OnlyFans
Re: OnlyFans
Hajde navedi jedno pravo po kojem se vidi da imaju veća prava od "vas". Koji ste to vi?
1
1
Tražili smo se po prethodnim životima
- BeogradjanIN
- Etablirani član

- Reactions: 1407
U drzavi su zasticeniji od nas. Sve vise ih upalo u vlast. Najvise para dobijaju od svih organizacija. Ubaceni su u skolske knjige, uce decu u vrticima o njima itd.itd.
Kada kazem nas, mislim na porodicne ljude.Onako kako je Bog odredio.
1
1
To nisu veća prava nego ista prava.BeogradjanIN je napisao/la: ↑26 dec 2025, 11:22 U drzavi su zasticeniji od nas. Sve vise ih upalo u vlast. Najvise para dobijaju od svih organizacija. Ubaceni su u skolske knjige, uce decu u vrticima o njima itd.itd.
"Najviša para od svih organizacija" je baš nikakav argument. Dobijaju pare od specifičnih organizacija. Svaka država ubjedljivo najviše troši na "vas".
Nijedna organizacija se ne može porediti sa državom.
0
- BeogradjanIN
- Etablirani član

Pa hajde dajte brojeve. Kako to dolaze "na vlast"?
Niđe veze.
Niđe veze.
0
- BeogradjanIN
- Etablirani član

Ne ide ovo burazeru, ne ide...
0
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Šta ne ide? Ti ćeš određivati šta ide? Ko ti je dao to pravo? Smeta ti žena u uniformi ili ovaj drugi lik?
Ako ti ne odgovara, ne ideš tamo gdje ćeš ih moći vidjeti. Jednostavno. Ni ja ne idem ciljano na mjesta gdje ću vidjeti takve likove. Kao što ne idem ni na skupove navijača Arsenala.
Ne smeta mi niko da se usuđujem vrištati protiv njega, pa makar i na nekom forumu.
Još čekam dokaz tih "većih prava".
1
1
- Šabović Adis
- PRObehar

- Reactions: 5686
Nisam kod Šredingera i Rasela.
Što pitaš?
0
Ako je jedan bog dobar dva su duplo bolja.
Pod tačku Razno metni: narod treba kenselovat...
Zato što blage veze nemaš šta je Logika. Moraš dobro zagrijati stolicu da bi to znao.
Znam, izlizan izraz. Ne moraš ga i ti pogrešno koristiti. Nema na čemu.
0
- Šabović Adis
- PRObehar

Pa tako kao si napisao Logika je vlastita imenica.
Da nisi ti vlasnik možda?
0
- BeogradjanIN
- Etablirani član

Ne ide da zena brani otadzbinu a muskarac nosi haltere i stikle. Sta je sledece? Da zena pravi dete a muskarac da se poradja. Opet ti kazem, nemam ja nista protiv nekoga sto je gej ali neka to cuva za sebe i neka rade sa sobom sta hoce ali bez nametanja drugima. Prava su im veca to ce ti reci svako ko se u to razume. I sve te parade se finansiraju iz budzeta drzave jer im je bolesna EU to naredila.Socrates je napisao/la: ↑26 dec 2025, 11:58Šta ne ide? Ti ćeš određivati šta ide? Ko ti je dao to pravo? Smeta ti žena u uniformi ili ovaj drugi lik?
Ako ti ne odgovara, ne ideš tamo gdje ćeš ih moći vidjeti. Jednostavno. Ni ja ne idem ciljano na mjesta gdje ću vidjeti takve likove. Kao što ne idem ni na skupove navijača Arsenala.
Ne smeta mi niko da se usuđujem vrištati protiv njega, pa makar i na nekom forumu.
0
- Šabović Adis
- PRObehar

Govoriš o posljedicama.BeogradjanIN je napisao/la: ↑26 dec 2025, 12:06Ne ide da zena brani otadzbinu a muskarac nosi haltere i stikle. Sta je sledece? Da zena pravi dete a muskarac da se poradja. Opet ti kazem, nemam ja nista protiv nekoga sto je gej ali neka to cuva za sebe i neka rade sa sobom sta hoce ali bez nametanja drugima. Prava su im veca to ce ti reci svako ko se u to razume. I sve te parade se finansiraju iz budzeta drzave jer im je bolesna EU to naredila.Socrates je napisao/la: ↑26 dec 2025, 11:58
Šta ne ide? Ti ćeš određivati šta ide? Ko ti je dao to pravo? Smeta ti žena u uniformi ili ovaj drugi lik?
Uzrok je narod. Narod je gej, to treba kenselovat.
0
Logika je nauka. Zato sam napisao tako. Neki kažu da je ujedno i art, ja se ne slažem. Mada, hajde, razumijem i njih.Šabović Adis je napisao/la: ↑26 dec 2025, 12:05Pa tako kao si napisao Logika je vlastita imenica.
Dakle, mora se izučavati. Da bi naučio ispravno rezonovati.
Mačke su OK ne znači ujedno i da psi nisu OK.
To nije logika, nego lupetanje.
0
- BeogradjanIN
- Etablirani član

Ne treba kenselovat. Neka zive tako ako vole, imaju prava na to. Treba kenselovat parade,nametanja svega toga. U knjigama maltene nema ucenja o porodicama ali ima da se uci kako je normalno imati dva oca,dve majke, prelazak iz muskog u zensko i obrnuto.Šabović Adis je napisao/la: ↑26 dec 2025, 12:08Govoriš o posljedicama.BeogradjanIN je napisao/la: ↑26 dec 2025, 12:06
Ne ide da zena brani otadzbinu a muskarac nosi haltere i stikle. Sta je sledece? Da zena pravi dete a muskarac da se poradja. Opet ti kazem, nemam ja nista protiv nekoga sto je gej ali neka to cuva za sebe i neka rade sa sobom sta hoce ali bez nametanja drugima. Prava su im veca to ce ti reci svako ko se u to razume. I sve te parade se finansiraju iz budzeta drzave jer im je bolesna EU to naredila.
0
Šta i kome oni nameću? Okupe se mirno jednom godišnje da ne bi opet pali u slijepu ulicu društva, da ih ne bi šikanirali, diskriminirali, napadali, a bogami i ubijali. Sve to imamo kroz istoriju. Ako ti ne odgovara, ne idi.BeogradjanIN je napisao/la: ↑26 dec 2025, 12:06Ne ide da zena brani otadzbinu a muskarac nosi haltere i stikle. Sta je sledece? Da zena pravi dete a muskarac da se poradja. Opet ti kazem, nemam ja nista protiv nekoga sto je gej ali neka to cuva za sebe i neka rade sa sobom sta hoce ali bez nametanja drugima. Prava su im veca to ce ti reci svako ko se u to razume. I sve te parade se finansiraju iz budzeta drzave jer im je bolesna EU to naredila.Socrates je napisao/la: ↑26 dec 2025, 11:58
Svi ostali takođe imaju pravo da se okupljaju. Niko ti ne brani da ideš.
Sve dok niko ne poziva na nasilje prema drugačijem, to je sve u okviru demokratije.
I baš mi je upalo u oko da nisi rekao da navijačke organizacije nisu OK, a one su leglo kriminala u Srbiji, pa čak i fašizma. I Arkan je bio navijač, kao i četnik Vučić. Koji sad nekim čudom nije četnik.
Kako ti to ne smeta? Sve goli bandit do bandita. Jel' oni štite tradicionalne vrijednosti?
0
- Šabović Adis
- PRObehar

Pas i mačka nisu u dihotomiji, gej i negej jesu.Socrates je napisao/la: ↑26 dec 2025, 12:10Logika je nauka. Zato sam napisao tako. Neki kažu da je ujedno i art, ja se ne slažem. Mada, hajde, razumijem i njih.Šabović Adis je napisao/la: ↑26 dec 2025, 12:05
Pa tako kao si napisao Logika je vlastita imenica.
Dakle, mora se izučavati. Da bi naučio ispravno rezonovati.
Mačke su OK ne znači ujedno i da psi nisu OK.
To nije logika, nego lupetanje.
I poštedi nas demagogiije, pliz.
Kenseluješ narod i nema narodnih kandidata, narodnih glasača, narodnih izbora, narodne vlasti, narodnih zakona i posljedično ovog narodnog pederluka.BeogradjanIN je napisao/la: ↑26 dec 2025, 12:11Ne treba kenselovat. Neka zive tako ako vole, imaju prava na to. Treba kenselovat parade,nametanja svega toga. U knjigama maltene nema ucenja o porodicama ali ima da se uci kako je normalno imati dva oca,dve majke, prelazak iz muskog u zensko i obrnuto.Šabović Adis je napisao/la: ↑26 dec 2025, 12:08
Govoriš o posljedicama.
Kensel!
0