Pet godina poslije - gdje sam sad?
Pet godina poslije - gdje sam sad?
Kontam 5 godina malo, ono nidje veze...a milion stvari se izdesavalo...
2020. korona..nista dobro mi se nije desilo u toj godini..samo sikirancija, tetka mi je postala psihicki lose pa sam morala ici biti s njom..borba..
Pola godine mi je proslo u toj nekoj borbi oko nje i s njom i brizi o starijima i strahu da ih ne zarazimo...da za sebe u toj godini nista nisam uradila...
proleti...
Jeste li vi isti kao prije 5 godina, sta se promijenilo?
Sta ste radili tad a sad ne radite?
2020. korona..nista dobro mi se nije desilo u toj godini..samo sikirancija, tetka mi je postala psihicki lose pa sam morala ici biti s njom..borba..
Pola godine mi je proslo u toj nekoj borbi oko nje i s njom i brizi o starijima i strahu da ih ne zarazimo...da za sebe u toj godini nista nisam uradila...
proleti...
Jeste li vi isti kao prije 5 godina, sta se promijenilo?
Sta ste radili tad a sad ne radite?
0
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
Re: Pet godina poslije - gdje sam sad?
Pa bolje je.
Ako se trudite da vam bude bolje, najcesce i hoce.
Ne obilazim one nevakcinisane vise.
One su u borbi sa novim demonima.
Bez obaveza sam nekih.
Hodam bez cilja i bas je dobro.
Ako se trudite da vam bude bolje, najcesce i hoce.
Ne obilazim one nevakcinisane vise.
One su u borbi sa novim demonima.
Bez obaveza sam nekih.
Hodam bez cilja i bas je dobro.
1
1
- Russki
- prince of idiotism

- Reactions: 25263
bez cilja lutam, pogresne ljubim, idem iz greha u greh
1
1
abysmal depths are flooded
- vjesticanametli
- PRObehar

- Reactions: 13758
bome jest bolji
u koroni su mi se desile najbolje stvari u zivotu i jedna najgora s kojom sad zivim
zato ne cekajte nista i nikog samo zivit treba hodat jest i prdit okolo
u koroni su mi se desile najbolje stvari u zivotu i jedna najgora s kojom sad zivim
zato ne cekajte nista i nikog samo zivit treba hodat jest i prdit okolo
3
2
1
1
Najgore godine. Nisam takoreci ni ozalila maminu smrt, krenu korona koja nam je svima zagorcala zivote. Ne vezano za koronu, strefilo me je svasta zdravstveno. Jedno za drugim, jedno za drugim, itd.........kao vulkan krenulo sa svih strana. Mislila sam da ce me dokrajciti. Dugooooo sam bila hasta bez nade da ce se kojesta sanirati.
Hvala dragom bogu, prije godinu I po pocelo je poboljsanje I lagani oporavak. Gdje sam bila (osjecala sam se na dnu dna), sada sam relativno na konju. Mislim nisam, ali opet jesam u poredjenju kakva sam bila. Naravno, zdravlje nece nikada biti kao sto je nekad bilo, ali sam zahvalna na poboljsanjima.
I ovo sto vjesticanametli kaze, samo zivit treba..hodat,jest i prdit okolo.
dobro joj je ovo, cuj prdit okolo. 
Hvala dragom bogu, prije godinu I po pocelo je poboljsanje I lagani oporavak. Gdje sam bila (osjecala sam se na dnu dna), sada sam relativno na konju. Mislim nisam, ali opet jesam u poredjenju kakva sam bila. Naravno, zdravlje nece nikada biti kao sto je nekad bilo, ali sam zahvalna na poboljsanjima.
I ovo sto vjesticanametli kaze, samo zivit treba..hodat,jest i prdit okolo.
3
2
1
1
- vjesticanametli
- PRObehar

uh meni je 19 tata umro i te godine je bas bio prevelik okret mi u zivotu ma uzas
ja sam isto zdravstveno bila najebala ko i ti sve jedno na drugo, pa razvod dok prezivih fuj
e onda sam se valcinisala uzela komp i krenula putovat
ma jebo te sve daj mi jedem prdim i hodam
bas ko nije zaglavio ne zna zdravlje cijenit
al ha zive smo korovi pravi
jos imas i macka s obrvicama
ja sam isto zdravstveno bila najebala ko i ti sve jedno na drugo, pa razvod dok prezivih fuj
e onda sam se valcinisala uzela komp i krenula putovat
ma jebo te sve daj mi jedem prdim i hodam
bas ko nije zaglavio ne zna zdravlje cijenit
al ha zive smo korovi pravi
jos imas i macka s obrvicama
4
4
- radostan dan
- Etablirani član

- Reactions: 6566
Kako se zove?MunDzi je napisao/la: ↑29 apr 2026, 21:45 Najgore godine. Nisam takoreci ni ozalila maminu smrt, krenu korona koja nam je svima zagorcala zivote. Ne vezano za koronu, strefilo me je svasta zdravstveno. Jedno za drugim, jedno za drugim, itd.........kao vulkan krenulo sa svih strana. Mislila sam da ce me dokrajciti. Dugooooo sam bila hasta bez nade da ce se kojesta sanirati.
I ovo sto vjesticanametli kaze, samo zivit treba..hodat,jest i prdit okolo.dobro joj je ovo, cuj prdit okolo.
![]()
0
kako te moj dozove
1
1
Love like you'll never be hurt
Sing like there's nobody listening
And live like it's heaven on earth
Sing like there's nobody listening
And live like it's heaven on earth
Tema je zanimljiva ali bi bilo puno zamiljivije porediti kad je prije 5 godina bilo neko normalno vrijeme, a kad se uzmu u obzir sva desavanja tad, covid, drustveni eksperimenti sa lock-downom i drugim besmislenim zabranama, to dodje skoro kao da poredis jeli ti bolje 98. ili 5 godina ranije dok je bio rat.
Pored vec pomenutog sranja sa lock-downom, tad sam imao velikih zdravstvenih problema zbog vakcine, sa tim sam se mucio mjesecima i to mi je itekako obiljezilo taj period. Trenutno nemam nekih zdravstvenih problema, samo povredu noge koja se sporo oporavlja ali bar znam da se oporavlja i znam sta je.
Finansijski mi je dosta bolja situacija nego prije 5 godina, ponovio sam se sa dosta stvari, pogotovo kad je u pitanju muzicka oprema bas sam dosta nekih stvari sebi kupio koje sam dugo zelio i koje me cine sretnim.
Na poslu su mi se neke stvari promijenile na bolje, ne sad drasticno tipa promjena posla, ali opet znacajno.
Krenuo mi je dosta privatluk zadnjih par godina, sad koliko je to dobro toliko i nije jer imam puno manje slobodnog vremena, vise sam umoran.
Nakon covida sam se nakon nekoliko godina pauze ponovo vratio na skijanje u kojem uzivam vise nego ikad, poceo sam kupovati sezonsku kartu, otisao da skijam na Alpama, sto je naravno najvise uslovljeno poboljsanim finansijama, jer ga prije bas i nisam mogao priustiti u ovoj mjeri kao sad.
Sve u svemu, ne mogu se zaliti i mogu reci da mi je puno bolje nego prije 5 godina, ne samo zbog lock-downa tad vec generalno.
Pored vec pomenutog sranja sa lock-downom, tad sam imao velikih zdravstvenih problema zbog vakcine, sa tim sam se mucio mjesecima i to mi je itekako obiljezilo taj period. Trenutno nemam nekih zdravstvenih problema, samo povredu noge koja se sporo oporavlja ali bar znam da se oporavlja i znam sta je.
Finansijski mi je dosta bolja situacija nego prije 5 godina, ponovio sam se sa dosta stvari, pogotovo kad je u pitanju muzicka oprema bas sam dosta nekih stvari sebi kupio koje sam dugo zelio i koje me cine sretnim.
Na poslu su mi se neke stvari promijenile na bolje, ne sad drasticno tipa promjena posla, ali opet znacajno.
Krenuo mi je dosta privatluk zadnjih par godina, sad koliko je to dobro toliko i nije jer imam puno manje slobodnog vremena, vise sam umoran.
Nakon covida sam se nakon nekoliko godina pauze ponovo vratio na skijanje u kojem uzivam vise nego ikad, poceo sam kupovati sezonsku kartu, otisao da skijam na Alpama, sto je naravno najvise uslovljeno poboljsanim finansijama, jer ga prije bas i nisam mogao priustiti u ovoj mjeri kao sad.
Sve u svemu, ne mogu se zaliti i mogu reci da mi je puno bolje nego prije 5 godina, ne samo zbog lock-downa tad vec generalno.
1
1
I danas sam, kao i prije 5 godina, u k....!

4
2
1
1
1
1
Stop askin' me questions, I just wanna feel alive
Until I die!
Until I die!
Ovdje gdje i jesam,ni bolje ni gore 
2
2
Moraš da istreniraš svoj um da bude jači od tvojih osjećanja,ili ćeš izgubiti samog sebe.
- vjesticanametli
- PRObehar