najebo je frajer dede mi
Šta trenutno radite / Šta ste radili danas?
- Russki
- prince of idiotism

- Reactions: 25327
Re: Šta trenutno radite / Šta ste radili danas?
1
1
abysmal depths are flooded
- neodoljivi
- Moderator

- Reactions: 3919
Evo slusam nagovaranja da idem nekom plasticnom kirurgu koji se sega mega vauuuu u BG da me "napravi". To je valjda sad opsti trend i moras biti IN ako hoces da si s rajom. Ja ne znam jos samo bil radio sise ili guzove?? 
3
1
2
2
sise naravno
guzu vec imas
guzu vec imas
1
1
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
I nemoj zaboriviti da stavis filere u usne da ti budu napucene. Mislim, kad vec ides.neodoljivi je napisao/la: ↑29 maj 2026, 09:39 Evo slusam nagovaranja da idem nekom plasticnom kirurgu koji se sega mega vauuuu u BG da me "napravi". To je valjda sad opsti trend i moras biti IN ako hoces da si s rajom. Ja ne znam jos samo bil radio sise ili guzove??![]()
2
1
1
1
- neodoljivi
- Moderator

- Reactions: 3919
polako ba Mundzi, ne može sve odjednom, postepeno treba. popucaće mi plastikaMunDzi je napisao/la: ↑29 maj 2026, 12:33I nemoj zaboriviti da stavis filere u usne da ti budu napucene. Mislim, kad vec ides.neodoljivi je napisao/la: ↑29 maj 2026, 09:39 Evo slusam nagovaranja da idem nekom plasticnom kirurgu koji se sega mega vauuuu u BG da me "napravi". To je valjda sad opsti trend i moras biti IN ako hoces da si s rajom. Ja ne znam jos samo bil radio sise ili guzove??![]()
1
1
Cekam da mi hrana dodje, crkoh od gladi.. nisam nista danas pravila jer mi je dragi otisao na poslovni rucak
1
1
Jutarnja pa se onda odoh zajebavat po basti
2
1
1
1
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.