Pitaš me - pitam te
Re: Pitaš me - pitam te
predaj
sto izbjegavas brak?
sto izbjegavas brak?
0
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
moze se sta god hoces 
kakva ti je trenerka?
kakva ti je trenerka?
0
Ih, imam veliki izbor, danas sira ako se zadesi maticar u blizini
nije bas red u helankama reci da 
Imal danas kakav rostilj?
Imal danas kakav rostilj?
0
nema 
sto nije red u helankama reci ne?
sto nije red u helankama reci ne?
1
1
Pročitam 100% od onoga što me zanima i 40-50% od onoga što me ni najmanje ne interesuje.
Kako ti po tom pitanju?
Kako ti po tom pitanju?
0
100% od onog što me zanima, i 0% od onog što me ne zanima.
Da li bi birao da radiš posao u kojem si većinu vremena izvan svoje zone komfora radi izazova ili našao nešto u skladu sa svojom prirodom?
Da li bi birao da radiš posao u kojem si većinu vremena izvan svoje zone komfora radi izazova ili našao nešto u skladu sa svojom prirodom?
0
Ako bih imao izbor, onda bih svakako izabrao to drugo. Kao što i biram, jel, ne trčim za izazovima te vrste.
Imam u okružanju ljudi koji se bave nekim poslovima, biznisima, o kojima pojma nemaju i non stop traže i očekuju pomoć drugih (uključujući i mene). Šta ti misliš o tome, kako se treba postaviti kad traže pomoć i očekuju da ja radim za njih umjesto da idem voziti bicikl, na primjer? Njima to zaboga treba.
Imam u okružanju ljudi koji se bave nekim poslovima, biznisima, o kojima pojma nemaju i non stop traže i očekuju pomoć drugih (uključujući i mene). Šta ti misliš o tome, kako se treba postaviti kad traže pomoć i očekuju da ja radim za njih umjesto da idem voziti bicikl, na primjer? Njima to zaboga treba.
0
Mislim da i sam naš odgovor na to pitanje. Možeš im, ako su ti bliski, ponuditi neki savjet iz dobre volje, i to je to, onda se baviti svojim poslom, tj. vožnjom bicikla. 
Jesi li ti obziran prema drugim ljudima?
Jesi li ti obziran prema drugim ljudima?
0
previse...
jesu li drugi obzirni prema tebi?
jesu li drugi obzirni prema tebi?
0
Uglavnom nikad, ali recimo iako sam se dugo dvoumila oko otkaza, na kraju sam to uradila impulsivno na dan kad nisam planirala.
Ko, od bliskih ljudi, te najviše nervira?
Ko, od bliskih ljudi, te najviše nervira?
0