Hoću da kažem!
- medvjed23
- Administrator
- Reactions: 9727
- Kontakt:
Re: Hoću da kažem!
Tačno tako. Pucamo od zdravlja, otvaramo čakre.Namazana je napisao/la: ↑14 jun 2026, 16:11Medo, ta je neka zdravamedvjed23 je napisao/la: ↑14 jun 2026, 11:50
Cura nije normalna.
Pita me: šta ćeš?
Ja rekoh: daj mi medovaču.
Ona uze onu veliku čašu, iz koje se inače pije sok, i nali je do vrha medovačom. Tako punu čašu dobacila meni, a ona eksirala ono što je ostalo u flaši.
Poslije, ista procedura sa višnjom.
Pa neki kokteli, nešto...
Pitam je u neka doba: šta smo popili, kolko sam dužan? Kaže ona: nemam pojma...
Da sam sto godina mlađi i da je ona strejt, morala bi me odbiti. Ovako ne mora, jer se nisam ni nudio.med, visnje
![]()
2
2
pa pije mi se
trazi mi organizam
sta cu drugo
kolu ili sok od jabuke?
0
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
hladan beton, pranje vesa utorkom, propuh i voda nakon jabuke ....
0
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
otvorit cu temu : razbijamo mitove 
1
1
- Bobi
- Etablirani član

- Reactions: 3537
- Kontakt:
Ja je vala ne pijem nakon jabuke, od malena ,znam da me odmah grčevi spopadnu a je to je bilo kad sam bio mali
.
1
1

Hoću samo da se javim
nadam se da ste dobro 

Nemam vremena da vam se pridružim, u velikoj sam gužvi
Brzo će ljeto proći, zato više volim zimu 🫣 fali mi taj mir i opuštenost.
Također mi falite i vi. Dokaz da mislim na vas je to što vam se javljam večeras prije spavanja, hehe. Šaljem vam veliki pozdrav

Nemam vremena da vam se pridružim, u velikoj sam gužvi
Također mi falite i vi. Dokaz da mislim na vas je to što vam se javljam večeras prije spavanja, hehe. Šaljem vam veliki pozdrav
6
5
1
1
Dobro jutro
Pa ni kafe ovdje nema
Pa ni kafe ovdje nema
2
2
Moraš da istreniraš svoj um da bude jači od tvojih osjećanja,ili ćeš izgubiti samog sebe.
Danci mojaDanci je napisao/la: ↑15 jun 2026, 02:00 Hoću samo da se javimnadam se da ste dobro
Nemam vremena da vam se pridružim, u velikoj sam gužviBrzo će ljeto proći, zato više volim zimu 🫣 fali mi taj mir i opuštenost.
Također mi falite i vi. Dokaz da mislim na vas je to što vam se javljam večeras prije spavanja, hehe. Šaljem vam veliki pozdrav![]()
Nedostajes i ti nama,mada sama ti i sama u takvoj situaciji ali se nekako izvucem pa uletim na kratko da me ne bi smajlic
1
1
Moraš da istreniraš svoj um da bude jači od tvojih osjećanja,ili ćeš izgubiti samog sebe.
@smajlic Moramo, radi našeg zdravlja
"Dobre vijesti za sladokusce: Izbjegavanje šećera može poremetiti vaša crijeva i metabolizam"
"Dobre vijesti za sladokusce: Izbjegavanje šećera može poremetiti vaša crijeva i metabolizam"
1
1
znala sam
ja radi crijeva i jedem slatko
1
1