Evo da budem neko ko ce odgovoriti na tvoja pitanja...Zara je napisao/la: ↑23 dec 2025, 13:27 šta je ovo danas, postoji li pjevač da nije imao ljubavnicu
šta je za vas prevara, gdje povlačite granicu?
da li ste ikada prevarili/bili prevareni?
da li je emotivna prevara gora od fizičke?
da li je dopisivanje prevara?
da li biste radije znali istinu ili živjeli u neznanju?
![]()
Prevara za mene nije samo kada bi se devojka ljubila ili spavala sa nekim, vec i kada bi flertovala, dopisivala se,radila iza ledja...
Odmah da naglasim, nisam tip koji ljubomorise i pravi scene vec sve resavam po kratkom postupku. Ljubomoru smatram kao vrstu bolesti, kao neku veliku manu kod coveka koji ne drzi do sebe, ne veruje u sebe i nema obraza i karaktera.
Emotivna ili fizicka prevara, za mene je isto. Prevara je prevara.
Za dopisivanje sam vec gore spomenuo. Mislim, zavisi kakvo dopisivanje. Ako se dopisuje u smislu flertovanja itd.naravno da je prevara. Hocu reci ako neko zeli ozbiljnu vezu onda se u toj vezi zna gde je granica. E sada, kada se granica predje svako od nas reaguje na drugaciji nacin. Ja licno se nikada nisam cimao da li ce me devojka prevariti ili sta god. Uvek sam voleo devojci dati maksimalnu slobodu sto je i normalno, jer jedino na taj nacin sam i mogao videti sa kakvom osobom sam u vezi. Ne znaci mi nista na silu je drzati uz sebe jer bih tada lupao glavu i uvek se pitao kakva je zapravo ona. Ne volim nikatve granice, zabrane,opterecenja, stresove... Za mene je veza totalno jednostavna stvar. Ako mi je stalo,dajem maksimum ako mi nije stalo prekidam. Isto to ocekujem i od partnera. Tako da nema potrebe da se nesto krije.
Da li sam nekada bio prevaren, to zaista ne znam jer nikada nisam uvideo to. Mozda i jesam a da je to majstorski sakriveno, tako da ne mogu da tvrdim. Da li sam ja prevario, jesam i to svoju zenu. I necu da pisem opravdanje o tome jer za tako nesto nema opravdanja iako sam ja svasta na pocetku doziveo sto me je nateralo da se napijem i da dodje do toga. Opet kazem, opravdanja za to nema ali sam odmah priznao zeni.
I da dodam ovo da sam uvek za to da se zna istina nego da zivim u neznjanju.
Eto,otvorih vam dusu

1