OnlyFans
- BeogradjanIN
- Etablirani član

- Reactions: 1407
Re: OnlyFans
Tih bre, ja sam mislio ti na pravoj strani kad ono..Heidi je napisao/la: ↑27 dec 2025, 00:27Ne diraj mi grobareBeogradjanIN je napisao/la: ↑27 dec 2025, 00:16
Navijaci partizana hoce, njihovom klubu sipa lovu...![]()
1
1
Ispiši odmah.BeogradjanIN je napisao/la: ↑26 dec 2025, 22:29Ovde na zapadu ih uce tome...a to ce,ako vec nije uci i u knjige kod nas...
Odvratno i poremeceno. Ako se nastavi ovako, ispisujem svoje dete iz skole.
Pa da vidimo kasnije rezultat.
0
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Miroljube ti li siBeogradjanIN je napisao/la: ↑26 dec 2025, 23:34Ni na fakultet...Ja cu mu biti fakultet...Vise ce uz mene nauciti nego u danasnje vreme u skoli...
Ne kazu dzaba, posaljes dete u skolu (danasnju skolu ) vrati se debil... Cast izuzecima
1
1
Tebi pogrešan, možda meni nije....ali ti sa tim dogmama u glavi to ne možeš akceptirati.Šabović Adis je napisao/la: ↑26 dec 2025, 22:20Jesi kad čuo za pogrešan izbor?storm je napisao/la: ↑26 dec 2025, 13:04 Meni je najviši stupanj izopačenosti, život nedostojan čovjeka, a gle čuda, redovno se takvo stanje održava u silovito tradicionalnim društvima.
Isključuje se ljude po svim osnovama, od nacionalnih, političkih, vjerskih, seksualnih usmjerenja, femicid redovno vrlo visokih brojki.
Ekonomski u pravilu loše perspektive za obične građane, loših do užasnih obrazovanosti, zdravstva i socijalne zaštite.
Tradicionalni.
A u normalnom društvu imam uvijek izbor hoću li podržati na paradi dimnjačare, LGBTIQ, lovce ili numizmatike.
Hoću li kritizirati gluposti dogme ili neću.
Imam izbor!
0
- Šabović Adis
- PRObehar

- Reactions: 5685
Ne kužiš poentu, izbor sam po sebi ne garantuje ispravnost - moš i u minsko polje ušetat, i to je izbor.
0
Ako je jedan bog dobar dva su duplo bolja.
Pod tačku Razno metni: narod treba kenselovat...
Ne placam ni ja, samo kazem da statistike kazu za onlyfans konkretno da ima oko 20% zena koje to placaju.
0
Ne kontam pitsnje, kome ako nisi normalan i prihvatljiv? Prvo to da razjasnimo.Šabović Adis je napisao/la: ↑26 dec 2025, 21:41Pa nisam to pitao.
Kakav si ako nisi normalan i nisi prihvatljiv?
0
Ti si taj koji ne kuži poentu, šta je kome ispravno?Šabović Adis je napisao/la: ↑27 dec 2025, 05:58Ne kužiš poentu, izbor sam po sebi ne garantuje ispravnost - moš i u minsko polje ušetat, i to je izbor.![]()
A po vama, političkim i(li) vjerskim dogmaticima, samo je jedno ispravno.
Inače demokracija funkcionira, kad imaš najmanje dvije oprečne strane, koje se korigiraju pod kritikom, a benefite tih korekcija, bi trebali osjetiti građani.
Zato je dobro da su tu svi, po mom mišljenju, izuzev ekstremnih krila, ali tu se edukacijom minorizira ta krila na promile...ali vidiš kad edukacija zašteka, imamo današnjicu.
2
2
Ma nemam ti kad moja Slavice, gubis se u argumentima, trolas bzvz, odmori pa ćemo za koji dan.
0
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran

Ti se gubis, sve sam jasno objasnio a ti izvrces moje rijeci kao da sam rekao nesto sto nisam.
Kad budes imala vremena, objasni sta zelis reci pa cu te dokrajciti argumentima.
0
Vazi, u medjuvremenu javi kad sexualnom željom fudo i njegov garo dodju do potomstva, idemo na babine. 
2
2
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran

- Šabović Adis
- PRObehar

- Reactions: 5685
Pa i imaš dvije oprečne strane - hetero i homo.storm je napisao/la: ↑27 dec 2025, 06:53Ti si taj koji ne kuži poentu, šta je kome ispravno?Šabović Adis je napisao/la: ↑27 dec 2025, 05:58
Ne kužiš poentu, izbor sam po sebi ne garantuje ispravnost - moš i u minsko polje ušetat, i to je izbor.![]()
Inače demokracija funkcionira, kad imaš najmanje dvije oprečne strane, koje se korigiraju pod kritikom, a benefite tih korekcija, bi trebali osjetiti građani.
Zato je dobro da su tu svi, po mom mišljenju, izuzev ekstremnih krila, ali tu se edukacijom minorizira ta krila na promile...ali vidiš kad edukacija zašteka, imamo današnjicu.
Kako obje mogu biti ispravne?
Stvarno ne kontaš?Spock je napisao/la: ↑27 dec 2025, 06:23Ne kontam pitsnje, kome ako nisi normalan i prihvatljiv? Prvo to da razjasnimo.Šabović Adis je napisao/la: ↑26 dec 2025, 21:41
Pa nisam to pitao.
Kakav si ako nisi normalan i nisi prihvatljiv?
Pitanje je prosto: kakav si ako nisi normalan? Odgovor bi trebalo da je isto tako prost i da glasi: nenormalan.
Kome - to je manje bitno. Ono, koliko je dva plus dva eeeee, buraz, kako kome, jel?
0
Ako je jedan bog dobar dva su duplo bolja.
Ti fkt misliš, da se jutros netko probudio i odlučio biti sad malo gay?Šabović Adis je napisao/la: ↑27 dec 2025, 08:33Pa i imaš dvije oprečne strane - hetero i homo.storm je napisao/la: ↑27 dec 2025, 06:53
Ti si taj koji ne kuži poentu, šta je kome ispravno?
Kako obje mogu biti ispravne?![]()
Stvarno ne kontaš?![]()
Pitanje je prosto: kakav si ako nisi normalan? Odgovor bi trebalo da je isto tako prost i da glasi: nenormalan.
Kome - to je manje bitno. Ono, koliko je dva plus dva eeeee, buraz, kako kome, jel?![]()
S tim se rodiš, tako ti kemija funkcionira i tebi je to normalno.
Nekome nije, tebi jest. Točka
0