"Sarajevo safari"
Re: "Sarajevo safari"
Pa čim su u ratu sa daleko slabijim susjedom četiri godine jasno je da im vojska nije spremna za moderno ratovanje. Sa susjedom, ej.
Naravno da je Rusija zločinac.
Naravno da je Rusija zločinac.
0
Tražili smo se po prethodnim životima
A to Rusija kao nije zlocinac?
Wow - samo je napala tudju drzavu.
E beogradjanine sta ti lupi.
Wow - samo je napala tudju drzavu.
E beogradjanine sta ti lupi.
0
- BeogradjanIN
- Etablirani član

- Reactions: 1388
Osetio sam ja te NATO briznike na svojoj kozi jos kao klinac. Bombardovali citavu drzavu ne razmisljajuci o civilima. Ubijali bebe,decu,neduzne ljude a akciju i to protivzakonitu nazvali milosrdni andjeo.Kada im zbrojis koliko su neduznih poubijali sirom sveta, broji se u milionima. Toliko prete Rusiji, govore da su zlocinci zasto ih ne napadnu? Zasto njih ne izbombarduju? Zasto zlocince iz Izraela ne bombarduju? E pa tu ne smeju da diraju. Sta ima da gledam americkog vojnika, nadrogira se i ratuje. Tako su barem na Kosovu zene silovali, sto brianci sto amerikanci.Socrates je napisao/la: ↑21 dec 2025, 23:38Znači Rusija nije htjela poraziti Ukrajinu četiri godine. Pa de malo razmislite kad nešto pišete.BeogradjanIN je napisao/la: ↑21 dec 2025, 23:30
Da je Rusija htela zbrisala bi Ukrajninu za dva dana. A da je Rusija slaba NATO bi je prvi napao i porobio ali oni su cave i ne smeju. Oni smeju samo da bombarduju Srbiju,Siriju,Irak,Liban i tako te zemlje...Cak ni kopneno ne smeju da ratuju. Rusija i ne zeli da ratuje i zauzima Evropu, Rusija brani i vraca svoje. Gde si ti video ruske baze po svetu, a pogledaj NATO baza koje opkoljavaju svaku zemlju,narocito Rusiju
I prijatelju bolje da ne vidiš Amera kad zaista želi nešto da uništi bez ikakvih kočnica.
NATO baze i treba da budu svuda jer štite poredak od kojeg si i ti imao koristi otkad si se rodio. Od Rusije nisi nikad imao nikakve koristi. Samo štetu. Bez obzira iz koje si evropske zemlje.
Rusija ciljano gadja i oslobadja svoje teritorije koje su im otete dok su bili slabi. Inace da hoce, zbrisali bi ih sve za dva dana.
0
Ne, nego zlocinac.
0
- BeogradjanIN
- Etablirani član

To sto ti nazivas drzavom je oteto Rusiji 90-ih...
Ko god ubija je zlocinac ali da mi neko kaze da je Rusija zlocinac i da se cela evropa digne na njih a pred ocima im genocid koji cini Izrael i cute e to je zalosno. Dakle nisu oni nikakvi dobrotvori nego sude na osnovu onoga sto njima odgovara. Zlotvori koji svuda prave probleme. Da nije tog zlocinackog NATO-a niti bi arapski svet imao problema niti bi evropa imala problema. A ovako, zavade narod izmedju sebe oni kao spasioci dodju i pokradu sta treba
0
Srbija je bombardirana jer je Milošević namjerio napraviti drugi genocid u pet-šest godina. Rekao bih ja i veći broj genocida, ali sud je potvrdio srebrenički.BeogradjanIN je napisao/la: ↑21 dec 2025, 23:44Osetio sam ja te NATO briznike na svojoj kozi jos kao klinac. Bombardovali citavu drzavu ne razmisljajuci o civilima. Ubijali bebe,decu,neduzne ljude a akciju i to protivzakonitu nazvali milosrdni andjeo.Kada im zbrojis koliko su neduznih poubijali sirom sveta, broji se u milionima. Toliko prete Rusiji, govore da su zlocinci zasto ih ne napadnu? Zasto njih ne izbombarduju? Zasto zlocince iz Izraela ne bombarduju? E pa tu ne smeju da diraju. Sta ima da gledam americkog vojnika, nadrogira se i ratuje. Tako su barem na Kosovu zene silovali, sto brianci sto amerikanci.Socrates je napisao/la: ↑21 dec 2025, 23:38
Znači Rusija nije htjela poraziti Ukrajinu četiri godine. Pa de malo razmislite kad nešto pišete.
I prijatelju bolje da ne vidiš Amera kad zaista želi nešto da uništi bez ikakvih kočnica.
NATO baze i treba da budu svuda jer štite poredak od kojeg si i ti imao koristi otkad si se rodio. Od Rusije nisi nikad imao nikakve koristi. Samo štetu. Bez obzira iz koje si evropske zemlje.
Rusija ciljano gadja i oslobadja svoje teritorije koje su im otete dok su bili slabi. Inace da hoce, zbrisali bi ih sve za dva dana.
Ovo ostalo moraš znati malo više istorije i imati malo više obrazovanja.
0
Opet laž. Ništa nije oteto Rusiji, nego su bez ikakvog uplitanja Zapada sami potpisali raspad Sovjetskog Saveza na tada postojećim razgraničenjima.BeogradjanIN je napisao/la: ↑21 dec 2025, 23:47To sto ti nazivas drzavom je oteto Rusiji 90-ih...
Ko god ubija je zlocinac ali da mi neko kaze da je Rusija zlocinac i da se cela evropa digne na njih a pred ocima im genocid koji cini Izrael i cute e to je zalosno. Dakle nisu oni nikakvi dobrotvori nego sude na osnovu onoga sto njima odgovara. Zlotvori koji svuda prave probleme. Da nije tog zlocinackog NATO-a niti bi arapski svet imao problema niti bi evropa imala problema. A ovako, zavade narod izmedju sebe oni kao spasioci dodju i pokradu sta treba
0
- BeogradjanIN
- Etablirani član

Na Kosovu je tada zivelo 85% srba ako ne i vise a danas zivi 3% srba. Pa me zanima nad kojim narodom je pocinjen zlocin?Socrates je napisao/la: ↑21 dec 2025, 23:53Srbija je bombardirana jer je Milošević namjerio napraviti drugi genocid u pet-šest godina. Rekao bih ja i veći broj genocida, ali sud je potvrdio srebrenički.BeogradjanIN je napisao/la: ↑21 dec 2025, 23:44
Osetio sam ja te NATO briznike na svojoj kozi jos kao klinac. Bombardovali citavu drzavu ne razmisljajuci o civilima. Ubijali bebe,decu,neduzne ljude a akciju i to protivzakonitu nazvali milosrdni andjeo.Kada im zbrojis koliko su neduznih poubijali sirom sveta, broji se u milionima. Toliko prete Rusiji, govore da su zlocinci zasto ih ne napadnu? Zasto njih ne izbombarduju? Zasto zlocince iz Izraela ne bombarduju? E pa tu ne smeju da diraju. Sta ima da gledam americkog vojnika, nadrogira se i ratuje. Tako su barem na Kosovu zene silovali, sto brianci sto amerikanci.
Ovo ostalo moraš znati malo više istorije i imati malo više obrazovanja.
To kralju sto Srbija nece u NATO ( iako bi ovaj nas izdajnik uveo Srbiju u tu zlocinaku organizaciju ) pa oni rade sve protiv Srbije ne znaci da je sve istina. To na Kosovu je i pocelo jer su zeleli na silu da ga otmu. E onda se umesao NATO i stao na stranu otimaca, napravio sebi bazu i usput upao u rudnike i nakrao se zlata. Kada sve pokrade kao u Iraku i ostalim zemljama oni ce se vratiti kucama a nama ce ostaviti da se opet raspravljamo oko Kosova. Inace ja te pitam, zasto ti dobrotvori sada ne sprecavaju genocid u Gazi? Zatso sada zmure? Gde su tamo da upadnu?
0
Opet laž. Nije istina da je tada na Kosovu živjelo 85% Srba.BeogradjanIN je napisao/la: ↑21 dec 2025, 23:58Na Kosovu je tada zivelo 85% srba ako ne i vise a danas zivi 3% srba. Pa me zanima nad kojim narodom je pocinjen zlocin?
To kralju sto Srbija nece u NATO ( iako bi ovaj nas izdajnik uveo Srbiju u tu zlocinaku organizaciju ) pa oni rade sve protiv Srbije ne znaci da je sve istina. To na Kosovu je i pocelo jer su zeleli na silu da ga otmu. E onda se umesao NATO i stao na stranu otimaca, napravio sebi bazu i usput upao u rudnike i nakrao se zlata. Kada sve pokrade kao u Iraku i ostalim zemljama oni ce se vratiti kucama a nama ce ostaviti da se opet raspravljamo oko Kosova. Inace ja te pitam, zasto ti dobrotvori sada ne sprecavaju genocid u Gazi? Zatso sada zmure? Gde su tamo da upadnu?
Kosovo i treba da bude nezavisno. Srbija nije ništa stvorila od njega vjekovima. Ništa. I na kraju Milošević pokušao genocid.
O ostalim svjetskim problemima ne može se voditi rasprava ovdje. NATO je zadužen za evropsku sigurnost, a to nema veze ni sa Irakom ni sa Palestinom.
0
- BeogradjanIN
- Etablirani član

Rusija je 18. ožujka 2014. priznala Krim kao dio svoje države, što je učinjeno u skladu s sporazumom između vladara Krima i predsjednika Rusije Vladimira Putina.Socrates je napisao/la: ↑21 dec 2025, 23:55Opet laž. Ništa nije oteto Rusiji, nego su bez ikakvog uplitanja Zapada sami potpisali raspad Sovjetskog Saveza na tada postojećim razgraničenjima.BeogradjanIN je napisao/la: ↑21 dec 2025, 23:47
To sto ti nazivas drzavom je oteto Rusiji 90-ih...
Većina država svijeta, uključujući Ujedinjene narode, ne priznaje aneksiju Krima i smatra ga teritorijem Ukrajine pod ruskom okupacijom.
Ovde ne priznaju Krim kada se pripoji Rusiji,smatraju da je pod ruskom okupacijom a Kosovo priuznaju i tu zemlja nije okupirana...Ma bravo
0
Da, preventivni udar. Šta nije jasno? Trebali su dozvoliti još jednu Srebrenicu?Šabović Adis je napisao/la: ↑22 dec 2025, 00:00Pa ja, preventivni udar. Gledo sam i ja taj film. Majnoriti report.
Kuglica ti rekne ko, kad i gdje namjerava da šta napravi. Isto ko Kolin Pauel sa Antraksom.
Nećemo se sad zamarati jurisdikcijom i nadležnostima NATO, to je sporedno...
Imao je Milošević ponudu na stolu. On je izabrao da se bije.
0
- BeogradjanIN
- Etablirani član

Kako ti branis NATO...Zaduzeni za evropsku sigurnost a upadali po arapskim zemljama,ubijali,krali...I sada kada treba da sprece genocid Izraela, oni se prave ludi...Socrates je napisao/la: ↑22 dec 2025, 00:02Opet laž. Nije istina da je tada na Kosovu živjelo 85% Srba.BeogradjanIN je napisao/la: ↑21 dec 2025, 23:58
Na Kosovu je tada zivelo 85% srba ako ne i vise a danas zivi 3% srba. Pa me zanima nad kojim narodom je pocinjen zlocin?
Kosovo i treba da bude nezavisno. Srbija nije ništa stvorila od njega vjekovima. Ništa. I na kraju Milošević pokušao genocid.
O ostalim svjetskim problemima ne može se voditi rasprava ovdje. NATO je zadužen za evropsku sigurnost, a to nema veze ni sa Irakom ni sa Palestinom.
Ja ne znam, jedino ako su albanci bili pod turcima 500 godina pa je njihovo Kosovo. Cuj to,nije srpsko a sve srpski manastiri i ostalo se tamo nalazi...
Ma nije, Kosovo je japansko 100%
0
To je kokošsrenje Putlera, a ne nešto što zaslužuje bilo kakvu pažnju. Zato ga niko i ne priznaje. Niko nije prijetio da će na Krimu uraditi genocid.BeogradjanIN je napisao/la: ↑22 dec 2025, 00:03Rusija je 18. ožujka 2014. priznala Krim kao dio svoje države, što je učinjeno u skladu s sporazumom između vladara Krima i predsjednika Rusije Vladimira Putina.
Većina država svijeta, uključujući Ujedinjene narode, ne priznaje aneksiju Krima i smatra ga teritorijem Ukrajine pod ruskom okupacijom.
Ovde ne priznaju Krim kada se pripoji Rusiji,smatraju da je pod ruskom okupacijom a Kosovo priuznaju i tu zemlja nije okupirana...Ma bravo
0
- BeogradjanIN
- Etablirani član

Nije izabrao da se bije nego da ne izda svoju zemlju. Oni su ga terali da prepusti Kosovo na miran nacin sto nije hteo da ucini.Socrates je napisao/la: ↑22 dec 2025, 00:04Da, preventivni udar. Šta nije jasno? Trebali su dozvoliti još jednu Srebrenicu?Šabović Adis je napisao/la: ↑22 dec 2025, 00:00 Pa ja, preventivni udar. Gledo sam i ja taj film. Majnoriti report.
Kuglica ti rekne ko, kad i gdje namjerava da šta napravi. Isto ko Kolin Pauel sa Antraksom.
Nećemo se sad zamarati jurisdikcijom i nadležnostima NATO, to je sporedno...
Imao je Milošević ponudu na stolu. On je izabrao da se bije.
0
Opet pišeš neistine. NATO je intervenirao samo u Libiji, po nalogu Vijeća sigurnosti UN. Dakle, i Rusija se složila. Nisu nigdje drugo intervenirali na Bliskom Istoku, jer nije njihova nadležnost.BeogradjanIN je napisao/la: ↑22 dec 2025, 00:05Kako ti branis NATO...Zaduzeni za evropsku sigurnost a upadali po arapskim zemljama,ubijali,krali...I sada kada treba da sprece genocid Izraela, oni se prave ludi...Socrates je napisao/la: ↑22 dec 2025, 00:02
Opet laž. Nije istina da je tada na Kosovu živjelo 85% Srba.
Ja ne znam, jedino ako su albanci bili pod turcima 500 godina pa je njihovo Kosovo. Cuj to,nije srpsko a sve srpski manastiri i ostalo se tamo nalazi...
Ma nije, Kosovo je japansko 100%
0
I završio u Hagu. Isporučen od Srbije.BeogradjanIN je napisao/la: ↑22 dec 2025, 00:07Nije izabrao da se bije nego da ne izda svoju zemlju. Oni su ga terali da prepusti Kosovo na miran nacin sto nije hteo da ucini.
0
- BeogradjanIN
- Etablirani član

A zasto ga je Hag trazio ako je NATO sprecio kako ti kazes nekakav genocid na Kosovu ?Socrates je napisao/la: ↑22 dec 2025, 00:08I završio u Hagu. Isporučen od Srbije.BeogradjanIN je napisao/la: ↑22 dec 2025, 00:07
Nije izabrao da se bije nego da ne izda svoju zemlju. Oni su ga terali da prepusti Kosovo na miran nacin sto nije hteo da ucini.
Drugo, Srbiji je ponudjeno da potpise nekakav rambuje ili sta vec da se dobrovoljno odrice Kosova. Milosevic to nije hteo i onda je pocela propaganda da ce on da poubija sve albance, da rascisti albance sa Kosova. UCK je prva napala srbe a onda je Srbija poslala vojsku na Kosovo. NATO je to sve lepo napravio i spakovao tako da bi okrivio srbe i imao razlog da bombarduje i otme Kosovo. Narod sa Kosova je pobegao cim su oni upali na Kosovo, svasta su dozvoljavali da rade srpskim civilima kako bi bili naterani da pobegnu. Najpoznatija je zuta kuca ako si uopste cuo za nju. I na kraju su od svega napravili srbe kao zlocince i time opravdavaju otimacinu zemlje.
0