Preporuka za rent a car u Sarajevu

Naši odmori, preporuke, iskustva...
Odgovori
Aress
Pupoljak
Pupoljak
Reactions: 0

Preporuka za rent a car u Sarajevu

Post Postao/la Aress »

Pozdrav, trebala bih doci u Sarajevo tijekom Jula te mi treba auto. Sada najpogodnije bi mi bilo kada bi mogla iznajmiti vozilo ba aerodromu ali ne znam u vezi cijena posebno jer vjerovatno tada je turisticka sezona pa je sigurno skupo.

Nasla sam na internetu par renta car a , te malo istrazivala. Imaju velike oscilacije u cijenama te isto sam procitala da neke kompanije naplacuju fiktivne stete kako bi uzele depozit. Osim velikih kompanija tipa carwizz , europcar itd. Nasla sam par manjih te ne znam da li iko ima iskustva ili vise informacija.

Ako imate vise info o drugim firmama dje ne moram da se plasim da ce me opljackat za cijenu ili polog bila bi zahvalna da napisete. Hvalaa :)
0
Zadnja izmjena: Aress, dana/u 06 jun 2026, 08:26, ukupno mijenjano 1 put.
dmr
Progressed Mars
Progressed Mars
Reactions: 35375

Re: Preporuka za rent a car u Sarajevu

Post Postao/la dmr »

Druge su truba, ta tvoja je najbolja, ja je uvijek koristim. :oo
2
2 slika
:damir
exliberal
Etablirani član
Etablirani član
Reactions: 6408

Re: Preporuka za rent a car u Sarajevu

Post Postao/la exliberal »

U to doba ces platit kako god da okrenes. Sad moja je preporuka da ides preko vecih kompanija jer je manja sansa da najebes..samo provjeri koje uslove postavljaju za osiguranje (ja uvijek odbijem jer imam osiguranje za credit.card), koja je kilometraza, dal smijes izlazit iz zemlje I po kojim uslovima...deposit i alo uzmu to je samo preko cc..kad vratis auto vrate ti deposit to nemoras da brines
0
Odgovori

Natrag na “Putovanja”