
- Perspektivni član

- Spreca
- Perspektivni član

to mi je bila druga kuca nekad dok sam bio mlad i lijepCocoMa je napisao/la: ↑02 aug 2020, 00:27A u autu?Blink♡Once je napisao/la: ↑02 aug 2020, 00:15 A ono na livadi, klupa u park, kafic itd to nisam nikad![]()
![]()
2
2
Pa poslije przinu iz dupeta vaditi, da ne kazem oklen jos. Ma bjez ba.blinkonce je napisao/la: ↑02 aug 2020, 00:14 Imala sam seks na javnom mjestu gdje su nas mogli vidjeti i to na onom parkingu kod televizije u autu naravno, 2 puta i nisam vise na javnom, doduse jesam jos jednom negdje u po noci nemam pojma gdje smo stali ali uglavnom je bio mrak, nije nas niko mogao vidjeti...
Uglavnom voljela bi na plazi![]()
1
1
Pa samo je kupanje, sunčanje na plaži sa pržinom problematično, ma kako lijepo izgledalo...Furlan je napisao/la: ↑02 aug 2020, 11:32Pa poslije przinu iz dupeta vaditi, da ne kazem oklen jos. Ma bjez ba.blinkonce je napisao/la: ↑02 aug 2020, 00:14 Imala sam seks na javnom mjestu gdje su nas mogli vidjeti i to na onom parkingu kod televizije u autu naravno, 2 puta i nisam vise na javnom, doduse jesam jos jednom negdje u po noci nemam pojma gdje smo stali ali uglavnom je bio mrak, nije nas niko mogao vidjeti...
Uglavnom voljela bi na plazi![]()
još mjesecima imaš toga u autu
svuda se zavuče...kako li je tek....eh
0
Ma iskreno kad te ufatti samprc onda ne biras ali posljedice brate....Ono kazu u vodi, jebo me svak te nije patnja, nigdje oslonca.
1
1
2
2
Ne valja jesti u autu
Bolje u Drugu kuću na maslenicu sa piletinom i gljivama
1
1
Mozda je vama tuknulo, ali njemu mirisalo.
2
2
E sad bi ti jednu iza usiju odalamio. Kak'a ba maslenica sa gljivama i piletinom. Nema bnb toga. Maslenica je sa maslom i fertih.
1
1
0