brt Spock.
Šta god ti treba, slobodno ga pitaj.
great minds
E sto je vozila vozila je.Spock je napisao/la: ↑08 feb 2026, 11:39 Citam sinoc kako je Lindsey Von sa puknutim ligamentima koljena, 8 dana nakon povrede vozila treninga spusta i zabiljezila trece mjesto.![]()
Onda kazem sebi, sta se koji k... razvlacim mjesec dana, cak mi nije skroz puko ligament vec samo djelimicno. Dosta razvlacenja i mars na skijanje.
Ako moze neka tamo lindsey Von zasto ne bih mogao i ja, taman smo tu negdje generacija.![]()
2
Jesi mi ponudio, ali ja jos nisam prihvatio ponudu, dok ne oducim i eventualno prihvatim sve ostaje po starom.
Izgleda, ali ona se ne moze porediti sa mnom ipak.Mrachni je napisao/la: ↑08 feb 2026, 14:36E sto je vozila vozila je.Spock je napisao/la: ↑08 feb 2026, 11:39 Citam sinoc kako je Lindsey Von sa puknutim ligamentima koljena, 8 dana nakon povrede vozila treninga spusta i zabiljezila trece mjesto.![]()
Onda kazem sebi, sta se koji k... razvlacim mjesec dana, cak mi nije skroz puko ligament vec samo djelimicno. Dosta razvlacenja i mars na skijanje.
Ako moze neka tamo lindsey Von zasto ne bih mogao i ja, taman smo tu negdje generacija.![]()
ma kakvi
Ja sam svom advokatu rekao da jos nista ne potpisuje, ako je bez mog odobrenja potpisao moracu nekog angazovati da ga zavrsi.