Šta trenutno radite / Šta ste radili danas?
Re: Šta trenutno radite / Šta ste radili danas?
Konacno isfenirah kosu, sad ce i noktici na sredjivanje 
3
3
Setao bih uz jezero al kad sam vidio da niko nista nije dotakao, zajebi negazim ja prvi
1
1
Probijam se kroz prtine, kao da je igmanski mars.
5
3
1
1
1
1
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 9958
Toronto?
1
1
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
Aha na slici..izasao da pokupim nesto, -10 a vjetar odnese, smrznuo se ko....*****
Kontao da odem da vidim kako se djeca sankaju...zajebi nazad kuci
1
1
Najvažnije je da sada ništa ne radim, a ono što sam radila je iza mene..
3
2
1
1
Izasao nesto da pokupim I prodjem pored sankalista...djeca su vecinom otisla kuci, sad su teenagers....ali I oni se nezadrzavaju, prehladno.
3
2
1
1
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Probudio se u nepoznatom gradu. Tražio rješenje za neočekivanu situaciju. Prvi put vozio džipa, vozio ga oko dvjesto kilometara.
And then....
Pitanje je sad k'o uopšte odluči da kupi džipa. Nisam nešto oduševljen. A čak je bio Grand Cherokee.
Ali, ostavljam mogućnost da bih možda imao drugačije pitanje da sam morao off-road. Ili je danas sve bilo off-road?
And then....
Pitanje je sad k'o uopšte odluči da kupi džipa. Nisam nešto oduševljen. A čak je bio Grand Cherokee.
Ali, ostavljam mogućnost da bih možda imao drugačije pitanje da sam morao off-road. Ili je danas sve bilo off-road?
1
1
Tražili smo se po prethodnim životima
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 9958
Kad ideš na planinu treba ti, nedavno smo se žalili oko terena na Visočici, da nam je bio taj i taj terenac da nas izgura preko mještrovitog terena, to je taman bila 1/4 puta prema bivku Zoran Šimić.
Razmišljam o tome kako mi je duša izašla na pretprošloj ruti, a već planiramo projekt 50 + vrhova zbog fotografisanja. Nisam u formi, ali nadam se da prvo obilazimo manje zahtjevne ture. Već sa facking Maglić.om se dvoumim, ima ferata za koje nisam baš spreman, tačnije nisam se nikada verao po stijenama. Ako je kakve olakšavajuće okolnosti, uz nagib se samo treba držati ozbiljno za sajlu ne bi li sletio niz opasan nagib, za što mogu biti veoma siguran je moj grip koji je medvjeđi, mogu ja ozbiljnu težinu držati u rukama. Ha, što više misliš da ćeš se negdje ugruhati malo, nećeš nikada prekoračiti prag nedoumice, odustane se.
Razmišljam o tome kako mi je duša izašla na pretprošloj ruti, a već planiramo projekt 50 + vrhova zbog fotografisanja. Nisam u formi, ali nadam se da prvo obilazimo manje zahtjevne ture. Već sa facking Maglić.om se dvoumim, ima ferata za koje nisam baš spreman, tačnije nisam se nikada verao po stijenama. Ako je kakve olakšavajuće okolnosti, uz nagib se samo treba držati ozbiljno za sajlu ne bi li sletio niz opasan nagib, za što mogu biti veoma siguran je moj grip koji je medvjeđi, mogu ja ozbiljnu težinu držati u rukama. Ha, što više misliš da ćeš se negdje ugruhati malo, nećeš nikada prekoračiti prag nedoumice, odustane se.
1
1
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
odlutala.
1
1
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran

- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31133
jel psihicki mislima ili fizicki nogama
ili psihofizicki
ili psihofizicki
1
1
1811
jeste
2
2
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran