masala, cestitam malo
Da se pohvalim
Re: Da se pohvalim
1
1
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
Spasila sam osu. U jednoj posudi (onaj podmetac sto ide pod saksije) bilo vode i ona jadna upala i davi se. Uberem obliznji list i pruzim joj ga da se na njega popne i prenesem je na suho.
Fakticki sam spasila svog neprijatelja, jer ja sam smrtonosno alergicna na ubod ose.
Fakticki sam spasila svog neprijatelja, jer ja sam smrtonosno alergicna na ubod ose.
1
1
-
John Cleese
- Moderator

- Reactions: 2367
Spasavao sam pčele i bumbare, ose i stršljene tamanim. Nisam alergičan.MunDzi je napisao/la: ↑14 jun 2026, 17:19 Spasila sam osu. U jednoj posudi (onaj podmetac sto ide pod saksije) bilo vode i ona jadna upala i davi se. Uberem obliznji list i pruzim joj ga da se na njega popne i prenesem je na suho.
0
Ja cesto pcelu spasim u moru dok plivam, ona se 'zalijepi' za vodu, stavim je na dlan i dam joj vjetar u ledja 
2
2
-
John Cleese
- Moderator

Klasika. Nekoliko puta sam im pravio i energetski napitak - vodeni rastvor saharoze: napiju se iz kafene kašičice i odlete, ni hvala ne kažu 
Koga ste još spasavali?
Koga ste još spasavali?
1
1
-
John Cleese
- Moderator

Dok sam se suncala, deda je bio u vodi, nije bila ni velika dubina, samo je poceo da mlati rukama, niko nije skontao da se deda davi, ja sam skocila potrcala u vodu, neki momci za mnom i izvukli ga na obalu, kaze deda, dr je preorucio da seta kroz vodu, ima problem sa nogama, kako je hodao, naglo ga je ponijelo dublje, noge otkazale i eto, ali srece kad je sjeo na obali i kaze, pa vi ste me spasili 
4
4
Da. Pcele se znaju tako ubendecit iz cista mira, mislimo da su umrle. Ali nisu. Tako zbog naglog gubitka energije. Tad im treba dati secera u vodi da "ozive".John Cleese je napisao/la: ↑14 jun 2026, 17:31 Klasika. Nekoliko puta sam im pravio i energetski napitak - vodeni rastvor saharoze: napiju se iz kafene kašičice i odlete, ni hvala ne kažu
Koga ste još spasavali?![]()
2
2

1