Previse generalizujes i gledas po sebi, toliko razlicitih ljudi koji razlicito razmisljaju, ako bi ti tako ne znaci da bi svako.
Ma daaaj molim te, uporan neprivlacan, kako zamišljaš da nas to pali?
Ne mora biti uporan, moze fascinirati necim, u svakom slucaju izgled nije kljucan kod mnogih zena. Ne mislim ni da moze bas svako proci, samo se prvi utisak znacajno mijenja kad je necim impresionira.
Ne mora biti uporan, moze fascinirati necim, u svakom slucaju izgled nije kljucan kod mnogih zena. Ne mislim ni da moze bas svako proci, samo se prvi utisak znacajno mijenja kad je necim impresionira.
pa to, pala je odma na gitaru, al je rekla da je ružan, popizdio, štoC, forumi i onda se nakon 3,4 mj sjetila gitare i onda zaoprave pala ko muha.
pojave demencije su moguće u mladjem dobu takodjer.
0
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran
Samozavaravaš se, žene su danas otvorenijeg stava.
Ja ne znam osobu, kojoj izgled nije važan.
Najviše volim muški stav o mišljenju žena, jer mi žene, eto, ne znamo bolje od vas.
Miss Y. je napisao/la: ↑18 feb 2026, 11:49
pa to, pala je odma na gitaru, al je rekla da je ružan, popizdio, štoC, forumi i onda se nakon 3,4 mj sjetila gitare i onda zaoprave pala ko muha.
pojave demencije su moguće u mladjem dobu takodjer.
Nije ba tako. Ona se upecala na spiku i gitaru. A on je pustio da se krcka. Pa kad se dovoljno upihtijala, onda kafa i kino.
Samozavaravaš se, žene su danas otvorenijeg stava.
Ja ne znam osobu, kojoj izgled nije važan.
Najviše volim muški stav o mišljenju žena, jer mi žene, eto, ne znamo bolje od vas.
Kazem ti da generalizujes, znam dosta primjera suprotnih od toga sto ti pricas. Ja vjerujem da kodtebe jeste tako, ali nisi ti predstavnik svih zena na planeti.