Prijedlozi
Re: Prijedlozi
Mogla bi karma. Karma je bila k'o pisanje pp poruka a da ne pišeš pp poruke. 
Neka i yesterday.
Some dance to remember
Some dance to forget
I don't know što sam ovo napis'o.
Neka i yesterday.
Some dance to remember
Some dance to forget
I don't know što sam ovo napis'o.
2
2
Tražili smo se po prethodnim životima
- Heidi
- Lemon Addict

- Reactions: 27348
Ma valjda su i forumi malo uznapredovali, miša mu.
Ja bih da svi nosimo one ogrlice na struju, pa kad te neko iznervira samo klikneš na bzzzz
Ja bih da svi nosimo one ogrlice na struju, pa kad te neko iznervira samo klikneš na bzzzz
2
2
Budućnost zove.
Bolje da ne pišem šta je meni došlo u propratnom tekstu moje prve karme.
Moj post je bio "Hvala na dobrodošlici" ili nešto tako.
Bolje da ne pišem šta je meni došlo u propratnom tekstu moje prve karme.
Moj post je bio "Hvala na dobrodošlici" ili nešto tako.
2
2
Tražili smo se po prethodnim životima
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31198
- hani_jong_un
- Pjur seks

predlazem da se bosna, crna gora, kosovo, albanija i makedonija spoje u jednu drzavu, federaciju. glavni grad bi bio pristina, predsjednik bi bio aljbin kurti, a ministar vanjskih poslova edi rama. izgradit odmah auto put velika kladusa - sarajevo - podgorica - tirana - skoplje - strumica i povezat tako cijelu drzavu. bili bi drzava s ponajvecim bdp om po glavi u evropi.
3
3
1811
Možda najveći gpghani_jong_un je napisao/la: ↑13 jan 2026, 00:19 predlazem da se bosna, crna gora, kosovo, albanija i makedonija spoje u jednu drzavu, federaciju. glavni grad bi bio pristina, predsjednik bi bio aljbin kurti, a ministar vanjskih poslova edi rama. izgradit odmah auto put velika kladusa - sarajevo - podgorica - tirana - skoplje - strumica i povezat tako cijelu drzavu. bili bi drzava s ponajvecim bdp om po glavi u evropi.
Gram po glavi
2
2
nije lose. prijedlog je ok, pogotovo kad se izbjegne grcka.
jer oni stalno propadaju.
jer oni stalno propadaju.
2
1
1
1
Mogu samo da primjetim da su u forumima top teme zbilja zanimljive.
pogotovo sto je za Svijet druga top tema -da je umrla kraljica.
pogotovo sto je za Svijet druga top tema -da je umrla kraljica.
1
1
skontala sam sta si htio reci
promijenila
hvala ti
0
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
Bez Ramo Isaka bi to propalo prije nego što bi se i formiralo.hani_jong_un je napisao/la: ↑13 jan 2026, 00:19 predlazem da se bosna, crna gora, kosovo, albanija i makedonija spoje u jednu drzavu, federaciju. glavni grad bi bio pristina, predsjednik bi bio aljbin kurti, a ministar vanjskih poslova edi rama. izgradit odmah auto put velika kladusa - sarajevo - podgorica - tirana - skoplje - strumica i povezat tako cijelu drzavu. bili bi drzava s ponajvecim bdp om po glavi u evropi.
1
1
- hani_jong_un
- Pjur seks

jesil ga gledo sa prkacinom kod senadaPodrinjac je napisao/la: ↑18 jan 2026, 21:35Bez Ramo Isaka bi to propalo prije nego što bi se i formiralo.hani_jong_un je napisao/la: ↑13 jan 2026, 00:19 predlazem da se bosna, crna gora, kosovo, albanija i makedonija spoje u jednu drzavu, federaciju. glavni grad bi bio pristina, predsjednik bi bio aljbin kurti, a ministar vanjskih poslova edi rama. izgradit odmah auto put velika kladusa - sarajevo - podgorica - tirana - skoplje - strumica i povezat tako cijelu drzavu. bili bi drzava s ponajvecim bdp om po glavi u evropi.
0
1811
Gdje neću taj kultorološki program gledati... Ja to ne propuštam
1
1
al bi joj mogli promijeniti naziv
i ja je jedva nadjem
i ja je jedva nadjem
2
2
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
1