Tumačenje snova
Re: Tumačenje snova
ti si vjerovatno bila jedna od inspektorica
2
1
1
1
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
Ako nekad dodje poziv ili neko potraži tvoju pomoć ni slučajno nemoj blizu gradjevine živa bila.smajlic je napisao/la: ↑07 feb 2026, 13:49 oj kako sam sad strasan san sanjala
bolje da ne zaspah
znaci, sanjala sam damira/@dmr
mi na nekakvom krovu, kriv je a iznad ima ravnine...gledamo kako @medvjed23 nesto tu ispod radi, zavezan i kao da ima skelu tu...
nije se objesio
i sad ja hvalim njega, kako se osigurao kad dolazi dmr i kaze: ja to mogu bolje, ne moram se vezati
uzima sto i postavlja ga tu i fakat, popeo se bez problema i nesto radi na tom nekom prozoru
onda ja pipkam sto i poklizah se..
krenu sto da pada a ja se zabrinem za medu jer ce ga pogoditi direktno...uhvatim sto i derem se damiru da dodje po njega
on dolazi al se sve klize jos vise i ode
pade covjek kao da ga nikad nije bilo
pored mede je pao
al kaze mi neko da je ziv
silazim ja u svoj stan pa.se penjem u njegov stan koji je imao otvoren prozor
prozor vam moram opisati
bio je to ogromni otvor kod kojeg prvo zatvoris vanjsko staklo pa onda unutarnje
totalno neprakticno i opasno ako mene pitate
i valjda tad zovem policiju jer je dosla jedna po mene i kaze hajte sa mnom da vidimo sta znate o ovom slucaju
i onda dvije inspektorice sjede prekoputa mene u kancelariji i ja sjedim i pricam im i placem
i onda sam se hB probudila![]()
1
1
Sanjala sam da sam trebala ići na neki događaj i moj dečko je također došao. Trebali smo zajedno ići autobusom. Bila sam sigurna da će ući u autobus sa mnom, ali on je ušao u drugi autobus i nismo sjedili zajedno.
Kada smo stigli na događaj, on je već sjedio na nekom drugom mjestu i psovao nekoga. Kada sam mu prišla, počeo mi je mahati i rekao da nije psovao meni nego nekoj drugoj osobi, i rekao je: “Ti si moja draga.”
U svojoj glavi sam pomislila: ako sam ja stvarno tvoja draga, onda bi sjeo u autobus sa mnom ili bi barem čekao da sjedimo zajedno. U tom trenutku sam shvatila da se igra sa mnom i manipuliše. Okrenula sam se i otišla sa tog događaja, razmišljajući kako ne želim biti sa takvom manipulativnom osobom.
Hajde tumačite
Kada smo stigli na događaj, on je već sjedio na nekom drugom mjestu i psovao nekoga. Kada sam mu prišla, počeo mi je mahati i rekao da nije psovao meni nego nekoj drugoj osobi, i rekao je: “Ti si moja draga.”
U svojoj glavi sam pomislila: ako sam ja stvarno tvoja draga, onda bi sjeo u autobus sa mnom ili bi barem čekao da sjedimo zajedno. U tom trenutku sam shvatila da se igra sa mnom i manipuliše. Okrenula sam se i otišla sa tog događaja, razmišljajući kako ne želim biti sa takvom manipulativnom osobom.
Hajde tumačite
3
1
2
2
Tumacim da ti plaho dosadno.Pekmeza je napisao/la: ↑05 mar 2026, 20:39 Sanjala sam da sam trebala ići na neki događaj i moj dečko je također došao. Trebali smo zajedno ići autobusom. Bila sam sigurna da će ući u autobus sa mnom, ali on je ušao u drugi autobus i nismo sjedili zajedno.
Hajde tumačite![]()
1
1
MunDzi svi moji snovi su ozbiljni i imaju neku povod.MunDzi je napisao/la: ↑05 mar 2026, 21:39Tumacim da ti plaho dosadno.Pekmeza je napisao/la: ↑05 mar 2026, 20:39 Sanjala sam da sam trebala ići na neki događaj i moj dečko je također došao. Trebali smo zajedno ići autobusom. Bila sam sigurna da će ući u autobus sa mnom, ali on je ušao u drugi autobus i nismo sjedili zajedno.
Hajde tumačite![]()
Nije fino saliti se
Dosta sto me derete u šahu
2
2
U zadnje vrijeme imam bas zivopisne snove, malo cudne i onako Boze sacuvaj...
2
1
1
1
Ali da sad prepricam jedan san nema sanse jer sam sve pozaboravljala, eto ako budem sanjala sta sutra cu napisati ovdje... ako bude za prepricati 
2
1
1
1
Sanjala sam Hanija. On je radio dizajn za neku sobu 
Bili smo u velikoj grupi ljudi i njemu je trebala pomoc o toga.
Ja sam ga samo pogledala i pomislila u sebi “I’m not going to help you”
Ostavila sam ga tako i napustila prostoriju. On je gledao za mnom, dok sam polako odlazila strmim stepenicama u sandalama ne veliku štiklu i mini suknji.
Razmisljala sam u glavi samo da odem, a da ne padnem.
Bili smo u velikoj grupi ljudi i njemu je trebala pomoc o toga.
Ja sam ga samo pogledala i pomislila u sebi “I’m not going to help you”
Ostavila sam ga tako i napustila prostoriju. On je gledao za mnom, dok sam polako odlazila strmim stepenicama u sandalama ne veliku štiklu i mini suknji.
Razmisljala sam u glavi samo da odem, a da ne padnem.
2
2
Zadnja izmjena: Pekmeza, dana/u 19 mar 2026, 19:06, ukupno mijenjano 1 put.
ChatGPT
Snovi o bivšim partnerima su vrlo česti i često nemaju veze s tim da ih zapravo želiš nazad, nego s emocijama, sjećanjima ili simbolikom koju tvoj mozak obrađuje dok spava. Tvoj san ima nekoliko zanimljivih simbola.
1. Hani traži pomoć
To što je Hani u snu tražio pomoć oko dizajna sobe može simbolizirati:
• neku situaciju iz prošlosti gdje je on možda trebao tvoju podršku
• ili osjećaj da je on bio neko kome si nekad pomagala ili davala energiju
Ali u snu si odlučila: “I’m not going to help you.”
To često znači postavljanje granica. Podsvjesno pokazuje da si možda završila s tim dijelom života ili da više ne želiš ulagati energiju u nešto što je prošlo.
2. On gleda za tobom dok odlaziš
Ovo može simbolizirati:
• osjećaj da si ti ta koja je otišla dalje
• ili da si u snu imala kontrolu nad situacijom, dok je on ostao iza.
3. Stepenice, štikle i mini suknja
Ovo su također jaki simboli:
• Stepenice – prelazak u novu fazu života ili odlazak iz neke situacije.
• Strme stepenice – put nije potpuno lagan.
• Štikle – samopouzdanje, ženstvenost, možda i osjećaj ponosa.
• Strah da ne padneš – možda mala nesigurnost dok ideš naprijed u životu.
4. Tvoja glavna misao u snu
Najvažniji dio sna je zapravo tvoja misao:
samo da odem, a da ne padnem.
To često znači: ideš dalje, ali želiš to uraditi dostojanstveno i bez problema.
Ukratko, san može značiti:
• zatvaranje jednog starog poglavlja
• postavljanje granica prema prošlosti
• fokus na sebe i svoj put
Ne zvuči kao san o nostalgiji, nego više kao san o odlasku dalje.
Snovi o bivšim partnerima su vrlo česti i često nemaju veze s tim da ih zapravo želiš nazad, nego s emocijama, sjećanjima ili simbolikom koju tvoj mozak obrađuje dok spava. Tvoj san ima nekoliko zanimljivih simbola.
1. Hani traži pomoć
To što je Hani u snu tražio pomoć oko dizajna sobe može simbolizirati:
• neku situaciju iz prošlosti gdje je on možda trebao tvoju podršku
• ili osjećaj da je on bio neko kome si nekad pomagala ili davala energiju
Ali u snu si odlučila: “I’m not going to help you.”
To često znači postavljanje granica. Podsvjesno pokazuje da si možda završila s tim dijelom života ili da više ne želiš ulagati energiju u nešto što je prošlo.
2. On gleda za tobom dok odlaziš
Ovo može simbolizirati:
• osjećaj da si ti ta koja je otišla dalje
• ili da si u snu imala kontrolu nad situacijom, dok je on ostao iza.
3. Stepenice, štikle i mini suknja
Ovo su također jaki simboli:
• Stepenice – prelazak u novu fazu života ili odlazak iz neke situacije.
• Strme stepenice – put nije potpuno lagan.
• Štikle – samopouzdanje, ženstvenost, možda i osjećaj ponosa.
• Strah da ne padneš – možda mala nesigurnost dok ideš naprijed u životu.
4. Tvoja glavna misao u snu
Najvažniji dio sna je zapravo tvoja misao:
samo da odem, a da ne padnem.
To često znači: ideš dalje, ali želiš to uraditi dostojanstveno i bez problema.
• zatvaranje jednog starog poglavlja
• postavljanje granica prema prošlosti
• fokus na sebe i svoj put
Ne zvuči kao san o nostalgiji, nego više kao san o odlasku dalje.
2
2
- Šabović Adis
- PRObehar

- Reactions: 5678
Tako ti je to kad sanjaš stomatologa.
Das mene sanjala jabte držo zaruku dok silaziš. Jer sam žentelmen.
2
1
1
1
Ako je jedan bog dobar dva su duplo bolja.
Pod tačku Razno metni: narod treba kenselovat...
Pod tačku Razno metni: narod treba kenselovat...
Opet se smijemŠabović Adis je napisao/la: ↑19 mar 2026, 15:46 Tako ti je to kad sanjaš stomatologa.
0